COBE INGENIEURS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COBE INGENIEURS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.673.471

Publication

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.09.2013, NGL 30.09.2013 13620-0071-014
29/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305712*

Neergelegd

27-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : COBE INGENIEURS

0839673471

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 267

Onderwerp akte: OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Paul Dalle met standplaats te Koksijde (Oostduinkerke), op 26 september

2011, ter registratie te Nieuwpoort, werd de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  COBE INGENIEURS met zetel te 8490 Jabbbeke,

Gistelsteenweg 267 opgericht.

I.-OPRICHTERS : De Heer VAN NEVEL Koen, wonende te 8460 Oudenburg, Brugsesteenweg 234

Mevr. DOBBELAERE Katrien, wonende te 8460 Oudenburg, Brugsesteenweg 234

II.- Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

III.-NAAM : De vennootschap draagt de naam  COBE INGENIEURS

IV.-ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8490 Jabbeke,

Gistelsteenweg 267

V. DUUR : De vennootschap is opgericht bij akte van 26 september 2011 voor onbepaalde duur

VI.-DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft als doel:

1. De uitvoering van ingenieursopdrachten, ingenieursadviezen, studies, onderzoeken en algemene consultancy, en in het bijzonder in de bouwsector.

2. Het scheppen van materiële voorwaarden en/of de middelen om dit alles degelijk te verwezenlijken.

3. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te

vergemakkelijken. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

4. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de eigendommen die er betrekking op hebben.

5. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

6. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

7. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden gegeven.

8. Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag onder andere ieder dezer daden stellen ook in naam en voor rekening van om het even welke lastgever, en aldus optreden in hoedanigheid van lasthebber, commissionair, makelaar, vertegenwoordiger of tussenpersoon, of onder gelijk welke naam.

Zij mag ook tussenkomen in financiële transacties met derden, zich ermee associëren, inbrengen doen participeren in het kapitaal, samensmelten of op gelijk welke wijze deelnemen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, en er waarborgen, zowel persoonlijke als zakelijke, voor verstrekken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

VII.-BELOOP VAN HET KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijke waarde van het kapitaal bedragen, waarvan ¬ 6.200,00 volstort door storting op de KBC Bank

VIII.-ZAAKVOERDERS : De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid : Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optreden, ook wanneer er meerderen zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of

vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of

vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering

Tot niet-statutair zaakvoerders worden aangesteld 1. KNK Engineering BVBA met zetel te Jabbeke,Gistelsteenweg 267, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Koen Van Nevel voornoemd, 2. de Heer Koen Van Nevel en 3. Mevrouw Katrien Dobbelaere beiden voornoemd.

IX.-BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2012.

X.-ALGEMENE VERGADERING : ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om 11h in de zetel. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2013.

VOLMACHT : De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende

voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name BV ovve BVBA Pylyser boekhouding en Fiscaliteit, met zetel te

8434 Westende, Duinenlaan 85 a, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Pylyser Peter.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

P. DALLE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie van de oprichtingsakte dd. 26.09.2011

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 30.09.2015 15622-0016-016

Coordonnées
COBE INGENIEURS

Adresse
GISTELSTEENWEG 267 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande