CORVIER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CORVIER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.347.651

Publication

27/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEL

2 0 -0

ELGISCH

-17

IMBU

B

i

i bel ar Be

Sta

R BELI!RGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE I. 2014 ,BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

P: Q 3 JAN. 2U19 griffier.

TAATSSLAr

Griffie

Ondernero ingsnr : 0438.347.651

Benaming

(voluit) CORVIER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8490 Jabbeke, Van Larebekelaan 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANPASSING STATUTEN ZETELVERPLAATSING - REGIME ARTIKEL 537 WIB - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 23.12.2013, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt vóór registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "CORVIER" onder meer volgende beslissingen genomen heeft :

§1. EERSTE BESLISSING. Bevestiging zetelverplaatsing.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 31 januari 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 april daarna onder nummer 13065095, om de zetel te verplaatsen van 8490 Jabbeke, Flaminckapark 15 naar 8490 Jabbeke, Van Larebekelaan 12. De tekst van het eerste lid van artikel twee van de statuten wordt vervangen door volgende tekst : "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8490 Jabbeke, Van Larebekelaan 12.".

§2. TWEEDE BESLISSING. Kapitaalverhoging door Inbreng in natura - Uitgifte nieuwe aandelen.

A. Verslaggeving.

Kennisname.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van de hierna vernielde verslagen gezien elke aandeelhouder erkent volledig kennis te hebben van deze verslagen :

- Verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging;

- Verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt in toepassing van artikel 602, §1 van het Wetboek van vennootschappen, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethodes en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Conclusies van de bedrijfsrevisor.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", met zetel te Wevelgem, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIET DUJARDIN", op haar beurt vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, besluit ais volgt :

"Ingevolge het Ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de NV "CORVIER" door inbreng in natura van de vorderingen die werden toegekend aan mevrouw Con-y BRUTYN, ten belope van 105.052,50 EUR, en de onverdeeldheid de heer Willy BRUTYN en mevrouw Vivíenne DE KETELAERE, ten belope van 210.105,00 EUR, naar aanleiding van de dividenduitkering op de bijzondere algemene vergadering van 13 december 2013 bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

Op de laatste hlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

i 3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge de bepeling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de

eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met eventuele latente meer- en/of minderwaarden op het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap. Aangezien de aandeelhouders mij uitdrukkelijk en unaniem hebben bevestigd de eigenvermogenswaarde te willen weerhouden ter bepaling van de waarde van de vennootschap in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging en uit het bijzonder verslag van het bestuursorgaan blijkt dat de onverdeeldheid dhr. & mevr. Willy Brutyn  De Ketelaere Vivienne, de intentie heeft om de naakte eigendom van de aandelen, die zij in volle eigendom zal verkrijgen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging, volgend op deze kapitaalverhoging te schenken aan mevr. Corry Brutyn, waardoor de verhouding in het aandeelhouderschap niet zal gewijzigd zijn voor en na de kapitaalverhoging en schenking, zal voormelde waarderingswijze finaal geen benadeling of bevoordeling van de ene noch de andere partij tot gevolg hebben.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 59.595 nieuw uit te geven aandelen van de NV "CORVIER", met een totale fractiewaarde van 243.743,55 EUR te verhogen met een uitgiftepremie van 7'1.413,95 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 19 december 2013

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

B. Verhoging van het kapitaal.

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen ten belope van tweehonderddrieënveertigduizend zevenhonderddrieënveertig euro vijfenvijftig cent (243.743,55 EUR), om het te brengen van achtennegentigduizend zeshonderdtweeënzestig euro zesentachtig cent (98.662,86 EUR) op driehonderdtweeënveertigduizend vierhonderd en zes euro éénenveertig cent (342.406,41 EUR), door inbreng van schuldvorderingen jegens de vennootschap ten belope van het passend bedrag en mits uitgifte van negenenvijftigduizend vijfhonderdvijfennegentig (59.595) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van driehonderdvijftienduizend honderdzevenenvijftig euro vijftig cent (315.157,50 EUR), inbegrepen een uitgiftepremie van éénenzeventigduizend vierhonderddertien euro vijfennegentig cent (71.413,95 EUR), welke zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

§3. DERDE BESLISSING. Tweede kapitaalverhoging - Incorporatie uitgiftepremie.

De vergadering beslist vervolgens een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van éénenzeventigduizend vierhonderddertien euro vijfennegentig cent (71.413,95 EUR) om het kapitaal te brengen op vierhonderddertienduizend achthonderdtwintig euro zesendertig cent (413.820,36 EUR) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

§4. VIERDE BESLISSING. Vaststelling van de kapitaalverhogingen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen daadwerkelijk werden verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderddertienduizend achthonderdtwintig euro zesendertig cent (413.820,36 EUR), vertegenwoordigd door drieëntachtigduizend zevenhonderdvijfenveertig (83.745) aandelen zonder vermelding van waarde.

§5. VIJFDE BESLISSING. Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vierhonderddertienduizend achthonderdtwintig euro zesendertig cent (413.820,36 EUR) vertegenwoordigd door drieëntachtigduizend zevenhonderdvijfenveertig (83.745) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Bij de oprichting bedroeg het kapitaal zestien miljoen honderd vijftig duizend frank vertegenwoordigd door zestien duizend honderd vijftig aandelen zonder vermelding van waarde. Dit kapitaal was volledig geplaatst en volgestort deels door inbreng in natura en deels in speciën.

Ingevolge de notulen der algemene vergadering gehouden ten overstaan van Notaris De Maesschalck te Oostende op 7 mei 2001 werd het kapitaal verhoogd met acht miljoen frank waarvoor achtduizend nieuwe aandelen werden uitgegeven. Deze kapitaalverhoging werd volledig geplaatst en volgestort in speciën.

ingevolge de notulen der algemene vergadering gehouden ten overstaan van Notaris De Maesschalck te Oostende op 14 september 2010 werd het kapitaal verminderd met vijfhonderd duizend euro zonder vemietiging van aandelen.

Ingevolge de notulen der buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van Notaris De Maesschalck te Oostende op 23 december 2013 werd het kapitaal verhoogd met driehonderdvijftienduizend honderdzevenenvijftig euro vijftig cent (315.157,50 EUR) mits uitgifte van negenenvijftigduizend vijfhonderdvijfennegentig (59.595) nieuwe aandelen. Deze kapitaalverhoging werd volledig geplaatst en volgestort door inbreng in natura.".

 Voor eensluidend analytisch uittreksel 

(getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Worden tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie van de akte - Gecoordineerde tekst van de statuten - Verslag van het bestuursorgaan nopens de inbreng in natura - Verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura.

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_ _,

25/04/2013 : BG093130
06/09/2012 : BG093130
24/08/2011 : BG093130
07/10/2010 : BG093130
27/08/2010 : BG093130
04/11/2009 : BG093130
20/08/2009 : BG093130
11/07/2008 : BG093130
03/08/2007 : BG093130
29/08/2006 : BG093130
26/09/2005 : BG093130
03/08/2004 : BG093130
16/10/2003 : BG093130
07/08/2003 : BG093130
29/05/2001 : BG093130
24/02/2001 : BG093130
09/07/1999 : OO045400
08/07/1997 : OO45400
15/03/1994 : OO45400

Coordonnées
CORVIER

Adresse
VAN LAREBEKELAAN 12 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande