CASTELEYN - VANDEVELDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASTELEYN - VANDEVELDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 418.273.896

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.09.2014, NGL 29.09.2014 14603-0284-012
21/01/2014
ÿþ MOd Word 11.1

11. . ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei aan het Belgisch

staatshlal

111111111MM °IN4TEUM

SCH S

, tkL(ME12(.LLEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING aRLIGGE)

20111 op: 3 Ci DEC. 2013

De griffier.

Jr:

Griffie

Ondernemingsnr : 0418.273.896

Benaming

(voluit) : CASTELEYN-VANDEVELDE

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Elizabeltaan 309 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op twintig december tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat het kapitaal uitgedrukt wordt ln euro en eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) bedraagt. De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen te schrappen, zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door tweeduizend vijfhonderd aandelen (2.500), die elk één/tweeduizend vijfhonderdsten (1/2.500sten) van het kapitaal vertegenwoordigen«

TWEEDE BESLISSING

De vergadering verklaart dat bij beslissing van de bijzonder algemene vergadering van 27 november 2013 werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van art, 537, le lid WIB92 mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

DERDE en VIERDE BESLISSING

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Voor zoveel ais nuttig of nodig, verklaren de vennoten te verzaken aan de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer KOOPMAN Vincent, de clato12 december 2013 opgesteld door AuditCount te Knokke-Heist, vertegenwoordigd door de Heer KOOPMAN Vincent, luiden letterlijk als volgt:

"6. Besluit

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de inbrenggenietende vennootschap CASTELEYN-VANDEVELDE BVBA bestaat uit de rekening "Ontvangen voorschotten op kapitaal" ad EUR 360.000,00 door de respectievelijke vennoten pro rata van hun aandeelhouderschap. Deze schuld jegens de vennoten vloeit uit de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 27 november 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 Wetboek van inkomstenbelastingen, waarbij de vennoten er zich toe hebben verbonden om hun dividendrecht integraal aan te wenden voor de volstorting van de kapitaalverhoging.

De inbreng wordt gewaardeerd tegen nominale waarde van de schuld. Ais vergoeding zullen cie intekenaars, pro rata hun inbreng, nieuwe aandelen ontvangen die uitgegeven worden tegen het boekhoudkundig pari berekend volgens de laatst goedgekeurde jaarrekening.

Als enige tegenprestatie voor de beschreven inbreng als volstorting van de kapitaalverhoging ad EUR 360.000,00 zal de inbrenggenietende vennootschap 966 aandelen uitgeven die deelgerechtigd zijn in het

resultaat vanaf hun creatie en met dezelfde karakteristieken, als de bestaande deelbewijzen._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tengevolge van deze inbreng bedraagt het maatschappelijk kapitaal EUR 421.973,38, volledig volgestort, vertegenwoordigd door 3.466 nominatieve aandelen zonder nominale waarde, met elk een gelijk 1/3.466ste van het kapitaal en van het eigen vermogen als onderliggende waarde.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura zoals beschreven in dit verslag, ben ik van mening dat:

" de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van roerende voorheffing van 10% (art 537 WIB);

" de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde verhoogd met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Knokke - Helst, 12 december 2013

(ondertekend)

Vincent Koopman

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLISSING

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00) om het van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) te brengen op vierhonderdeenentwintigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 421.973,38) te brengen door de uitgifte van negenhonderd zesenzestig (966) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaatverhogiing zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZESDE BESLISSING

Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor,

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering, namelijk driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de negenhonderd zesenzestig (966) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt, aan:

1. De Heer CASTELEYN Johan: tweehonderd negentig (290) nieuwe aandelen, voor zijn inbreng van honderd en achtduizend euro (¬ 108.000);

2, De Heer CASTELEYN Ivan: tweehonderd negentig (290) nieuwe aandelen, voor zijn inbreng van honderd en achtduizend euro (¬ 108.000);

3. De Heer CASTELEYN Christophe: tweehonderd eenenzeventig (271) nieuwe aandelen, voor zijn inbreng van honderdduizend achthonderd euro (¬ 100.800);

4. De Heer VERLINDE Thier y: zevenennegentig (97) nieuwe aandelen, voor zijn inbreng van zesendertigduizend euro (¬ 36.000);

5. De Heer CASTELEYN Glenn, negentien (19) nieuwe aandelen, voor zijn inbreng van zevenduizend tweehonderd euro (¬ 7.200).

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag hij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat

het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderdeenentwintigduizend negenhonderd

drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 421.973,38), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd

zesenzestig (3.466) aandelen zonder vermelding van waarde.

ACHTSTE BESLISSING

Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering artikel van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdeenentwintigduizend negenhonderd drieënzeventig euro

achtendertig cent (¬ 421.973,38), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd zesenzestig (3.466)

aandelen die elk één/drieduizend vierhonderd zesenzestigsten (1/3.466sten) vertegenwoordigen."

NEGENDE BESLISSING

Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE BESLISSING

Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen

-------voor eensluidende analytisch uittreksel--------------

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijvsrevisor

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

º%foor-'ehouden aan het Belgrsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.11.2012, NGL 06.12.2012 12656-0421-013
29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.11.2011, NGL 25.11.2011 11615-0596-013
01/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.11.2010, NGL 30.11.2010 10616-0289-013
12/03/2010 : BG024222
28/07/2009 : BG024222
11/05/2015
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i-

Ï1111 111g1813

Nt:Ei (GELEt7U3-

Griffie Rechtbank Koophandel

23 APR 2x15

Grif

ent Âfdeling Brugge

MONITEUR BELUE

3 Q -04- 2(115 ELG1SCH STAATSEG,!`

De griffier

Ondernemingsnr : 0418.273.896

Benaming

(voluit) : CASTELEYN-VANDEVELDE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Elizabetlaan 309, te 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

De zaakvoerder, de Heer Casteleyn Johan René Marie Louise, geboren te Knokke op dertien november negentienhonderd drieënzestig, wonende te 8340 Damme, Heemisstraat, 3, verklaart hierbij dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 997.

voor eensluidende analytisch uittreksel

(getekend) Johan Casteleyn, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/06/2008 : BG024222
29/05/2007 : BG024222
11/07/2006 : BG024222
29/06/2005 : BG024222
16/09/2004 : BG024222
18/08/2003 : BG024222
28/03/2003 : BG024222
29/01/2003 : BG024222
20/09/2002 : BG024222
01/01/1993 : BG24222
09/03/1988 : BG24222
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.09.2016, NGL 30.09.2016 16638-0529-016

Coordonnées
CASTELEYN - VANDEVELDE

Adresse
KALVEKEETDIJK 197 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande