CREAPAILLE

Divers


Dénomination : CREAPAILLE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 476.592.177

Publication

10/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0117TEUR BELGE

0 3^IO-"2014

o 5

94 ,414111SCH STAATSB

CREAPA1LLE ~AD

UUI (I( (I( '(I1 II ((((II (I(

*19185533"

NEERGELEGD

R~ - SEN, 2U1

11

R c ba tk van EL

afd. KOR R JK

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oekensestraat 20 te 8880 Sint-Eloois-Winkel

(volledig adres)

On erwerp akte : Vervroegde ontbinding - sluiting van de vereffening

gr blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op 22/08/2014, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aan-deelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Creapaille met zetel te Sint-Eloois-Winkel (Ledegem), Oekensestraat 20, opgericht bij akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op 17 januari 2002, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 februari 2002 onder nummer 20020209-329, besloten heeft;

-1l Tot vervroegde afsluiting van het boekjaar 2014, De vergadering neemt kennis van de door het bestuursorgaan opgestelde staat van actief en passief per 31 mei 2014, en beslist deze, voor zoveel als nodig, goed te keuren en verleent zonder enig voorbehoud kwijting aan de zaakvoerder.

-2/ Kennis wordt genomen en bespreking wordt gedaan van:

het verslag van de zaakvoerder dd. 15 juni 2014, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschap-pen, met eraan toegevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2014;

het verslag van de DB Accountancy BVBA te Tielt, IAB Accountant nr 221532 4 N 97, vertegenwoordigd door mevrouw BOUCKAERT Dominique, extern accountant I.A.B,

over gemelde staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de ven-nootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Dit besluit luidt als volgt:

"11. Besluit

De staat van activa en passiva van de BVBA CREAPAILLE, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 8880 SINT ELOOIS-WINKEL, Oekensestraat 20, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 31/05/2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op 31/05/2014 van 0,00 euro en een gecorrigeerd resultaat van het boekjaar van -4.131,12 euro. Met netto actief bedraagt -17.089,36 euro.

Blijkens de staat van activa en passiva, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, par. 1, W,Venn., zijn er geen schulden ten aanzien van derden.

W'ij nemen kennis van het feit dat de ontbinding en de sluiting van de vereffening in 1 akte zullen gebeuren.

Wij nemen tevens kennis van de verklaring van de heer DESMEDT Stefaan in het verslag van de zaakvoerder dd. 15/06/2014 dat hij zich hoofdelijk borg stelt voor alle schulden van de vennootschap na datum van de akte van vereffening.

Op grand van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toe-passelijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volle-dig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder niet succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

5r zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden on-ontbeerlijk acht. 'f elt, 08 juli 2014"

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van voormelde verslagen. De vennoten verklaren een afschrift van de verslagen en van de voor-melde staat van actief en passief voorafgaand aan deze vergadering ontvangen te hebben en er van kennis te hebben kunnen nemen.

Sen exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd wor-den op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

a

Voor-

behouden

aan hot

aelgisch

Staatsblad

-3/ Na kerinisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de ven-nootschap te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang van 22/08/2014.

-4/ Tengevolge van de ontbinding neemt het mandaat van de zaakvoerder van de vennoot-schap, de heer DESMEDT Stefaan een einde. Er wordt hen kwijting verleend voor zijn be-heer.

-5/ Vaststelling dat luidens de staat van actief en passief per 31 mei 2014, er geen passiva meer aanwezig zijn die moeten worden aangezuiverd en dat er geen vennootschapsbelasting of liquidatiebelasting te betalen is en dat de overige kosten die verband houden met de ont-binding en vereffening van de vennootschap werden betaald.

De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen omwille van de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de resterende activa, voor zover er zouden zijn, worden terugge-nomen door de enige vennoot, doch dat er in casu geen activa meer zijn. Zij erkent dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

-6/ Voorlezing en toelichting werd gedaan van artikel 194 van het Wetboek van vennoot-schappen overeenkomstig welk artikel na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering de rekeningen en stukken tot staving moeten neergelegd wor-den op de zetel van de vennootschap, De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk te ver-zaken aan voornoemde termijn.

Na vaststelling door de algemene vergadering dat er luidens voormelde staat van activa en passiva er geen schulden meer zijn en dat de terugname van het netto-actief door de enige vennoot zelf zal gebeuren doch dat dit netto-actief hier in casu nihil is, beslist de algemene vergadering het verdelingsplan goed te keuren.

Vermits de enige vennoot aanwezig is, er geen passiva zijn luidens de staat van actief en pas-sief per 31 mei 2014, er geen vereffenaar werd aangesteld en er geen activa meer is, beslist de vergadering de vereffening onmiddellijk definitief af te sluiten, dit overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

En vaststelling dat ingevolge deze beslissing, de besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid "CREAPAILLIr", definitief heeft opgehouden te bestaan.

-71 Dat de boeken, bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn bij de heer DESMEDT Stefaan te Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Oekensestraat 20. Beding ten behoeve van derden  verklaring

De enige vennoot verklaart dat voornoemde staat van actief en passief volledig correct is op-gemaakt en dat hij geen kennis heeft van daarop niet vermelde activa en/of passiva. Niettemin, voor zoveel als nodig, verklaart hij vrijwillig de verbintenis aan te gaan om alle schulden van de vennootschap die eventueel na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, persoonlijk aan te zuiveren,

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, zullen aan de enige vennoot worden toebedeeld. De enige vennoot verkrijgen alle machten tot het verlenen van eventuele handlichtingen.

-8/ Bijzondere volmacht wordt verleend aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van BVBA Quartus te Veurne evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve, boekhoud-kundige en fiscale formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, On-dernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

-verslag van de zaakvoerder omtrent de ontbinding en de vereffening van de vennootschap

-verslag van de bedrijfsrevisor

Getekend, Christine Callens, notaris







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 18.06.2013 13191-0280-010
09/10/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Modword

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE JK BELGE

02 'fl- 2012 3ELG!SCH STAgTS;LAD

Ondernemingsnr : 0476 592 177

Benaming

(voluit) : CREAPAILLE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oekensestraat 20.8880 Sint-Eloois-Winkel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 10/05/2012 werden volgende beslissingen genomen:

Na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om mevrouw VIAENE Els te ontslaan als zaakvoerder, met ingang vanaf 31.12.2011.

De vergadering beslist tevens unaniem om kwijting te verlenen aan mevrouw VIAENE Els voor haar mandaat zowel voor het verleden als de toekomst.

Na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om de heer DESMEDT Stefaan te benoemen als zaakvoerder, met ingang vanaf 01.01.2012.

VIAENE Els

zaakvoerder

N ERG

IIII

1111

*12166795*

13. 00. 7112

u.orl~Vie\NK litiOPi'IAtJDEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.08.2012, NGL 28.08.2012 12475-0169-010
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.08.2011, NGL 31.08.2011 11519-0483-010
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 28.08.2009 09688-0372-010
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.07.2008, NGL 29.08.2008 08699-0317-010
18/10/2007 : VEA019749
05/09/2007 : VEA019749
26/07/2006 : VEA019749
22/09/2005 : VEA019749
26/07/2004 : VEA019749
30/07/2003 : VEA019749
09/02/2002 : VEA019749

Coordonnées
CREAPAILLE

Adresse
Zetel : Oekensestraat 20 te 8880 Sint-Eloois-Winkel

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande