AVECO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVECO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.892.122

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.04.2013, NGL 28.06.2013 13246-0556-014
07/06/2013
ÿþMcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0429.892.122

Benaming

(vvie) AVECO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap me Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Meensesteenweg 301 te 8800 Roeselare

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden d en dertien, voor mij, Caroline VAKILERBERGHE, notaris-

plaatsvervanger, vervangende Geert Vanwijrnsberghe, notaris met standplaats te ROESELARE (Beveren), aangewezen bij beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Kortrijk op 4 december 2012, dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd drie bladen drie verzendingen op 25 april 2013 te Roeselare, Boek 535 Blad 78 Vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00) De Inspecteur Bij delegatie F. Allossery (getekend)".

BLIJKT :

Dat de algemene vergadering van de aandeelhouders van de Bestoten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheld "AVECO", met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 301; RPR Kortrijk 0429.892.122 na onderzoek en bespreking van het fusievoorstei opgemaakt door de bestuursorganen van de Besloten VennoOtschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO", en van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 301; RPR Kortrijk 0447.746.060 de data achttien februarI tweeduizend en dertien, volgende besluiten heeft genomen:

g1.Besluit totYun|o.

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de

Besloten Vennootschap et Beperkte Aansprakelijkheid .^ door fusie overgenomen wordt door de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid AVECO".

De bestuursorganen van de desbetreffende vennootschappen hebben er zioh van vergewistbevestigen dat sinds de datum van het opstellen van het fusieverslag en de datum van huidige vergaderingen zich in de activa en passive van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed.

De algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansp

tot fusie door overneming van het vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"A][R.'' over tegaan.

Dete overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhogingde Besloten Vennootschap t Beperkte

Aansprakelijkheid "AVECO" en zonder omwisseling van aandelen op basis van een boekhoudkundige staat per één januari tweeduizend dertien.

Ult die staat blijkt dat het eigen vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." vilfentwintigduizend achthonderdeenennegentig euro drieëntwintig cent (E 25,891,23) bedraagt. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." zijn sedert die datum tot op de dag van verwezenlijking van de fusie voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO". De schulden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." gaan over op Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

c) Ale gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." met aile rechten en plichten over op de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid .AVEOO^.Do aandelen van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  A.rn-^ in het bezit van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid .AVEOO^ zullen door het bestuursorgaan van deze laatste vennootschap vernietigd worden.

De overgang hiedt zonderxapVaaherh i en zonder omwisseling van aandelen op basis van een

balanstoestand afgesloten op één januari tweeduizend dertien waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap vijfentwintigduizend achthonderdeenennegentig euro drieëntwintig cent (E 25.891,23) bedraagt.

Alle rechten, delingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van één januari

tweeduizend dertien worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'YA/EOO^. De schulden van de Besloten Ve tsuh met

'Beperkte Aansor»ke0hheid.~~R." _geauwer-op-Besloten_ Venpoptschwp- met ]Beperkte 8anspcake|ijkhe

~~

-~~-

w~ ww

GISCH ST4/TS8[A[]

NEERGELEGD

~n

05. 4.

2

~~

°°'

~~

=

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

'

î

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

r,iónr behousfen aan het Belgisch staatsblad "AVECO". Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiden uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO" .

d) Tenslotte stellen de algemene vergaderingen vast dat enerzijds de fusie door overneming dcor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO", met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 301 van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 301 werd verwezenlijkt en anderzijds de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T,R," definitief opgehouden heeft te bestaan.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

§ 2. Wijziging van de maatschappelijke benaming van de overnemende vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO".

De buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO" besluit met eenparigheid van stemmen de huidige maatschappelijke benaming van de vennootschap "AVECO" te wijzigen naar "Safe & Co"en aanpassing van artikel 1 van de statuten als volgt : " De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Safe & Co""

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL-, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Caroline Vanlerberghe

Notaris-plaatsvervanger te Roeselare (Beveren)

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie van de akte wijziging van de statuten;

- aanwezigheidslijst;

- gecoördineerde tekst van de statuten;

























Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2013
ÿþMod Word 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

Ondernemingsnr : 0429.892.122

Benaming

(voluit) : AVECO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MEENSESTEENWEG 301 - 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL-OPGESTELD TER UITVOERING VAN ART. 718 W.VENN.

De zaakvoerders van de BVBA AVECO en de zaakvoerders van de BVBA ATR hebben de eer hierbij het fusievoorstel neer te leggen, opgesteld in uitvoering van artikel 719 van het W. Venn.

Identificatie van de over te nemen vennootschap:

- ATR

- Rechtsvorm: BVBA

- Zetel: Meensesteenweg 301, 8800 Roeselare

- Rechtspersonen register Ger. arrondissement Kortrijk 0447.746.060

identificatie van de overnemende vennootschap:

-AVECO

- Rechtsvorm: BVBA

-Zetel: Meensesteenweg 301, 8800 Roeselare

- Rechtspersonenregister Ger. arrondissement Kortrijk 0429.892.122

Door de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap werd een fusievoorstel uitgewerkt met het oog op de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de BVBA ATR door de BVBA AVECO. Dit fusievoorstel zal aan de respectievelijke algemene vergaderingen worden voorgelegd.

Door deze fusie zal het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel activa als passiva, inclusief aile rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan naar de overnemende vennootschap.

Het doel van de fusie is binnen de overnemende vennootschap aile activiteiten en alle activa en passiva te centraliseren. Deze verrichting van fusie door overneming maakt bovendien deel uit van een algemene herstructurering van de groepsstructuur.

Gezien de BVBA AVECO reeds houdster is van alle aandelen van de BVBA ATR en gezien er binnen deze; ' laatste vennootschap geen andere effecten zijn waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden,: vindt er geen omwisseling plaats van (nieuwe) aandelen van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2 2, 02. 2013

RECHTBANKKORTRIpPHANDEL

Griffie

1111

V( betel aai Bel. Staa

RGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden dan h Belgisch Staatsblad

De verdere formaliteiten inzake de fusie-worden als volgt vastgelegd:

- Alle handelingen van de over te nemen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.





- Er zijn geen vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, of houders van andere effecten dan aandelen,

- Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen, worden geen bijzondere voordelen toegekend.

- De kosten van de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

- De overnemende vennootschap zal de over te nemen vennootschap vrijwaren van elk verhaal,

De BVBA AVECO zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de BVBA ATR.

De algemene vergadering die over de fusie moet beslissen, zal worden bijeengeroepen kort na het verstrijken van de termijn van zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel en bekendmaking bij uittreksels overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75. De aandeelhouders en zaakvoerders zullen nog schriftelijk worden uitgenodigd.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Onderhavig fusievoorstel wordt door de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. De neerlegging zal automatisch de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad voor gevolg hebben, waardoor derden van de fusievoorbereiding op de hoogte worden gebracht.

Roeselare, 18 februari 2013





De zaakvoerder van de overnemende vennootschap,

De heer Depla Filip















Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 29.08.2012 12476-0447-012
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 14.07.2011 11289-0165-017
13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.07.2010, NGL 12.08.2010 10402-0222-017
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.09.2009, NGL 29.09.2009 09777-0079-013
16/04/2009 : KO111451
26/06/2008 : KO111451
18/06/2007 : KO111451
23/06/2005 : KO111451
23/06/2004 : KO111451
01/07/2003 : KO111451
03/07/1999 : KO111451
18/11/1989 : KO111451
01/01/1988 : KO111451
25/12/1986 : KO111451

Coordonnées
AVECO

Adresse
MEENSESTEENWEG 301 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande