BEKAERT HOUSING COMPANY, AFGEKORT : B.H.C.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEKAERT HOUSING COMPANY, AFGEKORT : B.H.C.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 422.250.106

Publication

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 11.06.2013 13171-0207-017
03/12/2012
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONT

26

BEi~GlSC

1

IN~I~V~VMIY~NN~NM~~V~

*izissa3o

EUR LUGE nl EEFIG E LEG G

-91- 2C4/ 2 Q, 111 Z012

-! STAATSóL=FàffleagOOpHANDEL

KORTRIJK

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : 0422.250.106

BEKAERT HOUSING COMPANY

Naamloze vennootschap

Zetel : Markt 2 bus 21, 8790 Waregem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Herbenoeming bestuurders, gedelegeerd bestuurder en voorzitter raad van

Tekst : bestuur

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering en de daaropvolgende raad van bestuur van 30 mei 2012:

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist volgende bestuurders te herbenoemen voor een

duur van zes jaar, hetzij tot de jaarvergadering in 2018:

dhr. Bekaert Harry, Boeregemstraat 31, 9790 Wortegem - Petegem

dhr. Bekaert Christian, Harelbekestraat 34, 8570 Vichte

Dhr. Bekaert Harry wordt eveneens aangesteld als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur voor een duur van zes jaar, hetzij tot de jaarvergadering in 2018.

Eveneens met éénparigheid van stemmen wordt beslist de NV Bekaert-Depla Fabrics, Markt 2 bus 21, 8790 Waregem, te benoemen als bestuurder in vervanging van de NV Vebel die inmiddels vereffend werd, voor een periode van zes jaar, hetzij tot de jaarvergadering in 2018.

De vergadering neemt akte van de beslissing van het bestuursorgaan van de bestuurder-vennootschap NV Bekaert-Depla Fabrics dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 wetboek van vennootschappen, wordt beslist dhr. Harry Bekaert, Boeregemstraat 31, 9790 Wortegem-Petegem, die zijn mandaat aanvaardt, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger om het bestuursmandaat van de NV Bekaert-Depla Fabrics in onze vennootschap uit te voeren.

Bekaert Harry

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Neam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 13.07.2012 12296-0389-017
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 16.06.2011 11172-0154-016
26/01/2011
ÿþ Mwd 2.1

Lit In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







bE NEERGELEGID

e

st





*11013930l 1 1. 01. 2011

vemg:ANK KOOPHANDEL KORTRIJK







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0422.250.106

(voluit) : "BEKAERT HOUSING COMPANY"

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8790 Waregem, Markt 2 bus 21

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING - OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door meester RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thérèse Dufaux-Nathalie Desimpel-Elisabeth Desirnpel-Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen", met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van tweeëntwintig december tweeduizend en tien, dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd te Waregem, de 27 december. Boek 101. Blad 48. Vak 4 ; Bladen: 18. Verzendingen: 1. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 euro) de E.A. Inspecteur (getekend) B. Van Thuyne.";

dat de vennoten van de naamloze vennootschap "BEKAERT HOUSING COMPANY", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Markt 2 bus 21 opgenomen in het rechtspersonenregister met als ondememingsnummer 0422.250.106, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

B. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

Al deze feiten zijn nagezien en juist bevonden door de vergadering, die heeft erkend geldig te zijn samengesteld en bevoegd om over de agenda te beraadslagen.

In onderstaande besluiten wordt naamloze vennootschap PLANOFURN voornoemd, aangeduid als "Overdragende Vennootschap", terwijl de naamloze vennootschap BEKAERT HOUSING COMPANY wordt aangeduid als "Overnemende Vennootschap".

C. VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE VOORAFGAANDE WETTELIJKE FORMALITEITEN De voorzitter nodigt de vergadering uit het volgende vast te stellen :

1.De raad van bestuur heeft op negenentwintig oktober tweeduizend en tien een splitsingsvoorstel opgesteld dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Kortrijk op negen november tweeduizend en tien, hetzij meer dan zes weken vóór de huidige algemene vergadering en per "mededeling" bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig november tweeduizend en tien, onder nummer 0168941.

2. Bij toepassing van de vereenvoudigde procedure van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen werden de verslagen voorzien in de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van Vennootschappen niet opgesteld.

3. Het voorstel van partiële splitsing, zoals vermeld hierboven, werd in de agenda van deze algemene vergadering vermeld overeenkomstig artikel 733 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. Volgende stukken en documenten werden, overeenkomstig artikel 733 paragraaf 2 van het Wetboek van

Vennootschappen, uiterlijk één maand véér de datum van de algemene vergadering in de zetel van de

vennootschap voor kennisneming ter beschikking gesteld van de aandeelhouders :

- het voorstel van partiële splitsing

- de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren

5. Uit de verklaring van heden gedaan door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de Overnemende Vennootschap.

D. WETTIGHEIDSCONTROLE

Bij toepassing van artikel 737 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan van zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten in verband met deze partiële splitsing waartoe de vennootschap gehouden is.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - Vervolg

behouclen aan het Belgisch E.BERÂADSLAGING

Staatsblad EERSTE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist het kapitaal uit te drukken in euro.

De vergadering heeft vastgesteld dat het kapitaal vierenzestig miljoen achthonderd zevenentachtigduizend zeshonderd Belgische frank (64.887.600,00 BEF) hetzij één miljoen zeshonderd en achtduizend vijfhonderd ' éénentwintig euro negenenvijftig cent (1.608.521,59 EUR) bedraagt.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist in aansluiting met de gewijzigde regelgeving omtrent de vorm van aandelen tot i omzetten van aandelen aan toonder naar aandelen op naam of gedematerialiseerd.

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

Het gedematerialiseerd effect wórdt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

DERDE BESLUIT : TOEPASSING VAN DE BEPALING VAN ARITKEL 734 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

Overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de algemene vergadering besloten af te zien van de toepassing van de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van Vennootschappen. Tevens heeft de vergadering beslist afstand te doen van de mededeling voorgeschreven door de bepalingen van artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT : AANVAARDING VAN HET VOORSTEL VAN PARTIELE SPLITSING

De vergadering heeft besloten de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het voorstel bedoeld onder punt 2 van de agenda.

De vergadering heeft verklaard kennis genomen te hebben van de inhoud van het voorstel van partiële splitsing opgesteld op datum van negenentwintig oktober tweeduizend en tien, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op negen november tweeduizend en tien, overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden verkrijgen, en stelt vast dat er op dit voorstel geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders. De vergadering

' heeft vervolgens het haar voorgestelde voorstel van partiële splitsing goedgekeurd en sloot zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering heeft beslist vervolgens een afschrift van het splitsingsvoorstel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris, na door laatstgenoemde en de comparanten voor "ne varietur"" getekend te zijn.

De voorzitter heeft verklaard, namens de raad van bestuur, dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap sinds de datum van het opstellen van het gezegde splitsingsvoorstel.

VIJFDE BESLUIT :

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het i verslag opgemaakt door:

- de raad van bestuur op negenentwintig oktober tweeduizend en tien, betreffende de omstandige verantwoording van de inbreng in natura

ZESDE BESLUIT:

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag opgemaakt door: "

- de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DERYCKE, CATRY & Co, vertegenwoordigd door de heer Martin Derycke, bedrijfsrevisor, te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 6 bus 11, opgemaakt op twintig november tweeduizend en tien, verslag omtrent inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing, en overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Martin Derycke, voormeld, besluit letterlijk met hetvolgende : "7. Besluiten zonder voorbehoud

Ondergetekende, Martin Derycke, heeft verklaard dat dit verslag wordt opgesteld naar aanleiding van een partiële splitsing en inbreng in natura waarbij de afgesplitste activiteit van de NV Planfum met zetel te Waregem, Industrielaan 60, ingebracht wordt onder de vrom van kapitaalverhoging door inbreng in natura bij de NV Bekeert Housing Company.

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake inbreng in natura en dat de bestuurders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura:

b)De beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging bij de NV Bekeert Housing Company beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de boekwaarde en niet de bedrijfseconomische waarde, verantwoord is in de gegeven omstandigheden en dat de





















Voor- Luik B - Vervolg _.-____-------_-- --

behouden sari het Belgisch waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Staatsblad De inbreng in natura wordt bij deze verrichting gewaardeerd aan de boekhoudkundige waarde per 30 september 2010 van 286.251,06 E. Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de aandeelhouders van de NV Planofum aandelen van de NV Bekaert Housing Company uitgegeven, in verhouding tot hun aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap NV Planofurn. De inbrengers genieten geen bijzondere voordelen die bijdragen tot de vergoeding van de inbreng.

Wij melden hierbij dat de betrokken vennootschappen hoofdelijk gehouden zijn, ten belope van hun netto-actief, tot betaling de zekere en opeisbare schulden die bestaan op de dag dat de akten houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de splitsing in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad worden bekendgemaakt.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Opgesteld te Kortrijk,

20 november 2010

Martin DERYCKE"

ledere aanwezige aandeelhouder erkent immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De algemene vergadering stelt vast dat er op het verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor geen opmerkingen worden gemaakt. Zij erkent zich aan te sluiten bij de besluiten hierin vervat.

Beide verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

ZEVENDE BESLUIT : VERRICHTING MET SPLITSiNG GELIJKGESTELD-OVERGANG TEN ALGEMENE TITEL VAN EEN DEEL VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP NAAR DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP:

A. GOEDKEURING VAN DE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

De vergadering heeft beslist tot partiële splitsing waarbij de naamloze vennootschap PLANOFURN, :voornoemd, een deel van haar vermogen, zowel rechten als plichten, afsplitst en overdraagt aan de naamloze vennootschap BEKAERT HOUSING COMPANY.

Deze overdracht zal gebeuren volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het voorstel van partiële splitsing, voormeld.

B. SAMENVATTENDE BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris verzocht de hierna

«volgende samenvattende beschrijving van het overgedragen vermogen vast te stellen :

B.1. VERMOGENSBESTANDDELEN TOE TE BEDELEN AAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP :

De toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de Ovememende Vennootschap bestaan uit volgende goederen, zoals geboekt in de boekhouding van de Overdragende Vennootschap onder de activa en de passiva-rubriek en voor de boekwaarde hierna vermeld :

"Terreinen: honderd drieënvijftig duizend vierhonderd dertig euro zevenenzeventig cent (¬ 153.430,77) Gebouwen-werkplaatsen: honderd tweeëndertig duizend achthonderd twintig euro negenentwintig cent (¬ 132,820,29

Totale waarde van de inbreng: tweehonderd zesentachtig duizend tweehonderd éénenvijftig euro zes cent (¬ 286.251,06)

fn de balans vertegenwoordigd door:

Aandeel maatschappelijk kapitaal : vierenveertig duizend euro (¬ 44.000,00),

Aandeel beschikbare reserve: drieëntwintig duizend achthonderd zevenenvijftig euro (¬ 23.857,00)

-aandeel overgedragen resultaat: tweehonderd achttien duizend driehonderd vierennegentig euro zes cent (¬ 218.394,06)

Totaal: tweehonderd zesentachtig duizend tweehonderd éénenvijttig euro (¬ 286.251,06)."

Toe te wijzen aan de kapitaalverhoging bij de naamloze vennootschap Bekaert Housing Company, voormeld, rekening houdend met de boekhoudkundige continuïteit die bij onderhavige partiële splitsing geldt;

De inbreng wordt aldus gedaan op basis van de boekhoudkundige toestand per dertig september tweeduizend en tien.

B.2. BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED DAT WORDT AFGESPLITST DOOR DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP EN TOEBEDEELD AAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP :

a) beschrijving van het goed :

STAD WAREGEM - tweede afdeling

Een nijverheidsgebouw gestaan en gelegen, industrielaan 60 te 8790 Waregem, bekend ten kadaster sectie B, volgens titel deel van nummer 893N, en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger nummer 893/C/2, groot volgens titel en kadaster één hectare negen aren achtenzestig centiaren (01 ha09a68ca).

Palend of gepaald hebbend aan : ten noorden : de vennootschap Bekaert Housing Company BHC te Waregem, ten oosten : de vennootschap Bekaert Housing -Company BHC te Waregem, ten zuiden : Industrietaan, ten westen : de vennootschap garage Lavaert en de heer Lavaert Jan te Waregem, mevrouw Verplancke Maria Ivonne te Waregem, de Vijverdamstraat.

C. VERGELDING VAN OVERDRACHT

































Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Ter vergelding van deze overdracht worden onmiddellijk en rechtstreeks aan de aandeelhouders van de Overdragende Vennootschap PLANOFURN, zestien duizend zeshonderd éénentachtig (16.681) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, volledig volgestort, van de Ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap BEKAERT HOUSING COMPANY toegekend, die zullen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de Overdragende Vennootschap PLANOFURN in verhouding van zestien duizend zeshonderd éénentachtig aandelen van de verkrijgende vennootschap BEKAERT HOUSING COMPANY voor duizend vijfhonderd zestien aandelen van de overdragende vennootschap PLANOFURN.

Deze verrichting gebeurt zonder betaling van opleg in geld.

De aandelen van de Ovememende Vennootschap BEKAERT HOUSING COMPANY zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de Overdragende Vennootschap PLANOFURN door inschrijving in het register van aandelen op naam van de vennootschap BEKAERT HOUSING COMPANY.

De aldus uitgereikte aandelen in vennootschap BEKAERT HOUSING COMPANY zullen recht geven op deelname in de winst vanaf één januari tweeduizend en elf. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

ACHTSTE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING 1NGEVOLGE DE VOORMELDE PARTIELE SPLITSING

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat de voormelde partiële splitsing gepaard gaat met een kapitaalverhoging van vierenveertig duizend euro (¬ 44.000,00) om het kapitaal te brengen van één miljoen zeshonderd en acht duizend vijfhonderd éénentwintig euro negenenvijftig cent (¬ 1.608.521,59) op één miljoen zeshonderd tweeënvijftig duizend vijfhonderd éénentwintig euro negenenvijftig cent (¬ 1.652.521,59), door ' uitgifte van zestien duizend zeshonderd éénentachtig (16.681) aandelen zonder nominale waarde, door een inbreng in natura ingevolge voormelde partiële splitsing.

Deze zestien duizend zeshonderd éénentachtig (16.681) aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zij zullen In de winsten delen vanaf één januari tweeduizend en elf ; zij zullen toegekend worden aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap PLANOFURN, voornoemd, als vergoeding voor de Inbreng.

NEGENDE BESLUIT :

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat het kapitaal van de vennootschap tengevolge van de partiële splitsing één miljoen zeshonderd tweeënvijftig duizend vijfhonderd éénentwintig euro negenenvijftig cent (¬ 1.652.521,59) bedraagt.

TIENDE BESLUIT :

De vergadering heeft besloten om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen als volgt en ondermeer:

"Het maatschappelijke kapitaal is vastgesteld op één miljoen zeshonderd tweeënvijftig duizend vijfhonderd éénentwintlg euro negenenvijftig cent (¬ 1.652.521,59), vertegenwoordigd door honderd éénenzestig duizend driehonderd éénentachtig (161.381) aandelen, zonder aanduiding van de,nominale waarde, die elk éénhonderd éénenzestig duizend driehonderd eenentachtigste (1/161.381 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ELFDE BESLUIT :

De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen aan de thans vigerende wetgeving, het nieuwe wetboek van vennootschappen en de wet corporate govemance.

De vergadering heeft besloten dat aile essentiële bepalingen van de vroegere statuten worden overgenomen en heeft vastgesteld dat de nieuwe statuten vande vennootschap letterlijk als volgt zullen luiden : STATUTEN.

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam

" BEKAERT HOUSING COMPANY" , afgekort " B.H.C. "

Er mag onverschillig gebruik gemaakt worden van de volledige of de afgekorte benaming.

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8790 WAREGEM, Markt 2 bus 21.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel

besluit van de raad van bestuur en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming of zelfs door bemiddeling, in België of in het buitenland, alle verrichtingen die betrekking hebben op:

1.het verhandelen, kopen, verkopen, huren, verhuren, ruilen,, in leasing nemen of geven en/of beheren van aile welkdanige roerende, zo lichamelijke als onlichamelijke goederen, gene uitgezonderd;

2.het deelnemen en/of investeren, onder gelijk welke vorm, in aile welkdanige, bestaande en/of op te richten handelsvennootschappen en ondernemingen van gelijk welke aard;

3.het organiseren, uitvoeren en stellen van alle wekdanige financieringsverrichtingen;

4.het organiseren, uitvoeren en stellen van aile welkdanige onroerende verrichtingen of met zulke verrichtingen rechtstreeks, of onrechtstreeks verwante- en hulphandelingen, met inbegrip van het aankopen en verkopen, het in huur geven en in huur nemen, het ruilen, uitbaten, inrichten, in leasing geven en nemen, kortom alle welkdanige verhandelingen van alle welkdanige onroerende goederen  zo van gebouwde als van ongebouwde  en van alle welkdanige industriële en commerciële instellingen; met inbegrip van het oprichten of doen oprichten, het bouwen of doen bouwen van alle welkdanige gebouwen of bouwwerken; met inbegrip van het verkavelen van gronden en het realiseren en uitrusten van verkavelingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

....... -~----

Luik B - Vervolg

5.het nemen, aankopen, inbrengen, bezitten, uitbaten, overdragen, verhandelen, in concessie nemen en geven van alle welkdanige octrooien, brevetten, merken, fabricatie-methoden en know-how;

6.het aanwerven, verkopen, in huur geven, de verwerving en/of het vergemakkelijken van het gebruik er van door derden, in alle welkdanige vorm, van alle weldarrig materiaal, machinen, uitrustingen, rolvarend en/of vliegend materiaal;

7.het stellen, aanvaarden, verlenen, uitvoeren van alle verrichtingen van mandaat, van beheer over, van commissie en delcredere gaande alle welkdanige roerende zo lichamelijke als onlichamelijke en roerende goederen.

De vennootschap mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel: absorberen, rechten verkrijgen en deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere vennootschap of onderneming.

Zij mag haar effekten en participatieportefeuille beheren en valoriseren op gelijk welke wijze en door gelijk welk middel.

Zij mag leningen en kredietopeningen van welkdanige aard gene uitgezonderd, aangaan en/of toestaan, alle welkdanige borgstellingen aan en voor derden verlenen, zlefs aan en/of voor ondernemingen waarvan het voorwerp buiten haar eigen sociaal doel valt.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige andere verrichtingen en handelingen stellen of laten stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan mei één of andere branche van socaal voorwerp of die eenvoudig nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar sociaal doel te verwezenlijken.

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat worden.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting, dertig juli negentienhonderd zevenenzestig.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderd tweeënvijftig duizend vijfhonderd

éénentwintig euro negenenvijftig cent (¬ 1.652.521,59).

Het is vertegenwoordigd door honderd éénenzestig duizend driehonderd éénentachtig (161.381) aandelen, elk één/honderd éénenzestig duizend driehonderd zonder aanduiding van de nominale waarde, die

nwoordigen.

éénentachtigste (11161.381ste) van het kapitaal vertege

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Voorkeurrecht

is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in Het wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders

geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer de raad van bestuur kennis heeft. van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal hij hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de aandeelhouders, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de aandeelhouders die geinteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen. Alleen wanneer ook laatstgenoemden geen aandelen meer wensen op te nemen en er dan nog aandelen niet zijn opgenomen, kunnen derden intekenen op de uit te geven nieuwe aandelen.

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Wanneer een kapitaalverhoging enige niet-geldelijke inbreng omvat, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. In een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de revisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een kapitaalvermindering, dan vermeldt de oproeping op welke wijze die voorgestelde vermindering zal geschieden.

ARTIKEL ACHT  VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

ARTIKEL TWAALF  SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet

aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.~--- Luik B - Vervolg

Voqr- De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersodn aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of' werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

behouden " vervullen.

aan het De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij

Belgisch gewone meerderheid van stemmen.

Staatsbiad De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de

jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere

reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval

zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen

toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal

ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL ZESTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

" De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Inkoop eigen aandelen

Binnen de wettelijke voorwaarden kan de raad van bestuur besluiten tot het verkrijgen van eigen aandelen of winstbewijzen, indien dit noodzakelijk is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden. Deze mogelijkheid is slechts drie jaar geldig te rekenen van de bekendmaking van de oprichtingsakte in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Zij is hernieuwbaar.

ARTIKEL ZEVENTIEN  OPDRACHTEN

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet .worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, in overeenstemming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet i bestuurders, die asleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene

" kosten.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge













6 Luik B , Vervolg

Voor-behou'den ARTIKEL ACHTTIEN EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

aan het Belgisch Staatsbiad De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of alsi verweerder.

'Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij twee bestuurders gezamenlijk optredend, of door de voorzitter van de raad van bestuur, alleen optredend.'

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL TWINTIG  BIJEENKOMST BIJEENROEPING

`De jaarvergadering wordt gehouden de laatste woensdag van de maand mei van elk jaar, om achttien uur (18.00), in de zetel van de vennootschap.'

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere .en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan : de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de. formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te ;worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking

'van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de

algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen. Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen vbbr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - VERLOOP ALGEMENE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van





















Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

dien aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het perseneelÏ van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene, vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen en afschriften

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door een bestuurder.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar. ARTIKEL ZESENTWINTIG -. WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, Indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden. Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze .uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een Interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-ibehoucen aan het Belgisch Staatsblad

ARTIKEL ACHTENTWINTIG  OMZETTING

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt

worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten.

TWAALFDE BESLUIT :

De vergadering verleent de nodige machten aan de raad van bestuur om de genomen besluiten ten uitvoer

te brengen.

DERTIENDE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thérèse Dufaux.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 22/12/2010.

- verslag van de raad van bestuur d.d. 29/10/2010

- verslag van de bedrijfrevisor d.d. 20/11/2010

met balans activa & passiva dd. 30/09/2010

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 25.06.2009 09294-0218-016
13/11/2008 : KO100468
12/06/2008 : KO100468
18/02/2008 : KO100468
25/06/2007 : KO100468
03/07/2006 : KO100468
09/06/2005 : KO100468
25/06/2004 : KO100468
23/09/2003 : KO100468
10/07/2003 : KO100468
29/06/2002 : KO100468
24/04/2002 : KO100468
01/07/2000 : KO100468
01/01/1988 : KO100468
15/07/1987 : KO100468
28/01/1987 : KO100468
01/01/1986 : KO100468
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 20.07.2016 16340-0096-017

Coordonnées
BEKAERT HOUSING COMPANY, AFGEKORT : B.H.C.

Adresse
MARKT 2, BUS 21 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande