ARCECA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCECA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.523.326

Publication

27/01/2015
ÿþIY

i

nl

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!

" isoiasio"

15 JAN, 2015

Ondernemingsnr: 0806.523.326

Benaming (voluit) : ARC ECA

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KLAVERHULLEWEG 1

8953 HEUVELLAND-WIJTSCHATE

Onderwerp akte :U1TBREIDING DOEL  KAPITAALVERHOGINGEN  OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDERS-VENNOTEN  GOEDKEURING VAN DE STATUTEN EN BENOEMING VAN EEN STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2140903) opgemaakt door Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 31 december 2014, blijkt:

I. Uitbreiding doel - Kapitaalverhogingen.

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de voornoemde. vennootschap heeft onder meer besloten:

1° het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten: "Aankoop- en verkoop van oldtimers (wagens vanaf 20 jaar), onderhouden: oldtimers, aan -en verkoop van oldtimerparts, stallen van oldtimers."

2° het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweeduizend honderdvierenvijftig euro (£ 2.154,00) teneinde het te brengen van honderd euro (E 100,00) op tweeduizend tweehonderdvierenvijftig euro (E 2.254,00) door inbreng in natura van een aandelenpakket ter waarde van twee miljoen vijfenvijftigduizend tweehonderdvierentachtig euro veertien cent (£ 2.055.284,14) en dit mits uitgifte van tweeduizend honderdvierenvijftig (2.154) nieuwe volledig volgestorte aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één tweeduizend tweehonderdvierenvijftigste (112.254ste) van het kapitaal, uitgegeven tegen

de globale prijs van twee miljoen vijfenvijftigduizend

tweehonderdvierentachtig euro veertien cent (E 2.055.284,14), waarin begrepen een globale uitgiftepremie van twee miljoen drieënvijftigduizend honderddertig euro veertien cent (£ 2.053.130,14).

De nieuwe aandelen delen in de winsten vanaf 31 december 2014 en genieten voor het overige dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. 3° het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met twee miljoen drieënvijftigduizend honderddertig euro veertien cent (£ 2.053.130,14) teneinde het te brengen van tweeduizend tweehonderdvierenvijftig euro (£ 2.254,00) op twee miljoen vijfenvijftigduizend driehonderdvierentachtig euro veertien cent (E 2.055.384,14), door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van twee miljoen drieënvijftigduizend honderddertig euro veertien cent (E ':2.053.130,14) dat werd afgenomen van de onbeschikbare rekening "Uitgifte-_w_._ :,premies"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

tehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zonder creatie van nieuwe aandelen.

II. Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Besluit overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van vennootschappen, alhier in extenso weergegeven :

"ZEVENDE BESLUIT: Omzetting van de vennootschap.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerders-vennoten dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en van het verslag door de voornoemde bedrijfsrevisor, aangewezen door de algemene vergadering, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2014, hetzij minder dan drie maanden voor heden; ieder vennoot, erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"9. BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek verklaart ondergetekende dat

De werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30/09/2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad,

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij een omzetting van een vennootschap en met verwijzing naar de bepalingen opgenomen in artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen is niet gebleken is dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van 95.397,96 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 100,00 EUR.

Het netto-actief is niet kleiner dan het minimumkapitaal van 18.550, 00 EUR noodzakelijk voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Voorafgaandelijk aan de omzetting, op dezelfde dag, zal het kapitaal van de vennootschap verhoogd worden met 2,154, 00 EUR door inbreng in natura door de heer César MOTTRIE van 11.079 aandelen van BVBA BARISEAU-MOTTRIE NV voor een inbrengwaarde van 2.055.284,14 EUR. In vergoeding hiervoor zullen 2,154 nieuwe aandelen gecreëerd worden met een fractiewaarde van 1,00 EUR per aandeel, Daarnaast zal een uitgiftepremie gecreëerd worden voor een totaal bedrag van 2.053,130,14 EUR.

Vervolgens, maar ook voorafgaandelijk aan de omzetting, zal de uitgiftepremie geïncorporeerd worden in kapitaal zonder creatie van nieuwe aandelen.

Het netto-actief van 2.150.682,10 EUR zal dan niet kleiner zijn dan het maatschappelijk kapitaal van 2.055,384,14 EUR.

Het netto-actief zal dan niet kleiner zijn dan het minimumkapitaal van 18.550, 00 EUR noodzakelijk voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van de omzetting in BVBA, en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Aldus te goeder trouw

opgesteld te Kortrijk, op 23/12/2014

(getekend)

BOES & C° BEDRIJFSREVISOREN

BV BVBA,

vertegenwoordigd door haar















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

tehoud8n

aan het

Belgisch

Staatsblad



zaakvoerder, de heer

Joseph-Michel BOES

bedrijfsrevisor"

De verslagen van de zaakvoerders-vennoten en van de voornoemde bedrijfsrevisor, zullen worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Ieper, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering besluit de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werden gehouden, voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening.

Stemming.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen."

III. Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders-vennoten.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft de vergadering vastgesteld dat het mandaat van de zaakvoerders-vennoten, namelijk de heer César Mottrie, geboren te Ieper op 21 juli 1962 en mevrouw Caroline Leterme, geboren te Kortrijk op 3 juli 1957, werd beëindigd en dat hen kwijting voor hun opdracht zal verleend worden na de goedkeuring van de jaarrekeningen.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



IV. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Benoeming statutaire zaakvoerder.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ARCECA".

2. Duur : de onderhavige vennootschap die bij akte van 31 december 2014 omgezet werd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een onbeperkte duur, werd oorspronkelijk opgericht onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma op 16 september 2008.

3. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt twee miljoen vijfenvijftigduizend driehonderdvierentachtig euro veertien cent (¬ 2.055.384,14), vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderdvierenvijftig (2.254) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één tweeduizend tweehonderdvierenvijftigste (1/2.254ste) van het maatschappelijk kapitaal.

4. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op I april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het volgende jaar.

5. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de'





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

riehoudbn aan het Belgisch

Staatsblad

zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

6. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)l(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

7. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besture en te verbinden : is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer César MOTTRIE, voornoemd, die zijn opdracht heeft aanvaard.

8. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

9. Doel : de vennootschap heeft tot doel:

1. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen. Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

functies.

2. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

3. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

4. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

5. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés en concepten.

6. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin. Het patrimonium van de vennootschap beheren, in de ruimste zin van het woord, oordeelkundig uitbreiden, alle beschikbare middelen beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen dit kader kan men overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of vereniging eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen en het aankopen, verkopen, opschikken, valoriseren, bouwen, huren, verhuren of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd.

7. Het beheren van roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

8. Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

9. De vennootschap mag zich in haar voordeel borgstellen of zakelijke ' zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze. Het toestaan, in haar voordeel, van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmandaten en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen, als bedoeld in de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het staat en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

10. Aankoop- en verkoop van oldtimers (wagens vanaf 20 jaar), onderhouden oldtimers, aan  en verkoop van oldtimerparts, stallen van oldtimers.

11. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen en/of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen aan andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeachte of het doel gelijk, verwant of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de , verwezenlijking van haar doel. Zij kan alle brevetten, licenties en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I g 3

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten ter zake toestaan.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland, mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan bevorderen.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger, op die wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

10. Plaats, dag en uur van de i aarvergadering : de gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de laatste vrijdag van de maand september om 10.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

11. Voorwaarden van toelating : geen.

12. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte omzetting;

- verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor betreffende de

omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

- de staat van activa en passiva.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 26.09.2015 15607-0570-010

Coordonnées
ARCECA

Adresse
KLAVERHULLEWEG 1 8953 WIJTSCHATE

Code postal : 8953
Localité : Wijtschate
Commune : HEUVELLAND
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande