BIEZEN-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIEZEN-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.403.841

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.12.2013, NGL 17.12.2013 13689-0575-011
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 03.12.2014, NGL 18.12.2014 14697-0233-011
25/06/2013
ÿþ,e1.`.%pdite

f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

vsaergeiegd ter gritt}a cee

rechtbank van Is+<avphsndei Brugge - afdeling Comme

7 1 if JUN1 2013

Griffie ''n r"*r'"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111111111,11111M111111111

,

Ondernemingsnr : 0894.403.841

Benaming (voluit) : BIEZEN-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Biezenstraat 26

8340 Middelkerke

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op dertig; c; mei tweeduizend dertien , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met; het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkt& c; aansprakelijkheid « BIEZEN-INVEST » te 8430 Middelkerke, Biezenstraat 26, waarbij volgende ;, beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. KAPITAALVERHOGING

De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfenveertigduizend; vierhonderdvijftig euro (¬ 45.450,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van; ;; achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) tot vierenzestigduizend euro (¬ 64.000,00). De vergadering besloot dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld ic en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van vijfenveertigduizend vierhonderdvijftig (45.450); ,; nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de: ;, bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf dec inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe ;c kapitaalaandelen, tegen de prijs van een euro (¬ 1,00) per kapitaalaandeel en ieder; kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

2. INDIVIDUELE AFSTAND VAN HET VOORKEURRECHT En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening; van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in heti Wetboek van vennootschappen.

3. 1/ Vervolgens heeft de heer BAEKELANDT Dirk André, geboren te Kortrijk op negentien februari; negentienhonderdzevenenzestig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Zeggestraat 9,

i! verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «BIEZEN-INVEST», en in te schrijven op, c; tweeëntwintigduizend zevenhonderdvijfentwintig (22.725) nieuwe kapitaalaandelen van deze; vennootschap, tegen de prijs van één (1) euro per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde; c; voorwaarden, hetzij voor een totaal bedrag van tweeëntwintigduizend zevenhonderdvijfentwintig: euro (¬ 22.725,00).

;i De heer BAEKELANDT Dirk, voornoemd, verklaart dat voormelde tweeëntwintigduizend: ;; zevenhonderdvijfentwintig (22.725) nieuwe kapitaalaandelen voor de totaliteit worden verworven met zijn persoonlijk toebehorende gelden, waarvan het eigen karakter behoorlijk is of kan worden: bewezen en dat de aandelen bijgevolg toebehoren aan zijn eigen vermogen als wederbelegging; ;; van die eigen gelden.

Vervolgens heeft de heer BAEKELANDT Bert Joseph Pierre, geboren te Kortrijk op zestien maart' negentienhonderdvierenzeventig, wonende te 8430 Middelkerke, Franciscus Dierendonckstraat verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «BIEZEN-INVEST», en in te schrijven op tweeëntwintigduizend zevenhonderdvijfentwintig (22.725) nieuwe kapitaalaandelen van deze;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

A

<t

il Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vennootschap, tegen de prijs van één (1) euro per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, hetzij voor een totaal bedrag van tweeëntwintigduizend zevenhonderdvijfentwintig euro (¬ 22.725,00).

De heer Baekelandt Bert, voornoemd,verklaart dat voormelde tweeëntwintigduizend zevenhonderdvijfentwintig (22.725) nieuwe kapitaalaandelen voor de totaliteit worden verworven met zijn persoonlijk toebehorende gelden, waarvan het eigen karakter behoorlijk is of kan worden bewezen en dat de aandelen bijgevolg toebehoren aan zijn eigen vermogen als wederbelegging van die eigen gelden.

2/ De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100 Vo). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van vijfenveertigduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 45.450,00).

3/ De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op dertig mei tweeduizend en dertien, dat aan dit proces-verbaal zal gehecht blijven.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris Michel VAN DAMME te akteren dat de aandelenverhouding na de kapitaalverhoging er als volgt uitziet:

VENNOTEN Aantal aandelen

BAEKELANDT Dirk 32.000

BAEKELANDT Bert 32.000

Totaal van de aanwezige aandelen : 64.000

Totaal vertegenwoordigde aandelen : vierenzestigduizend (64.000) aandelen, hetzij de totaliteit van de aandelen.

4. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfenveertigduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 45.450,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierenzestigduizend euro (¬ 64.000,00), vertegenwoordigd door vierenzestigduizend (64.000) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

5. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de tekst verder vermeld onder punt 6.

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden ais volgt :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming ""BIEZEN-INVEST".".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8430 Middelkerke, Biezenstraat 26.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzestigduizend euro (¬ 64.000,00).

Met wordt vertegenwoordigd door vierenzestigduizend (64.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vierenzestigduizendste (1/64.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is In hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Met betrekking tot het aangaan van kredieten, het geven van waarborgen en alle investeringshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijftigduizend euro (¬ 50.000,-) overschrijdt, is evenwel de gezamelijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

" onderneming voor het bewerken, het afwerken en de behandeling van bouwmaterialen , ondermeer vloer en wandtegels, producten in gebakken klei, cement, kalk, gisp, natuursteen ;

" de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van alle bouwproducten, bouwmaterialen en aanverwante materialen ;

" het optreden als tussenpersoon in de handel ;

" het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, concessies, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies ;

" het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen dit kader : - overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen ; - overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

" Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen ;

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschapen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zijn kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan;

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op

korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. De

vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving. indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand december om zeventien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissarissen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de' griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan KANTOOR LOYSON & Co, kantoor houdende te

8790 Waregem, Henri Lebbestraat 60, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.12.2012, NGL 18.12.2012 12670-0191-011
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 20.12.2011 11643-0126-011
08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 02.12.2010 10622-0188-011
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.12.2009, NGL 04.12.2009 09877-0278-011
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 02.12.2015, NGL 07.12.2015 15683-0516-010

Coordonnées
BIEZEN-INVEST

Adresse
BIEZENSTRAAT 26 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande