AXI CLEAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AXI CLEAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.020.781

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.11.2013, NGL 13.02.2014 14041-0239-012
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 27.11.2014, NGL 15.01.2015 15014-0108-013
22/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

I1V~O~I~VW~IM~IN~WM

'12174196*

MONITLU

15 -w

BELGISCH S

BELGE

NEERGELEGD

' 2012 z B, 09. 2012

IAATSBLAD

RECHTSANK Gfiffienre)c

KORTRUK

Ondernemingsnr: 0841.020.781

Benaming

(voluit) : Axi Clean

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk,Maria Desmetplein 15

(volledig adres)

Onderwer " akte : ontslag zaakvoerder

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschapplijke zetel van de vennootschap op 25 april 2012 dat navolgende besluit is genomen met éénparigheid van stemmen

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Kim Loosvelt, wonende te 8510 Rollegem, Tombroekstraat 223, als zaakvoerder met ingang van heden.

De kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder zal voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering.

de zaakvoerder

Martine Scheerlynck

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/11/2011
ÿþMod 2.1

A

Voorbehoud

aan hE

Belgisr Staatsbi

11II !IIII11111111111 u

3DL SCH STAATSBLAD gE~ TUUrq

i " .::.... ..r~~t_r=d_~.tr:~

-9 "ny r,

~ .

F;-î,;-:T`c:`.'~

Griffie ,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~f~lR _Cfk

©ndernemingsnr : D SC14.  9245,..784

Benaming

(voluit) : AXI CLEAN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Maria.Desmetplein 15 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op zeven november tweedui-zend en elf :

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprake-lijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt : AXI CLEAN.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Maria Desmetplein 15.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichters : 1) Mevrouw SCHEERLYNCK Martine, geboren te Roeselare op eenendertig december negentienhonderd drieënzestig, wonende te 8520 Kuume, Brugsesteenweg 19, intekenend op zeventig (7,0) aandelen voor een bedrag van dertienduizend twintig euro (13 020 ¬ ), volstort tot beloop van vierduizend driehonderdveertig euro (4 340 ¬ ); 2)de heer LOOSVELT Kim, geboren te Kortrijk op vijftien november negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Tombroekstraat 223, intekenend op dertig (30) aandelen voor een bedrag van vijfduizend vijfhonderdtachtig euro (5 580 ¬ ), volstort tot beloop van duizend achthonderdzestig euro (1 860 ¬ ).

5) Kapitaal : achttienduizendzeshonderd euro (18 600 ¬ ) volstort in speciën ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6 200 ¬ )

6)

7) Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke: renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke; afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegd-'heid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergade-iring bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshande-'tin-'gen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

10) commissarissen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ 11) Doel : De vennootschap heeft tot doel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN :

1. Reinigen van glas- en raamwerk;

2. Opkuis nieuwbouw en renovatie;

3. Algemene schoonmaak van bedrijven en particulieren in al zijn vormen;

4. Waterschadesanering en brandschadesanering;

5. Afspuiten van gevels en terrassen;

6. Reinigen van zonnepanelen;

7. Reinigen van PVC;

8. Ontmossen van daken;

9. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitali satieondem em ingen;

10. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

11. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

12. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

13. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

14. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

15. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

A! Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium ; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

BI Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuring van roerende goederen ; alsmede alle handelingen die recht-streeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN :

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

12) Jaarvergadering: Ieder jaar, de laatste donderdag van de maand november om zestien uur, zal een jaarver-gadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegen-woordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schrifte'Iijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening.

S

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schrif e-'lijk uit te brengen, behoudend etgëeri .hierna vermeld staat.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen

1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op dertig juni tweeduizend en dertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

Benoemingen

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde

duur : mevrouw SCHEERLYNCK Martine en de heer LOOSVELT Kim, beiden voornoemd, die verklaren hun

mandaat te aanvaarden.

Zij zullen over al de machten voorzien door artikel 19 van de statuten beschikken.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 7 november 2011.

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AXI CLEAN

Adresse
MARIA DESMETPLEIN 15 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande