B & B TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & B TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.286.345

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 27.03.2014 14076-0322-010
04/09/2014
ÿþ Mod 1Nacd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoudei 111111111!1111111g111111

aan het

Belgisch Staatsbla

Ondernemingsnr : 0884.286.345

' Benaming (voluit) : B & B Trading

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Rekestraat 23 - 8840 Staden

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Uit een proces-verbaal opgemaakt door de notaris Christophe KINT te Staden op 20 augustus 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B & B Trading, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Rekestraat 23 - 8840 Staden, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT VERSLAGEN

Verslag bedrijfsrevisor

De vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de Heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in nature.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA B & B TRADING, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA B & B TRADING zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 905.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 405.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot van oordeel:

Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bednjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) Dat de beschrifying van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

0) Dat de voor de inbreng in nature door " de partijen weerhouden methoden van waardering

bednjfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van

de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgevvaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 18 aandelen van de BVBA B & B TRADING, zonder vermelding van

nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA B & B TRADING en mag niet voor

andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 1 1 juli 2014

BDo Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Pouseele"

Verslag zaakvoerder

De vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegqinq verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT - Ka itaalverhoging in natura onder opschortende voorwaarde van aanvaarding door

de vennoot:

In toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, beslist de vergadering tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng natura van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van vier honderd en vijf duizend euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

(405.000,00 EUR), waarbij een eerste maal het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met drie honderd eenenzestig duizend acht honderd euro (361.800,00 EUR) en een tweede maal met drieënveertig duizend twee honderd euro (43.200,00 EUR) door incorporatie van de uitgiftepremie, onder opschortende voorwaarde van;

- goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van het tussentijds dividend van netto vier honderd en vijf duizend euro (405.000,00 EUR) aan de vennoot;

- aanvaarding door de vennoot van de inbreng in nature, zijnde de inbreng van het vorderingsrecht op het netto-

dividend, tegen een inbrengwaarde van vier honderd en vijf duizend euro (405.000,00 EUR). DERDE BESLUIT - De beslissing tot dividenduitkering met onmiddellijke betaalbaarstelling:

De vergadering beslist tot een dividenduitkering met onmiddellijke betaalbaarstelling, waarbij aan de vennoot een tussentijds dividend wordt uitgekeerd van bruto vier honderd vijftig duizend euro (450.000,00 EUR), hetzij netto (na afhouding van 10% roerende voorheffing) vier honderd en vijf duizend euro (405,000, 00 EUR).

De vergadering stelt vast dat deze dividenduitkering, overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen, betrekking heeft op belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering.

VIERDE BESLUIT - Aanvaarding door de vennoot

De vergadering stelt vast dat het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van vier honderd en vijf

duizend euro (405.000,00 EUR) is ontstaan ten voordele van de vennoot.

De vennoot gaat akkoord om voormeld vorderingsrecht op dit netto-dividend in natura in te brengen in de

vennootschap, zoals hierna verder beschreven.

De vergadering stelt vast dat beide opschortende voorwaarden opgenomen in het tweede besluit werden vervuld.

VIJFDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Kapitaalverhoging

De vennoot beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van drie honderd eenenzestig duizend acht honderd euro (361.800,00 EUR) om het kapitaal te brengen van zeven honderd en drie duizend vijf honderd euro (703.500,00 EUR) op een miljoen vijfenzestig duizend drie honderd euro (1.065.300,00 EUR) door inbreng in nature, mits creatie en uitgifte van achttien (18) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vier honderd en vijf duizend euro (405.000,00 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie van drieënveertig duizend twee honderd euro (43.200,00 EUR), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies'.

inbreng

Mevrouw Lucie Vanden Broucke, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van vier honderd en vijf duizend euro (405.000,00 EUR) bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend zoals hoger vernield.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag  na inhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. '92  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de vennoot en wordt geschat op vier honderd en vijf duizend euro (405.000,00 EUR) zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vennoot beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van achttien (18) nieuwe kapitaalsaandelen op naam aan mevrouw Lucie Vanden Broucke, voornoemd, uitgegeven aan de globale prijs van vier honderd en vijf duizend euro (405.000,00 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie van drieënveertig duizend twee honderd euro (43.200,00 EUR), welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening uitgiftepremies".;"

Deze achttien (18) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

ZESDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vennoot besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van drieënveertig duizend twee honderd euro (43.200,00 EUR) om het kapitaal te brengen van een miljoen vijfenzestig duizend drie honderd euro (1,065.300,00 EUR) op een miljoen honderd en acht duizend vijf honderd euro (1.108,500,00 EUR) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

VoRr- Luik B - VervnIn

behouden De vennoot stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans een miljoen honderd en acht duizend vijf honderd euro (1.108.600.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door drieënvijftig (53) aandelen.

jr. aan het De vennoot besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

Belgisch "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen honderd en acht duizend vijf honderd euro (1.108.500,00 EUR) en is verdeeld in drieënvijftig (53) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

Staatsblad ACHTSTE BESLUIT

De vennoot geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.







VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging;

-gecoördineerde tekst der statuten per 20/08/2014;

-verslag bedrijfsrevisor;

-verslag zaakvoerder;



Op de laatste blz van Luik El vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.03.2013, NGL 21.03.2013 13069-0452-010
03/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.03.2012, NGL 29.03.2012 12075-0362-009
22/04/2011
ÿþ Mod21

In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~<(,Cr AN F( IrO.o

r 12 APR. 2011 r

Griffie



III II Ili 11111 IIII II II 1Ill II II

+11062287+

Ondememingsnr : 0884286345 Benaming

(voluit) : B&B TRADING

Bijlagen-bij $ët B-élgisulrStaatsblxd -22/04/20/I prmrëxe-rttirNibnitëür""bélgë

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8840 Staden, Rekestraat 23

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 3 maart 2011, geregistreerd, heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B&B Trading" in buitengewone algemene vergadering unaniem volgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit met eenparigheid der stemmen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeshonderd tweeentachtig duizend vijfhonderd euro (¬ 682.500) om het te brengen van EENENTWINTIG DUIZEND EURO ( 21.000 euro) op ZEVENHONDERD EN DRIEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 703.500 ) door inbreng in specien zonder creatie van nieuwe aandelen Op deze kapitaalverhoging wordt ingetekend door de heer Jan De Brabander en door mevrouw Lucie Vanden Broucke in verhouding tot hun huidig aandelenbezit

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met unanimiteit der stemmen artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing, artikel dat voortaan luidt als volgt:

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL- AANDELEN.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ZEVENHONDERD EN DRIE DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 703.500) Het is volledig geplaatst en verdeeld in VIJFDERT1G (35) aandelen zonder nominale waarde, elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris Jean Pierre Lesage te Hoog lede te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissin-gen hiervoor genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Pierre LESAGE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IEPER

31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 11.03.2011, NGL 28.03.2011 11068-0177-010
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.03.2010, NGL 24.03.2010 10074-0246-009
24/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 13.03.2009, NGL 17.03.2009 09077-0165-009
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 14.03.2008, NGL 19.03.2008 08080-0154-010
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 28.04.2017 17109-0208-015

Coordonnées
B & B TRADING

Adresse
REKESTRAAT 23 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande