COVENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COVENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.906.190

Publication

08/09/2014
ÿþMd Word 11.1

Luik43

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bek na neerlegging ter griffie

e maken kopie

r-- MO1lrEUR 13EL

-09- 20111 H STAATS

EeE.Ft LEGD

rift ie RectitbanrKuuearcLel

22 AUG

Gent Afdeling Brugge De griffer-

beh aa Be Stai

lI

II

*14166457*



LAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0449.906.190

Benaming

(voluit) COVENT

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel 8380 Lissewege, Ter Doeststraat 93

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - HERBENOEMING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 26/01/2013 blijkt dat de vergadering

kennis heeft genomen van het aflopen van de mandaten van navolgende bestuurders en dit vanaf heden

26/01/2013:

-De heer Luc Brouckaert, wonende te 8200 Brugge, Chartreuseweg 41;

-De heer Stefaan Geerts, wonende te 8380 Lissewege, Ter Doeststraat 93;

-De heer Philippe Geysens, wonende te 1390 Nethen, Rue de Tirlemont 77;

-De heer Rik Joos, wonende te 9070 Destelbergen, Kerkkouterrede 7;

-De heer Stefaan Poriau, wonende te 8300 Knokke-Heist, De Kerckhovelaan 3.

Voorts volgt uit de notulen dat de vergadering heeft beslist te benoemen tot bestuurders voor een

hernieuwbare termijn onmiddellijk aflopend na de algemene vergadering van 2016:

-De heer Luc Brouckaert, wonende te 8200 Brugge, Chartreuseweg 41;

-De heer Stefaan Geerts, wonende te 8380 Lissewege, Ter Doeststraat 93;

-De heer Philippe Geysens, wonende te 1390 Nethen, Rue de Tirlemont 77;

-De heer Rik Joos, wonende te 9070 Destelbergen, Kerkkouterrede 7;

-De heer Pieter Willaert, wonende te 8300 8490 Jabbeke, Marienhovedreef 11.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de leden van de raad van bestuur blijkt dat de vergadering heeft beslist om de heer Stefaan Geerst, voornoemd, te herbenoemen als voorzitter van de raad van bestuur.

Opgesteld te Lissewege, op 26/01/2013..

Getekend

De heer Stefaan Geerts en de heer Philippe Geysens

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.01.2014, NGL 11.02.2014 14030-0421-015
25/06/2013
ÿþ,

Ondernemingsnr : 0449.906.190

Benaming

(voluit) : COVENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ter Doeststraat 93, 8380 Lissewege

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe, te Oostkamp, op 1 juni 2013, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "COVENT", met maatschappelijke zetel te 8380 Lissewege, Ter Doeststraat 93, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met ondernemingsnummer 0449.906.190, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist om de tekst van artikel twee (2) van de statuten aan te passen aan de beslissing genomen door de raad van bestuur van dertig september tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien maart tweeduizend en dertien, onder nummer 2013-03-14/0042496, om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8380 Lissewege, Ter Doeststraat 93, door de eerste zin van artikel twee (2) te vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Lissewege, Ter Doeststraat 93."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het feit dat de aandelen sedert negenentwintig december tweeduizend en acht op naam zijn, zoals blijkt uit de op de zetel van de vennootschap gehouden aandelenregisters.

De vergadering beslist bijgevolg de tekst van artikel zes (6) van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam,

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam, Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen,"

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de samenstelling van de raad van bestuur en van de duur van de mandaten van de loden van de raad van bestuur te wijzigen door schrapping van artikel 10 van de statuten en vervanging door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit minstens vijf leden en maximum zes loden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste vier jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan herroepen worden, Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 14 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Op de laatste biz. van Luik f3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(ri\ Mod Word 11.1

mue ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Hh1I 111111111uau109fi59 le B

NEERGELEGD t4.ij ~~ cir~- _

RSC~lTBANaC VAN Ff c Jí, ace

BRUGGE' (4~r~r:~~~~~ j~ ; ,

Griffé 2Q~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

" d f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon die bestuurder en vennoot is in een vennootschap onder firma, een commanditaire vennootschap, een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid of in een commanditaire vennootschap op aandelen is evenwel niet persoonlijk verbonden voor de verbtntenissen van de vennootschap waarin de rechtspersoon bestuurder en vennoot is.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst,

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders."

Door het aannemen van deze statutenwijziging is tevens aangenomen dat de bestuurders die benoemd werden op de gewone algemene vergadering van januari tweeduizend en dertien werden benoemd voor de duur van vier jaar, Dit is dus tot de algemene vergadering van tweeduizend en zeventien.

VIERDE BESLISSING .

De vergadering beslist de interne en externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur te

wijzigen door schrapping van ariike113 van de statuten en vervanging door de volgende tekst :

Nieuw artikel

§1. Algemeen

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in feite en in rechte als eiser of verweerder, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door een bijzondere lasthebber binnen het kader van hun bijzondere volmacht,

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

§2. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennoot-+schap en de vertegenwoordiging terzake toevertrouwen aan ieder gedelegeerd bestuurder, aan een algemeen directeur, aan één of meer directeurs of aan één of meer bedienden, waarvan de bevoegdheid door de raad wordt vastgesteld en bekendgemaakt zoals bepaald door het artikel 74, 2° van het Wetboek van Vennootschappen.

Nieuw artikel

Voor aile evenwel in het bijzonder aan te duiden handelingen andere dan diegene van dagelijks bestuur - waarvoor namelijk het artikel zeventien geldt -, mag de raad van bestuur schriftelijk minstens één bestuurder - ais vertegenwoordigingsorgaan van de vennootschap, net als hijzelf - in zijn plaats stellen om afzonderlijk te handelen. Die indeplaatsstelling za! dus onder meer in de samenhang van onder andere het artikel twee van de hypotheekwet niet als een volmacht te beschouwen zijn."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist als gevolg van de voorgaande beslissingen de tekst van de statuten aan te passen en te vervangen door de volgende tekst.

Hoofdstuk I.- BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel één.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "COVENT'. Artikel twee.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Lissewege, Ter Roeststraat 93.

Hij kan, zonder statutenwijziging, verplaatst worden in België - binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad - bij beslissing van de raad van bestuur. ledere verandering van maatschappelijke zetel wordt, door de raad van bestuur, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap mag, eveneens bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, administratieve zetels, exploitatiezetels, bijhuizen of agentschappen oprichten en dit zowel in België als ln het buitenland.

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België, als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden :

1) het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het inbrengen of verhandelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financieel, roerend of onroerende doeleinden of van om het even welke publieke of semi-publieke instelling.

. , " r 2) het bevorderen van en de deelneming in het oplichten, de organisatie de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng, participatie, investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geïnteresseerd zijn.

ýÿ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge 3) Het voorschieten van gelden onder om het even welke financieringsvorm aan natuurlijke personen, rechtspersonen en andere derden, met betrekking tot om het even welke onderneming in het algemeen, het verrichten van alle handels- en financiële operaties, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

4) het deelnemen in de meest ruime zin aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitalisatiebeheer,

5) Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen,

6) De vennootschap kan, zowel in België ais in het buitenland, om het even welke handels-

financiële, industriële, roerende, onroerende en andere verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk de verwezenlijking van haar doel in de hand werken of met de verwezenlijking ervan verband houden.

7) De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons, en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen handelseffecten in disconto nemen.

8) De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, adviezen verlenen van juridische, economische en technische aard en alle welkdanige diensten of bijstand verlenen inzake investeringen, financieringen, beheer en administratie. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel;

Zij kan om aile brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel van de vennootschap aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle plaatsen zowel in België als in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het best schijnen.

Zij kan onder andere, zich door middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële of andere tussenkomst, interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant zou zijn of die voor haar een bron van afzetgebied zou kunnen zijn.

De vennootschap mag voorzien in de supervisie, het beheren, het raadgeven en controleren van filialen welke zij ter verwezenlijking van haar doel mag laten oprichten,

Artikel vier.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij zal geenszins van rechtswege ontbonden zijn door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een aandeelhouder.

Hoofdstuk Il.- MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf.

Het geplaatst kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend Euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door twaalfduizend vijfhonderd (12.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en op naam, ieder dus één/twaalfduizend vijfhonderdste (1/12.500ste) van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigend.

Deze aandelen, genummerd "1" tot en met "12.500", zijn aandelen met stemrecht.

Naast aandelen met stemrecht, kunnen zowel aandelen zonder stemrecht als personeelsaandelen, winstbewijzen, converteerbare obligaties en warrants worden uitgegeven, op de wijze plus met de rechten en plichten als bij gelegenheid van hun uitgifte te bepalen.

Artikel zes.

Kapitaalverhoging door inbreng in geld

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd,

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geep publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

In dat geval, moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en de raad van bestuur en de commissaris of, bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken die voorzien zijn in artikel 596 van het Wetboek van vennootschappen. Deze verslagen worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders medegedeeld.

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen moet bedragen.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar dochtervennootschappen dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het Wetboek van vennootschappen. Artikel zeven

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Wanneer een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. In een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de commissaris/bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Bij afwijking van artikel 448, tweede lid, 2° van het Wetboek van vennootschappen moeten de aandelen die geheel of ten dele overeenstemmen met een inbreng in natura, dadelijk worden volgestort.

Artikel acht.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomend aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een beursvennootschap, In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel negen.

De aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect resorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van de overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel tien.

Een overdracht van aandelen za!, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften ter zake, en tenzij andersluidende overeenkomsten steeds geheel vrij kunnen geschieden.

Elke overdracht van aandelen wordt gedurende een periode van vijf volle werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering geschorst.

Mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap eigen aandelen verkrijgen, Artikel elf

Tenzij andersluidende overeenkomsten, is de waarde van het aandeel deze van de laatst goedgekeurde balans.

Bij eventuele onenigheid over de waarde van over te dragen aandelen, zat zij worden vastgesteld door een deskundige aangesteld in gemeenschappelijk overleg door de partijen, overeenkomstig artikel 31 van het Wetboek van Vennootschappen, Indien er geen overeenstemming bestaat over de deskundige, dan zal deze

A worden aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel die uitspraak doet in kortgeding. De deskundige zal mogen rekening houden met onder meer goodwill, cliënteel, handelsnaam, merken en andere verantwoorde onlichamelijkheden.

J ~ Artikel twaalf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge De schuldeisers, erfgenamen, rechthebbenden of echtgenoot van een aandeelhouder kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de goederen of waarden van de vennootschap uitlokken, de verdeling of de tegeldemaking ervan vorderen of zich mengen ln het bestuur van de vennootschap.

Zij moeten zich, voor de uitoefening van hun rechten, houden aan de statuten, de balansen, de jaarrekeningen, de andere verplichte documenten en de beslissingen van de algemene ver-gadering.

Hoofdstuk III: BESTUUR EN CONTROLE

Artikel dertien.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit minstens vijf leden en maximum zes leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste vier jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan herroepen worden. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn, Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule -- vermeld onder artikel 14 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon die bestuurder en vennoot is in een vennootschap onder firma, een commanditaire vennootschap, een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid of in een commanditaire vennootschap op aandelen is evenwel niet persoonlijk verbonden voor de verbintenissen van de vennootschap waarin de rechtspersoon bestuurder en vennoot is.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel veertien.

De voorzitter roept de raad bijeen, telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist of op aanvraag van de meerderheid der leden. Indien een algemeen directeur gelast is met het dagelijks bestuur, zal hij evenzeer gemachtigd zijn de raad van bestuur bijeen te roepen telkens wanneer hij dit nodig acht.

De oproeping vermeldt plaats, dag en uur van de vergadering. Het voorzitterschap wordt waargenomen door de voorzitter of, in zijn afwezigheid, door de plaatsvervangende voorzitter of, ingevolge afwezigheid van deze laatste, door het oudste lid,

Elke bestuurder die een vergadering van de raad van bestuur bijwoont wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen ; bij staking van stemmen geeft de stem van diegene die voorzit de doorslag, behoudens wanneer de raad van bestuur op dat ogenblik slechts twee leden telt.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Artikel vijftien.

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in een proces-verbaal, in een daartoe bestemd register in te schrijven en te ondertekenen door de meerderheid der aanwezige leden. Afschriften of uittreksels voor rechtsdoeleinden dienen te worden ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel zestien.

R .

h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel zeventien.

§1. Algemeen

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in feite en in rechte als eiser of verweerder, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door een bijzondere lasthebber binnen het kader van hun bijzondere volmacht,

Ze Is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

§2. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennoot-+schap en de vertegenwoordiging terzake toevertrouwen aan ieder gedelegeerd bestuurder, aan een algemeen directeur, aan één of meer directeurs of aan één of meer bedienden, waarvan de bevoegdheid door de raad wordt vastgesteld en bekendgemaakt zoals bepaald door het artikel 74, 2° van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel achttien.

Voor alle evenwel in het bijzonder aan te duiden handelingen andere dan diegene van dagelijks bestuur - waarvoor namelijk het artikel zeventien geldt -, mag de raad van bestuur schriftelijk minstens één bestuurder - als vertegenwoordigingsorgaan van de vennootschap, net als hijzelf - in zijn plaats stellen om afzonderlijk te handelen. Die indeplaatsstelling zal dus onder meer in de samenhang van onder andere het artikel twee van de hypotheekwet niet als een volmacht te beschouwen zijn.

Artikel negentien,

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijk aard heeft dat strijdig Is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur dan dient gehandeld te worden overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel twintig.

De contrais op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel éénentwintig.

De eventuele bezoldiging van de bestuurders en de bezoldiging van de commissaris-revisor worden bepaald door de algemene vergadering,

Hoofdstuk IV, ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS

Artikel tweeëntwintig.

De algemene vergaderingen en de jaarvergaderingen worden ter maatschappelijke zetel gehouden, tenzij anders aangeduid in de uitnodiging.

Artikel drieëntwintig.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden ter zetel van de vennootschap of in elke plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, de tweede zaterdag van januari, om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel drieëndertig bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan sprake in dat artikel minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Artikel vierentwintig.

Een algemene vergadering wordt bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap het vereist, door de gedelegeerd bestuurder, de algemeen directeur of de commissaris(sen)-revisor.

Ze moet bovendien bijeengeroepen worden wanneer één of meer aandeelhouders, die bewijskrachtig aantonen samen één vijfde van het kapitaal te vertegenwoordigen, erom vragen. Dit verzoek moet omstandig en nauwkeurig de te bespreken punten vernielden. De buitengewone algemene vergadering wordt dan bijeengeroepen binnen de dertig dagen na de indiening van het verzoek.

Artikel vijfentwintig.

e

y ~ r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op-naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden per aangetekende brief, vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd, De brief vermeld de agenda.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, vôôr of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven (7) dagen vôôr de algemene vergadering hebben voldaan aan de formaliteiten door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze feiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Der personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling,

Artikel zesentwintig.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping vereist wordt, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen dan de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met een raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijk feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel zevenentwintig

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 al. 2 B.W.) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijk feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd,

Artikel achtentwintig

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen te ondertekenen.

Artikel negenentwintig

De algemene aandeelhoudersvergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of ingeval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid, Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering een stemopnemer aan op voorstel van de voorzitter.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken. Deze notulen worden ln een speciaal register bijgehouden.

Artikel dertig

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voorzover de mededeling van de gegevens of de feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

Artikel éénendertig

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de gewone algemene vergadering reet_betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De raad van bestuur heeft bovendien het recht, tijdens de zitting, de beslissing van eender welke algemene vergadering met betrekking tot eender welk agendapunt drie weken uit te stellen,

De raad van bestuur moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aandeelhouders die niet aan de eerste vergadering hebben deelgenomen worden tot de volgende

vergadering toegelaten mits zij de in deze statuten voorgeschreven formaliteiten hebben vervuld.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de

uitgestelde agendapunten.

Artikel tweeëndertig.

§ 1. Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij ln de

vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en

vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum

vereist.

§ 2, ieder aandeel geeft recht op één stem,

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met

eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit

ledere aandeelhouder kan eveneens per brief, stemmen door middel van een formulier opgesteld door de

raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt : a) identificatie van de aandeelhouder, b) aantal

stemmen waartoe hij gerechtigd is en c) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene

vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief

stemt, is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering

overeenkomstig artikel 27 van onderhavige statuten na te leven,

§ 3. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de

vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee

aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd,

Artikel drieëndertig.

Wanneer de algemene vergadering moet beslissen over :

-fusie of splitsing van de vennootschap;

-een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

-de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde;

-de afschaffing of de beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

-de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants;

-de ontbinding van de vennootschap;

-enige wijziging van de statuten,

dan moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet ten minsten de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn. is deze laatste voorwaarde niet vervuld dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen,

De beslissingen over bovengenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt ais een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de wijzigingen van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschap, de omzetting van de vennootschap en een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel drieëndertig bis

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel vierendertig

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Hoofdstuk V.- BOEKJAAR, JAARREKENING, BATIG SALDO

Artikel vijfendertig.

Het boekjaar loopt van één oktober tot en met dertig september van elk kalenderjaar,

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België,

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel zesendertig.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur,

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf (5) jaar,

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdi-'vidend uitte keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Hoofdstuk VI.- ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel zevenendertig,

§ 1. Tot ontbinding van de vennootschap kan, buiten de gevallen door de wet voorzien, alleen door de algemene vergadering worden besloten, met inachtneming van de wettelijke voorschriften dienaangaande.

§ 2, De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

§ 3. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De opbrengst van de vereffening wordt in de eerste plaats aangewend voor de betaling van alle schulden van de vennoot-tschap, de vereffeningskosten en de terugbetaling van het ka-'pitaal inbegrepen. Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld onder aile aandelen in verhouding tot hun volstorting,

Indien de opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort.

HOOFDSTUK VII.- ALGEMENE SCHIKKINGEN

Artikel achtendertig.

De vennoten zullen zich gedragen naar de gebiedende beschikkingen van het Wetboek van vennootschappen waarvan in onderhavige statuten geen uitdrukkelijke afwijking wordt aangebracht.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat de zaakvoerder(s) en de commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

Artikel negenendertig.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt woonst gekozen :

a) door de bestuurders, oommissaris(sen)-revisor en directeur(s), op het adres dat door hen aangetekend aan de vennootschap medegedeeld werd ;

b) door de aandeelhouders, die in België wonen, op het adres dat dcor hen aangetekend aan de vennootschap medegedeeld werd of, bij gebrek aan mededeling, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap ;

c) door de aandeelhouders, die in het buitenland wonen, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Nochtans zullen alle oproepingen geldig betekend zijn op de wconplaats van de belanghebbende, zoals die blijkt uit de be-'volkingsregisters,

In geval van betekening op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, zal de vennootschap geen andere verplichting hebben dan het ter beschikking van de bestemmeling houden van de betekende stukken. ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor gelijkvormig uittreksel, enkel bestemd ter neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Getekend, notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

c " Voor- Gelijktijdig neergelegd: - -

" behouden aan het Belgisch Staatsblad * uitgifte van de statutenwijziging, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Oostkamp op 1 juni 2013,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/03/2013
ÿþMd Wafd It1

Luik B, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



:M

3111§8118

Neeü d t" r ,rnrif~9tadrer

Rec 1 ank van I~ooU JÇ1

NAPKT 201

3

te Lcuven1 cie

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0449.906.190

Benaming

(voluit) : COVENT

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3320 Meldert, Begijnenblokstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ZETELVERPLAATSING

Uit de notulen van de bijeenkomst van de leden van de raad van bestuur dd. 30/09/2012 blijkt dat de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 01/10/2012 wordt verplaatst naar hiernavolgend adres:

Ter Doeststraat 93

8380 Lissewege.

Opgesteld te Meldert, op 3010912012.

Getekend

De heer Stefaan Geerts en de heer Philippe Geysens

27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.01.2013, NGL 25.02.2013 13045-0104-015
11/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 14.01.2012, NGL 05.04.2012 12080-0471-015
24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 10.01.2015, NGL 13.02.2015 15043-0307-015
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 08.01.2011, NGL 10.01.2011 11004-0599-015
24/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 09.01.2010, NGL 19.02.2010 10048-0100-015
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.01.2009, NGL 12.01.2009 09007-0353-015
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 12.01.2008, NGL 19.02.2008 08047-0087-012
03/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

111111.1t1111

N

N111

Mod Wosd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffiredp aide

NEFRGrLEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

22 MEI 2015

Gent Afdejingtrfnge

De erlffier

Ondernemingsnr ; 0449.906.190

Benaming

(voluit) : COVENT

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TER DOESTSTRAAT 93, 8380 LISSEWEGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering d.d. 10.01.2015 blijkt dat de benoeming van de heer Alexander Baekelandt, wonende te 9551 Ressegem, Borsbekestraat 55 tot bestuurder, met ingang van 11 januari 2014 voor een hernieuwbare termijn die eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2017, werd bevestigd.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 17)

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in feite en in rechte als eiser of verweerder, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd-bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennnootschap.

Opgesteld te Lissewege, op 10.01.2015.

Getekend :

1. Stefaan Geerts, bestuurder

2. Philippe Geysens, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 13.01.2007, NGL 26.01.2007 07026-0510-013
15/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 14.01.2006, NGL 13.02.2006 06048-0510-013
28/01/2005 : LE106550
20/01/2005 : LE106550
12/02/2004 : LE106550
02/04/2003 : LE106550
11/02/2003 : LE106550
05/02/2002 : LE106550
19/01/2001 : BL569815
08/02/2000 : BL569815
01/01/1997 : BL569815
04/05/1996 : BL569815
27/01/1996 : BL569815

Coordonnées
COVENT

Adresse
TER DOESTSTRAAT 93 8380 LISSEWEGE

Code postal : 8380
Localité : Lissewege
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande