BUMPI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BUMPI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.017.705

Publication

15/01/2015
ÿþ mod 11.1

,.~ ~

3

i~~11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

5 JAN 2015

Griffie

tendo

01111

500734

(verkort) :

Rechtsvorm _ Vennootschap onder firma

Zetel : Zwaanhoek 7C

8460 Oudenburg

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING-WIJZIGING DOEL-OMZETTING IN EEN BVBA-NIEUWE STATUTEN- BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op dertig december tweeduizend

veertien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden :

EERSTE BESLUIT

Het geplaatst kapitaal wordt verhoogd van duizend tweehonderd euro (¬ 1.200,00) tot achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door inbreng in geld ten bedrage van zeventienduizend vierhonderd euro (¬ ;

r 17,400,00) en creatie en toekenning van duizend zevenhonderdveertig (1.740) nieuwe aandelen zonder

vermelding van waarde, uitgegeven a pari met een fractiewaarde van tien euro (¬ 10,00) elk.

En onmiddellijk wordt deze kapitaalverhoging in geld onderschreven en volledig geplaatst als volgt :

Inbreng in geld :

1) De heer Bart Vanden Eeckhoute verklaart een inbreng In geld te doen van achtduizend zevenhonderd : euro (¬ 8.700,00) waarvoor hem achthonderdzeventig (870) aandelen toegekend worden.

2) De heer Alex Bleyaert verklaart een inbreng in geld te doen van achtduizend zevenhonderd euro (¬ 8.700,00) waarvoor hem achthonderdzeventig (870) aandelen toegekend worden.

Hetzij in totaal zeventienduizend vierhonderd euro (¬ 17.400,00) of duizend zevenhonderdveertig aandelen. Welke aandelen volgestort werden ten belope van vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

Welk bedrag overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen v66r het verlijden dezer gestort werd op, een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap, geopend bij CRELAN Bank onder nummer BE33 1 030 3717 7946.

Het kapitaal werd aldus volledig onderschreven.

TWEEDE BESLUIT

- Artikel 5 der statuten wordt vervangen door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is: verdeeld in duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen zonder vermelding van waarde die elk één/duizend: achthonderdzestigste (1/1.860) van het kapitaal vertegenwoordigen":

DERDE BESLUIT

Na lezing van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato vijf oktober tweeduizend veertien, met voorlegging van de staat van activa en passiva afgesloten op dertig september tweeduizend veertien, zoals. voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, besluit de algemene vergadering het maatschappelijk doel uit te breiden met de hieronder opgesomde activiteiten en volgende tekst in te lassen na de vierde alinea van artikel 4 van de statuten

"5. Verhuur van personenwagens, bestelwagens, aanhangwagens, fietsen, bromfietsen, moto's, vrachtwagens, boten en onderdelen."

VIERDE BESLUIT

Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato vijf oktober tweeduizend. veertien waarbij verdervermelde staat gevoegd is en van het verslag van de heer de heer Pascal Tourlemain,: extern accountant, te Oostende opgemaakt op drieëntwintig december tweeduizend veertien, opgesteld over de staat van activa en passiva afgesloten op dertig september tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maan den geleden, betreffende de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid, verslag dat als volgt besluit:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-: actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

e griffier

Ondememingsnr : 0842.017.705 Benaming (voluit) : Bumpi

mod 11.1



vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden overwaarderingen(*) van het netto-actief vastgesteld, waarvan het nettobedrag 1.500,00 euro bedraagt.

Het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde overwaarderingen, bedraagt 1.880,64 euro.

Het maatschappelijk kapitaal beantwoordt niet aan de vereisten van het minimumkapitaal van de vennootschapsvorm, bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, waarnaar wordt omgezet. Voor de omzetting is een kapitaalverhoging voorzien om hieraan tegemoet te komen.

In de staat opgenomen geplaatst kapitaal

Voor de omzetting 1.200, 00

Na de kapitaalverhoging en omzetting 18.600,00 Eigen vermogen van de vennootschap na correctie (*) van de vastgestelde overwaarderingen:

Voor de omzetting 1.880,64

Na de kapitaalverhoging en omzetting 6.880,64

Na de kapitaalverhoging en de omzetting zal het eigen vermogen van de vennootschap 680,64 euro hoger zijn dan het minimum te volstorten kapitaal dat vereist is voor een meerhoofdige BVBA (6.200,00 euro) doch 11.669,36 euro lager dan het minimum vereiste geplaatst kapitaal voor deze vennootschapsvorm welke bepaald is op 18.550,00 euro.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van Vennootschappen en werd opgemaakt in 5 exemplaren."

En onmiddellijk besluit de vergadering dit verslag aan te nemen en de juridische vorm van de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van de samenstelling van het maatschappelijk vermogen, noch van het aantal vennoten, het doel en de duur van de vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de overeenkomsten, de geschriften en de boekhouding van de omgezette vennootschap onder firma voort.

De omzetting gebeurt op basis van voormelde staat van activa en passiva afgesloten op dertig september tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen en verbintenissen die sedert de datum van afsluiting van die staat van activa en passiva gedaan en aangegaan werden door de vennootschap worden geacht gedaan en aangegaan te zijn voor de vennootschap onder haar nieuwe rechtsvorm.

Aan de vennoten van de omgezette vennootschap onder firma worden volgens hun respectieve rechten in het maatschappelijk kapitaal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toegekend voor één aandeel van de omgezette vennootschap.

De omgezette vennootschap zal naar aanleiding van deze omzetting hetzelfde inschrijvingsnummer in het rechtspersonenregister behouden.

De omzetting geschiedt overeenkomstig de artikelen 774 tot 788 van het Wetboek van Vennootschappen, 210 en 211 van het wetboek der inkomstenbelasting, 121 van het wetboek der registratierechten en 11 van het btw-wetboek.

VIJFDE BESLUIT.

De heren Bart Vanden Eeckhoute en Alex Bleyaert verklaren ontslag te nemen als statutaire zaakvoerders van de vennootschap onder firma wegens de omzetting van deze laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het ontslag van de heren Bart Vanden Eeckhoute en Alex Bleyaert, voornoemd, als zaakvoerder te aanvaarden en verleent hen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten die de maatschappelijke betrekkingen zullen regelen, in vervanging van de vorige statuten, als volgt te bepalen

UITTREKSEL STATUTEN :

1. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. Naam : "Bumpi".

3. Zetel : 8460 Oudenburg, Zwaanhoek 7C.

4. Doel

1) Specifiek

1,Verhuur en aan- en verkoop van attracties zoals springkastelen, ballenbaden, hindemisbanen,

spelkussens, klimmuren, fietsen, trampolines, ... zonder dat deze lijst beperkend is.

2, Verhuur en aan- en verkoop van tenten, stroomgenerators, feestartikelen, horecamaterialen, stoelen en

divers meubilair, feestmateriaal en promotieartikelen.

3. Organisatie van evenementen

4. Verkoop van bovengenoemde goederen kan zowel aan professionelen, particulieren en overheden.

5. Verhuur van personenwagens, bestelwagens, aanhangwagens, fietsen, bromfietsen, moto's, vrachtwagens, boten en onderdelen.

2) Voor eigen rekening:

Op de laatste hlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

a s

Voor- L behouden aan het Belgisch Staatsblad



AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van: onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en: verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

3) Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

N het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

5. Duur voor onbepaalde tijd.

6, Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is verdeeld in duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen zonder vermelding van waarde die elk één/duizend achthonderdzestigste (1/1.860) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Zijn benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap :

- de heer Bart Vanden Eeckhoute, voornoemd;

- de heer Alex Bleyaert, voornoemd.

De benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder(s) wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt ais zaakvoerder, is deze rechtspersoon verplicht een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiq_er aan te duiden. De benoeming en de aanduiding worden dan door bestuurde vennootschap bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bezoldiging.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd.

Evenwel kan aan ieder zaakvoerder door de algemene vergadering als vergoeding voor zijn bedrijvigheid een bezoldiging en/of een aandeel in de winsten toegekend worden.

Interne bevoegdheid der zaakvoerders.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doe!, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder individueel.

ledere zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid, bij middel van een speciale geschreven volmacht aan één of meerdere gevolmachtigden al of niet vennoten, alle of een deel van zijn bevoegdheden, die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt, delegeren. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden hen verleend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder voor overdreven volmacht.

Kwalitatieve beperking

De zaakvoerders kunnen niet zonder instemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van hypotheek.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Kwantitatieve beperking

In afwijking van het bovenstaande is de handtekening van twee zaakvoerders vereist voor alle rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

8, Winstverdeling : Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, noodzakelijke provisies en afschrijvingen vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent genomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw indien het wettelijk reservefonds terug minder dan één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beschikt de algemene vergadering die ondermeer kan besluiten dat de winst of althans een gedeelte daarvan wordt gereserveerd.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

v

Bij gebrek aan akkoord wordt de helft van het saldo gereserveerd en de andere helft uitgekeerd.

9. Boekjaar; van één oktober tot dertig september.

10. Algemene veraaderinq : de tweede zaterdag van maart om tien uur op de zetel of op elke plaats en uur aangeduid in de oproeping.

Vs die dag een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur gehouden worden.

De oproeping wordt ten minste vijftien dagen vooraf op de wettelijk voorgeschreven wijze verstuurd aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s).

Indien alle personen die moeten opgeroepen worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn of aan de oproeping verzaakt hebben kunnen de convocaties achterwege gelaten worden.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien aile vennoten aanwezig zijn en daarmee unaniem akkoord gaan.

BENOEMINGEN.

De heer Bart Vanden Eeckhoute en de heer Alex Bleyaert, beiden voornoemd verklaren hun benoeming tot statutair zaakvoerder te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen wordt er geen commissaris benoemd.

VOLMACHTEN

De zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, teneinde alle formaliteiten te vervullen op het rechtspersonen register, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de btw inzake de inschrijving van de vennootschap, latere aan te brengen wijzigingen en de doorhaling, hiertoe alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de btw en KBO te vervullen en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen :

Accountantskantoor Franky Lingier, BV bvba Accolin, Torhoutsesteenweg 226 te 8400 Oostende

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte;

- Verslag raad van bestuur;

- verslag extern accountant.

cheque : 43 5298

rekeningnummer : 384-0221825-70

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2012
ÿþVoorbehoudt

aan ho' Belgisc Staatsbh

Mob 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11I~A~o oiiiiuisii ~iie*i 1

*ia







Ondernetrtingsnr : 8 LLa 04 T . 705

Benaming

(voluit) : Bumpi

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Zwaanhoek 7C, 8460 Oudenburg

Onderwerp akte : Oprichting

Heden 1 december 2011 verschenen in algemene vergadering de oprichters :

VANDEN EECKHOUTE BART, geboren op 14 september 1980 te Oostende, gedomicilieerd te 8460

Oudenburg, Zwaanhoek 7C met rijksregisternummer 80.09.14-135.24.

BLEYAERT Alex, geboren op 12 augustus 1980 te Oostende, gedomicilieerd te 8400 Oostende,

Violierenlaan 6 met rijksregisternummer 80.08.12-239.70.

Er wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma, waarvan de

statuten als volgt luiden.

HOOFDSTUK 1: naam  duur  zetel  doel

Artikel 1: De vennootschap is opgericht als een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap,

onder firma met als naam `Bumpi'.

Artikel 2: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur met ingang van 1 december 2011.

Artikel 3: De vennootschap is gevestigd te 8460 Oudenburg, Zwaanhoek 7C.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen België, met eenparig goedvinden van de

zaakvoerders  vennoten bij gezamenlijk door hen ondertekend besluit.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekend gemaakt worden in het Belgisch staatsblad.

Artikel 4: De vennootschap heeft tot doel

1.Verhuur en aan- en verkoop van attracties zoals springkastelen, ballenbaden, hindernisbanen,

spelkussens, klimmuren, fietsen, trampolines, ... zonder dat deze lijst beperkend is.

2.Verhuur en aan- en verkoop van tenten, stroomgenerators, feestartikelen, horecamaterialen, stoelen en

divers meubilair, feestmateriaal en promotieartikelen.

3.Organisatie van evenementen

4.Verkoop van bovengenoemde goederen kan zowel aan professionelen, particulieren en overheden.

2. Voor eigen rekening:

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen: met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van: onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,! verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en. verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in' verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die' het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of. aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

3. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

N het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in. rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

eteaQrgweQd ter "Mie vea ea rechtbank van koophandel

BlFugge  afdeling te Oasien«

00 2 DEC

Griffie

t ie pr,f'ie'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK 2: vermogen van de vennootschap

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 1 200, vertegenwoordigd door 120

aandelen en volledig volstort

-Door Bart Vanden Eeckhoute ¬ 600, wat 60 aandelen vertegenwoordigt

-Door Alex Bleyaert ¬ 600, wat 60 aandelen vertegenwoordigt

De aandelen worden op naam van elke vennoot ingeschreven in een register. Elke overdracht van aandelen zal in dit register worden ingeschreven en ondertekend door overdrager en overnemer.

Artikel 6: Elke vennoot heeft het recht uit de vennootschap te treden. Hij dient hiertoe de vennootschap alsook elk van de vennoten daarvan in kennis te stellen bij ter post aangetekende brief, mits een opzegging van één maand.

Er kan geen nieuwe vennoot toetreden toi de vennootschap, tenzij met de schriftelijke instemming van alle vennoten.

HOOFDSTUK 3: Bestuur

Artikel 7: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vennoten, zaakvoerder-vennoot genoemd.

De heer Bart Vanden Eeckhoute en de heer Alex Bleyaert worden voor de duur van de vennootschap benoemd tot zaakvoerders-vennoten.

Een zaakvoerder-vennoot kan enkel ontslagen worden om gewichtige redenen door een besluit van de voltallige algemene vergadering, bij eenparige beslissing.

Artikel 8: De zaakvoerders-vennoten voeren hun mandaat kosteloos uit, tenzij de vergadering der vennoten anders beslist.

Artikel 9: De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door haar zaakvoerders-vennoten die elk afzonderlijk kunnen optreden tot een bedrag van 2 500 euro, met uitzondering van investeringsgoederen en leningen.

Artikel 10: De vennoten zijn onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. HOOFDSTUK 4: Toezicht

Artikel 11: Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK 5: Algemene vergadering van de vennoten

Artikel 12: Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar

bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand maart om 10u.

Tevens kunnen twee vennoten, gezamenlijk handelend, altijd een buitengewone algemene vergadering

bijeenroepen.

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap.

De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, minstens acht dagen

voor de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en daarmee allen akkoord gaan, kan een algemene vergadering

zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met

eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere

vennoot, op voorlegging van een geschreven volmacht.

Tot voorzitter van de algemene vergadering wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer

Bart Vanden Eeckhoute; en tot secretaris: de heer Alex Bleyaert.

Artikel 13: De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake:

-De vaststelling en goedkeuring van de balans en resultatenrekening;

-Het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders-vennoten en het instellen van de vennootschapsvordering

tegen de zaakvoerders-vennoten,

-De bestemming van de beschikbare winst;

-De bezoldigingen van de zaakvoerders-vennoten;

-De wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Alle beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen, behoudens de hierna bepaalde

uitzonderingen:

-ln geval de vennootschap slechts twee vennoten telt, worden alle beslissingen genomen met eenparigheid

van stemmen;

-Tot de benoeming van zaakvoerders-vennoten kan enkel worden besloten wanneer alle vennoten op de

vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en met eenparigheid beslissen.

-Tot het ontslag van de zaakvoerder(s) en tot wijziging van statuten kan enkel worden besloten bij speciale meerderheid van 80% van het maatschappelijk kapitaal.

-Het benoemen van een nieuwe vennoot en de overdracht van een aandelen participatie aan een andere vennoot dient te gebeuren mits schriftelijke toestemming van alle vennoten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK 6: Inventaris  Balans en Resultatenrekening

Artikel 14: Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel op ' de bevoegde griffie en loopt tot 30 september 2013.

Daaropvolgend loopt het boekjaar van de vennootschap telkens van 1 oktober om te eindigen op 30 september.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders-vennoten de inventaris op, alsmede de balans en resultatenrekening.

Deze documenten worden ter controle voorgelegd aan de algemene vergadering.

Artikel 15: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclusief de nodige " provisies, afschrijvingen en belastingen op het resultaat van het boekjaar zijn afgetrokken, maakt de zuivere " winst van de vennootschap uit.

Het batig saldo van het boekjaar wordt als volgt besteed:

-Een toevoeging aan de Wettelijke reserves van tenminste 5% overeenkomstig de wettelijke voorschriften; 1 deze voorafneming is niet meer verplicht (doch mogelijk) indien de Wettelijke Reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft behaald,

-Het saldo kan worden besteed door winstuitkering aan de vennoten pro rata hun inbreng, het toekennen van een tantième aan één of meerdere zaakvoerders en/of door winstreservering.

HOOFDSTUK 7: Ontbinding en vereffening

Artikel 16: Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders-vennoten die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wb. Venn.

Het batig saldo van de vereffening, na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

HOOFDSTUK 8: overige bepalingen

Artikel 17: Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 18: De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één september 2011.

"

Artikel 19: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan "BV-BVBA Comalin", kantoorhoudend te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 226, vertegenwoordigd door haar aangestelden of lasthebbers, om, met de tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook ten aanzien van de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Ondernemingsioket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsook ten aanzien van de diensten van het Belgisch Staatsblad.

Aldus vastgesteld te OUDENBURG op 1 december bij besluit van de algemene vergadering van de vennootschap.

Bart Vanden Eeckhoute Alex Bleyaert

Zaakvoerder-vennoot Zaakvoerder-vennoot

leste blz_ van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUMPI

Adresse
ZWAANHOEK 7 C 8460 OUDENBURG

Code postal : 8460
Localité : OUDENBURG
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande