CAENEN CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAENEN CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.950.111

Publication

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 01.10.2013 13613-0068-011
16/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11306590*

Neergelegd

10-11-2011

Griffie

Ondernemingsnr :

0840950111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Caenen Construct

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Paul Dalle met standplaats te Koksijde (Oostduinkerke), op 4 november 2011, ter registratie te Nieuwpoort, werd de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  CAENEN CONSTRUCT , met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121 opgericht.

I.-OPRICHTERS: 1. De BVBA CAENEN REAL ESTATE HOLDING met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

2. Mr. CAENEN Gregory, wonende te Gistel, Oostendse Baan 140

II.- Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

III.-NAAM : De vennootschap draagt de naam  CAENEN CONSTRUCT

IV.-ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan

121.

V. DUUR : De vennootschap is opgericht bij akte van 4 november 2011 voor onbepaalde duur

VI. Doel : De vennootschap heeft als doel :

1.Het verrichten van alle immobiliaire activiteiten zowel in eigen beheer als voor rekening van derden, zoals: de aan- en verkoop van gronden, de aan- en verkoop van gebouwen evenals de op- en inrichting ervan, het verhuren en ter beschikking stellen van onroerende goederen, het promoten en ontwikkelen van bouwprojecten, het commercialiseren van onroerend goedprojecten. De vennootschap mag optreden als adviseur, bemiddelaar en coördinator van immobiliaire activiteiten, en evenzeer als vastgoedmakelaar. De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel beroep doen op derden. In deze zin behoort tot activiteit: aanneming van bouwwerken waarbij beroep wordt gedaan op onderaannemers.

2.Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en valorisatie evenzeer als met het oog op verkoop en her verkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardige of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

3. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgisch of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechterlijk statuut;

4. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe. raadgever of orgaan van de cliënt;

5. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

6. Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van administratie en management. Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno - consult, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie en consultancy, technisch,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies. Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

7.Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluiten beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

VII.-BELOOP VAN HET KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 20.000 en is vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijke waarde van het kapitaal bedragen, volledig volstort door storting op de BNP PARIBAS FORTIS Bank

VIII.-ZAAKVOERDERS : De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) zaakvoerder(s), zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s).

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap, en treedt namens haar op, in en buiten rechte,

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd de BVBA CAENEN REAL ESTATE HOLDING

voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer Gregory Caenen voornoemd.

IX.-BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op 1 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting om te eindigen op 31 maart 2013.

X.-ALGEMENE VERGADERING : ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de laatste vrijdag van de maand september om 14u 05. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2013.

Overname verbintenissen : De oprichter verklaart dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting in zijn aangegaan te rekenen vanaf 25 mei 2011

VOLMACHT : De oprichter en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Caenen Real Estate Holding, met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Oostende.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

P. DALLE, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie van de oprichtingsakte dd. 04.11.2011

Luik B - Vervolg

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 01.10.2015 15638-0342-021
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 04.10.2016 16643-0485-020

Coordonnées
CAENEN CONSTRUCT

Adresse
LEOPOLDLAAN 121 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande