COOLEMAN-MERLEVEDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COOLEMAN-MERLEVEDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.063.562

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.04.2014, NGL 17.04.2014 14093-0491-011
17/11/2014
ÿþsr- 1 ti

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mm111~m~nn~~mm

208342*

De griffier :

Ondernemingsnr : 0871.063.562

Benaming (voluit) : COOLEMAN-MERLEVEDE i

(verkort) :

Zetel : Ganzeveld 12 "

8490 Jabbeke i

;i On + erwerp akte : Ontbinding - in vereffeningstelling - aanstelling vereffenaar

Uit een proces-verbaal opgesteld door Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-: il Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van Damme -i Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op 29; september 2014 , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog! i' op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene; vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! « COOLEMAN-MERLEVEDE» te 8490 Jabbeke, Ganzeveld 12, waarbij volgende beslissingeni il werden genomen met eenparigheid van stemmen

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

:? Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de! voorzitter het volgende vast:

a) Op twaalf september tweeduizend en veertien heeft het bestuursorgaan van de vennootschap; een verslag opgesteld, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap: overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een; astaat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden! il voordien is vastgesteld;

i; b) Op twaalf september tweeduizend en veertien heeft de bedrijfsrevisor, BDO Bedrijfsrevisoren; Burg. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, overeenkomstig artikel 181, § 1! van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

lj Dit verslag besluit als volgt:

7 Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van; vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA COOLEMAN-MERLEVEDE! met zetel te 8490 Jabbeke, Ganzeveld 12, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van dei vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 22.286,98 EUR en een netto-passief (negatief eigen vermogen) van -5.438,43 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van': i; vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuiteit. Gezien het eigen!

;i vermogen negatief is, is de vereffening deficitair. .

Niettegenstaande het eigen vermogen negatief is, is de vereffening mogelijk indien de schulden in;

rekening-courant niet volledig worden terugbetaald. i

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke; professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31; !i augustus 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre; de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de! vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet! bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in: i! het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA COOLEMAN-MERLEVEDE en mag niet! voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 12 september 2014

BDD Bedrijfsrevisoren Bru Ven. CVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 4 NOV 2014

'Griffie

Gent /1f« _ ' 1rgge

.w >

'r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

mod 11.1

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

X, De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per eenendertig augustus tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap; aangezien de vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden ter griffie.

3. De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

4. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige zaakvoerders, de heer Cooleman Marc te 8490 Jabbeke, Ganzeveld 12 en mevrouw Van Wonterghem Els, wonend te 8460 Oudenburg, Eernegemsestraat 42.

De algemene vergadering nam kennis van de staat per eenendertig augustus tweeduizend en veertien.

Na onderzoek keurt de vergadering deze staat éénparig goed.

De vergadering besloot, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaten tot en met heden.

5. De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar:

De heer COOI.EMAN Marc Alfons Camiel, geboren te Oostende op achttien juli negentienhonderd achtenzestig wonend te 8490 Jabbeke, Ganzeveld 12.

De benoeming van de vereffenaar moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Eenieder die werd veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen mag in geen geval tot vereffenaar worden aangewezen, net zomin als enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend. Tot die uitsluiting mag alleen worden besloten binnen een termijn van tien jaar, te rekenen van een definitief vonnis van veroordeling dan wel van het uitblijven van het tijdig rekening en verantwoording doen en tijdig afrekenen.

Tenzij de voorzitter van de bevoegde rechtbank daartoe homologatie verleent, mag evenmin tot vereffenaar worden benoemd eenieder die failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen, alsook wie een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

6. De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van

het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, ~.

moá 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

7. De vergadering besliste dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

8. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de vereffenaar om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de vereffenaar teneinde het verzoekschrift tot bevestiging van zijn benoeming te ondertekenen en in te dienen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Callant Fiskaal kantoor, kantoor houdende te 8301 Knokke-Heist, Bondgenotenlaan 8, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, inclusief het ondernemingsloket.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Kopie Bevestiging benoeming vereffenaar

Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 21.06.2012 12197-0582-010
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 22.06.2011 11194-0073-010
15/04/2011
ÿþ L~L Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 111111,11111I 0W8+VIY8 NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAH KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0' 4 APR. 2011

Griffe griffier.







Ondernemingsnr : 0871063562

Benaming

(voluit) : COOLEMAN-MERLEVEDE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : GANZEVELD 12, 8490 JABBEKE

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Bij buitengewone vergadering van 14 maart 2011 werd beslist te benoemen tot zaakvoerster, mevrouw Van Wonterghem Els, Eernegemsestraat 42, 8460 Westkerke en dit met ingang vanaf 1/04/2011.

Cooleman Marc

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 19.06.2009 09259-0093-010
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 23.06.2008 08264-0284-010
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 20.06.2007 07260-0156-011
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 27.06.2006 06334-4704-013

Coordonnées
COOLEMAN-MERLEVEDE

Adresse
GANZEVELD 12 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande