ARTIAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTIAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.809.515

Publication

18/02/2015
ÿþmari 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch St a s " a i7i. ;,~akeu.knp~,e na neerlegging ter griffie van de

Ondernemingsnr : 0597 G (voluit) : ARTIAN

(verkort) :

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële,; financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle: ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het' maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in binnen als' buitenland.

op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeeweg 38

8490 Jabbeke

Onderwerp akte :BVBA: oprichting- benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Wouter BOSSUYT, te Brugge op 28 januari 2015 blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARTIAN", is opgericht door

*1.De heer LOOTENS Timothy Michel Bernadette, geboren te Brugge op 14 februari: 1976,ongehuwd, wonende te 8490 Jabbeke, Zeeweg 38 A,

2.Mevrouw NECHELPUT Anneleen Erika Albert, geboren te Brugge op 18 oktober 1979,ongehuwd, wonende te 8490 Jabbeke, Zeeweg 38 A.

*De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam ARTIAN.

*De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8490 Jabbeke, Zeeweg 38.

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar een andere' plaats in België bij besluit van de zaakvoerder, dat bekendgemaakt wordt in de Bijlage tot het: Belgisch Staatsblad.

*De vennootschap heeft tot doel:

I.- alle vastgoedverrichtingen: aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasing, verzekeren, ruilen, verpachten en verkavelen, uitbaten, financieren, valoriseren, en verbouwen, herstellen, hypothekeren, beheren van alle onroerende en roerende goederen, projectontwikkelingen, overnemen, overmaken, huren en verhuren van handelsfondsen, alsook het bemiddelen en het begeleiden in de meest ruime zin bij dergelijke activiteiten en in het algemeen aile vormen van rentabiliseren van onroerende goederen.

- aankoop en verkoop van diensten en studies.

- alle plaatsingen van kapitaal en het beheer van alle roerende goederen alsmede het nemen van participaties in om het even welke vennootschappen. Het toestaan van leningen voor zover dei wettelijke voorschriften zulks toelaten.

- alle handels-, nijverheids, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doe die rechtstreeks of. onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Optreden als borgsteller voor derden.

De vennootschap zal bovendien op geldige wijze alle zekerheden zowel persoonlijke als zakelijke,; kunnen stellen tot waarborg van de verbintenissen van derden op voorwaarde dat zij hiervoor door; de gewaarborgde derde worden vergoed.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder alsook vereffenaar in andere; vennootschappen waarnemen.

;, De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen,

met hetzelfde of een gelijkaardig doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij;

onrechtstreeks door middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk] welke andere wijze.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

II.-Het doen aan thuisverpleging in de ruimste zin van het woord;

- het verstrekken van verzorging, verpleging in de meest ruime zin van het woord;

-verlenen van paramedische en verpleegkundige zorgen binnen een zorginstelling of welzijnsorganisatie;

-de aan-en verkoop, het huren, het verhuren, het leasen van alle medisch en verpleegkundig materiaal, met uitsluiting van aile medicatie door de wet geregistreerd.

III.- de inrichting en uitbating van kinderdagverblijven en crèches en/of de opvang van kinderen thuis als onthaalmoeders of door onthaalmoeders;

- de reguliere, occasionele, naschoolse opvang van kinderen;

- de vakantieopvang van (schoolgaande) kinderen;

het inrichten en organiseren van opvang;

- het verlenen van opvoedingsondersteuning en opleidingsondersteuning;

- het verlenen van advies op zakelijk, organisatorisch, sociaal en financieel gebied, op het vlak van efficiëntie, milieu, toezicht, begeleiding, planning en educatieve begeleiding van kinderen, de kinderopvang en de organisatie van kinderopvang en alle mogelijke diensten en activiteiten in verband met het voorgaande;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals het bouwen, onderhouden en verwerven van opvanglokalen en alle mogelijke diensten en activiteiten in verband met het voorgaande;

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen.

De vennootschap kan, alleen of door deelneming, zelf of door bemiddeling van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen stellen met roerend, onroerend, financieel,burgerlijk, handels- en industrieel karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, of het helpen verwezenlijken.

Het is de vennootschap met name toegelaten om zich op alle mogelijke manieren in te mengen in alle zaken of ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of groeperingen met een gelijk,gelijkaardig, analoog of aan het hare verbonden doel, of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, grondstoffen te verschaffen, of de afzet van haar producten of het verlenen van haar diensten te vergemakkelijken.

Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks en onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen " Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bepaald in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig. *De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

*Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De partijen verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven:

- De heer LOOTENS Timothy, voornoemd, tekent in op negentig aandelen en heeft vijfduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 5 580,00) gestort;

-Mevrouw NECHELPUT Anneleen, voornoemd, tekent in op tien aandelen en heeft zeshonderdtwintig euro (¬ 620,00) gestort;

De inschrijvers verklaren dat het maatschappelijk kapitaal op heden is gestort tot beloop van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00)

het genoemde bedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven op zevenentwintig januari tweeduizend vijftien. Dit bewijs van deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris die het in zijn dossier zal bewaren.

*Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

*Wordt benoemd als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De heer LOOTENS Timothy Michel Bernadette,voornoemd, geboren te Brugge op 14 februari 1976,ongehuwd, wonende te 8490 Jabbeke, Zeeweg 38 A.

\?oor-

behóuden

aan bet

BelglIch-e

Staatsblad

t







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

ieekilscb

Staatsblad

Hier aanwezig,die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

*Wordt benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder, in geval van overlijden van de heer Lootens Timothy voornoemd, bij ontslag op zijn verzoek of bij afzetting:

Mevrouw NECHELPUT Anneleen Erika Albert, voornoemd,geboren te Brugge op 18 oktober 1979,ongehuwd, wonende te 8490 Jabbeke, Zeeweg 38 A.

Die van rechtswege in zijn plaats zal treden zonder beperking in duur.

Hier aanwezig, die verklaart te aanvaarden.

*ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

*Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

*Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering eik jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

*Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

*De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald,

*Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart om zeventien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

*Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

*Ieder vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die al dan niet vennoot is. Schriftelijk stemmen is toegelaten

*Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar, *Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

*Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd vcorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

*ln geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel,

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de meerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam Van de vennootschap in oprichting sedert een januari tweeduizend vijftien onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

*De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichters en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf achtentwintig januari tweeduizend vijftien tot dertig september tweeduizend zestien,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden 'aan het B.igisch Staatsblad



De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart van het jaar tweeduizend zeventien om zeventien uur.

Benoeming vaste vertegenwoordiger

Wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger van onderhavige vennootschap, voor het geval deze vennootschap zal optreden als zaakvoerder in een andere vennootschap:

De Heer LOOTENS Timothy Michel Bernadette, geboren te Brugge op 14 februari 1976,ongehuwd, wonende te 8490 Jabbeke, Zeeweg 38 A.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan Accountantskantoor Van Maele te Loppem, Autobaan 22 00 01, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 30.03.2017, NGL 29.04.2017 17110-0275-014

Coordonnées
ARTIAN

Adresse
ZEEWEG 38 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande