CD JABBEKE

Association sans but lucratif


Dénomination : CD JABBEKE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 808.872.508

Publication

29/07/2013
ÿþ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIV

BE

Ondernemingsnr : 0808.872.508

Benaming

(voluit) : CD Jabbeke

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 385

Onderwerp akte ; Vrijwillige ontbinding - Invereffeningstelling - Sluiting vereffening

(Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 31 mei 2013, gehouden om 11.00' uur, op de zetel van de vereniging)

1) Kennisname van de staat van activa en passiva per 31 december 2012

De vergadering neemt kennis van de staat per 31 december 2012, gevoegd in bijlage, waaruit blijkt dat er; nog volgend actief aanwezig is:

-Vlottende activa - Liquide middelen (zichtrekening BNP Paribas Fortis): 62,06 euro

Aan de passiefzijde noteert de algemene vergadering:

" Overgedragen verlies; -334.319,64 euro

" Leveranciersschulden: 1.536,70 euro

-Overige schulden op ten hoogste één jaar  R/C bedrijfsleider: 332.845,00 euro

Op 18 maart 2013 werden de openstaande leveranciersschulden ten aanzien van Ernst & Young Fiduciaire, ten belope van 1.536,70 euro betaald door de heer Hendrik Bogaert in persoonlijke naam. Hieruit volgt dat de, overige schulden op ten hoogste één jaar  R/C bedrijfsleider met eenzelfde bedrag zijn toegenomen.

Rekening houdend met het voormelde ziet de passiefzijde er als volgt uit:

" Overgedragen verlies; -334.319,64 euro

" Overige schulden op ten hoogste één jaar - R/C bedrijfsleider: 334.381,70 euro

Er zijn niet genoeg activa om het passief te voldoen.

De overige schulden betreffen een rekening-courantschuld jegens een bestuurder en lid van de vereniging, met name de heer Hendrik Bogaert. Laatstgenoemde verklaart dat hij zijn rekening-courantvordering op de vereniging oninbaar acht vanwege de huidige financiële positie van de vereniging.

2)Beraadslaging en beslissing over de vrijwillige ontbinding van de vereniging

Aangezien de vereniging geen activiteiten meer heeft en er in de toekomst ook geen nieuwe projecten meer tot stand zullen komen, heeft de verderzetting van de vereniging geen zin meer, De leden beslissen éénparig om de vereniging in vereffening te stellen met ingang van heden, 31 mei 2013.

3)Ontslag en kwijting van de bestuurders

Door de invereffeningstelling van de vereniging eindigt het mandaat van de bestuurders, met ingang vanaf heden:

" Mevrouw Lena Laura Hoet (Lena Hoet), geboren te Zedelgem op 6 oktober 1941, wonende te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 383;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BELGE

g NEERGELEGD ter GRIFFIE clef 2 2 -07- 2013 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brume)

LGISCH STÀATSBL } 1 1 JUL ,2o13

Grlft,elear

*1311 583*

UI

Mon 2.2

Luik B -Vervolg

" De heer Hendrik Frank Bogaert (Hendrik Bogaert}, geboren te Brugge op 30 augustus 1968, wonende te . 8490 Jabbeke, Kroondreef 3;

" De heer Sylvain André Firmin Verbouw (Sylvain Verbouw), geboren te Knokke op 6 augustus 1929, wonende te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 383.

De vergadering verleent hierbij éénpang kwijting aan alle bestuurders voor hun bestuursdaden en hun financiële handelingen,

4)Aanstellen vereffenaar

Bij éénparigheid van stemmen wordt de heer Hendrik Frank Bogaert (Hendrik Bogaert), geboren te Brugge op 30 augustus 1968, wonende te 8490 Jabbeke, Kroondreef 3, hier aanwezig, aangesteld als vereffenaar. De , heer Hendrik Bogaert aanvaardt zijn mandaat.

5)Bepalen vergoeding vereffenaar

De vergadering beslist met éénparigheid dat het mandaat van de vereffenaar onbezoldigd zal uitgeoefend worden.

6)Eventuele verdeling vereffeningsresuitaat

Ten einde tot de sluiting van de vereffening over te gaan stelt de vereffenaar de volgende verdeling van het vermogen voor:

In eerste instantie warden de overgedragen verliezen ten belope van -334.319,64 euro door de leden evenredig gedragen.

In tweede instantie stelt de vereffenaar voor om de liquide middelen ten belope van 62,06 euro aan te wenden om de schuld ten belope van 334.381,70 euro die de vereniging tegenover de heer Hendrik Bogaert heeft, gedeeltelijk te compenseren. Na de compensatie bedragen de totale aan de heer Hendrik Bogaert verschuldigde sommen 334.319,64 euro.

Rekening houdend met het feit dat de vereniging niet over voldoende financiële middelen beschikt om de openstaande schulden ten belope van 334.319,64 euro terug te betalen, alsook met het feit dat de heer Hendrik Bogaert verklaard heeft dat hij zijn vordering oninbaar acht vanwege de huidige financiële positie van de vereniging in vereffening, wordt voorgesteld om de vereffening van de vereniging te sluiten met een negatief vereffeningsaldo van 334.319,64 euro.

De vergadering neemt kennis van artikel 25 van de statuten van de vereniging waarin bepaald wordt dat de algemene vergadering zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen,

De vergadering stelt samen met de vereffenaar vast dat er geen positief vereffeningssaldo is in de vereniging zodat er geen bestemming van het vereffeningssaldo dient te gebeuren.

7)Kwijting van de vereffenaar

De vergadering geeft met éénparigheid van stemmen en zonder voorbehoud kwijting aan de vereffenaar, de heer Hendrik Bogaert, voornoemd, voor zijn mandaat als vereffenaar van de vereniging.

8)Bewaring van de boekhouding

De boeken van de vereniging zullen bewaard worden op het adres van de vereffenaar, zijnde 8490 Jabbeke, Kroondreef 3.

9)Sluiting van de vereffening

De vergadering verklaart, met éénparigheid van stemmen, de vereffening voor gesloten en stelt vast dat de vereniging zonder winstoogmerk CD JABBEKE vanaf heden opgehouden heeft te bestaan.

" De heer Hendrik Bogaert, voornoemd, wordt aangesteld als mandataris voor de ondertekening van de publicatieformulieren.

De heer Hendrik Bogaert

vereffenaar en gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

ire Voor-behouln aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CD JABBEKE

Adresse
GISTELSTEENWEG 383 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande