ANSEEUW GILLES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANSEEUW GILLES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.598.949

Publication

30/06/2014
ÿþBesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

0647.598.949 ANSEEUW GILLES

ll

b(

13 St

Mod ADF

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14126122*

II

,oNITEUR

21 -06-31,3CH STA

Zetel: Gistelsteenweg 246 bus A000, 8490 Jabbeke, België

(volledlg adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst:

Uit het besluit van de zaakvoerders van 12 juni 2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang verplaatst werd naar Gistelsteenweg 192, 8490 Jabbeke.

(get.) Anseeuw Gilles, zaakvoerder Carrette An-Sofie, zaakvoerder

Op de laatste bi z. Van LulkS ---------Naain-e-nhoedanigheid van de instrumenterencle notaris, heta van de perso(o)ti(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

.4"

-wi

.0 Rere9et e.,00rÀmedel

14

SBLAedà iMileeratidgge

" î'It(

12/03/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het BpIgisch-Staatsblad-bekend-4e-maken-kopie

na neerlegging ter griffie van de akte NEERG G TER GRIFFIEVAND

DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

op:

2 7 FEBa 2014 De griffier.

E INI 11111111611111111111

..1.41«" " " " " " " " " .,

natte-

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : ANSEEUW GILLES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gistelsteenweg 246/A000

8490 Jabbeke

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 26 februari 2014, BLIJKT date door :

1. De Heer ANSEEUW Gilles Sofie, geboren te Brugge op 4 september 1984, rijksregister nummer 84.09.04301.48, ongehuwd wettelijk samenwonend met Mevrouw CARRETTE An-Sofie, wonende te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 246/A000;

2. Mevrouw REYNAERT Sabine Mariette Daniella, geboren te Varsenare op 30 augustus 1963, rijksregister

nummer 63,08.30-184.04, wonende te 8020 Oostkamp, Floraliënstraat 17, niet gehuwd,

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met als

NAAM ; ANSEEUW GILLES

ZETEL : 8490 JABBEKE, Gistelsteenweg 2461A000

DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ ''

18.550,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder

éénlhonderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichter en

afbetaald ten belope van zesduizend tweehonderd euro, zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden

beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00 ¬ ),

Bedrag van de nog niet volgestorte inbreng en

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de beide oprichters:.

twaalfduizend driehonderdvijftig euro (¬ 12.350,00), hetzij:

In hoofde van de Heer ANSEEUW GILLES: twaalfduizend tweehonderdzesentwintig euro vijftig cent (¬

12.226,50);

In hoofde van mevrouw REYNAERT Sabine: honderddrieëntwintig euro vijftig cent (¬ 123,50).

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbrengen en stortingen worden de honderd (100) gelijke aandelen waarop in geld

werd ingeschreven als volgt toegekend

1. aan de Heer ANSEEUW GILLES, voornoemd, die aanvaardt, negenennegentig (99) aandelen zonder vermelding van waarde, genummerd van 01 tot en met 99, op heden afbetaald ten belope van zesduizend honderdachtendertig euro (¬ 6.138,00);

2. aan Mevrouw REYNAERT Sabine, voornoemd, die aanvaardt, één (1) aandeel zonder vermelding van waarde, genummerd 100, op heden afbetaald ten belope van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij Record Bank, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf. procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming, houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal`' jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

05k7 59j 949

mod 11.1

geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld warden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder, en die, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, aansprakelijk is alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Wordt de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder in een vennootschap benoemd, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wordt als statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

De Heer ANSEEUW Gilles sofie, geboren te Brugge op 4 september 1984, rijksregister nummer 84.09.04301.48, ongehuwd wettelijk samenwonend met Mevrouw CARRETTE An-Solie te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 246/A000, die heeft aanvaard.

Andere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar. Bezoldiging

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

bestuursbevoegdheid

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij steeds in overleg en gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college. vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ; - indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn, behoudens voor handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag vanaf vijfduizend euro (¬ 5.000,00), welke handelingen de handtekening vereisen van minstens 2, samen handelende, zaakvoerders of van de statutaire zaakvoerder. Deze bevoegdheidsbeperking kan in beginsel niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat hij openbaar werd gemaakt.

ln aile akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk', voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding « voor de BVBA "ANSEEUW GILLES" ». Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht,

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten,

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

Timmer- en schrijnwerk, in de meest ruime zin van het woord;

Fabricage en montage van binnen- en buitenschrijnwerk in hout en in andere materialen;

Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds etc. in hout en kunststof alsook wand- en vloerbekleding in de meest ruime zin van het woord;

Plaatsing van onder meer luiken, garagepoorten en sectionale garagepoorten, hekkens, zonweringen, ramen, deuren en aanverwante producten;

Ontwerpen, fabriceren en plaatsen van metaalkasten, keukens, winkel- en bureelinrichting, badkamermeubilair, overige meubels, binnendeuren, trappen, laminaat en parket;

Dakwerken;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

K Volar-

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vervaardigen of laten vervaardigen, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export evenals vervoer van alle materialen nodig voor hogervermelde activiteiten,

Installatie, groot en kleinhandel van sanitaire artikelen, huishoudartikelen en elektrische toestellen, alsook van elektrische en elektromechanische voorzieningen in het algemeen,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden, nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving en de van toepassing zijnde beroepsnormen.

JAARVERGADERING; De jaarvergadering zal gehouden worden ten zetel van de vennootschap de laatste vrijdag van de maand juni om vijftien uur (15 uur). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris

- En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat hun benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van , het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen

Mevrouw CARRETTE An-Sofie, geboren te Brugge op 27 mei 1988, rijksregister nummer 88.05.27-186.14, ongehuwd wettelijk samenwonend met de Heer ANSEEUW Gilles, voornoemd, te 8490 Jabbeke, " Gistelsteenweg 246/A000, die haar benoeming daartoe heeft aanvaard;

Alhier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

Aan haar worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten,

Vergoedingen

" De comparanten, beraadslagende als algemene vergadering, besluiten dal de opdracht van de statutaire zaakvoerder bezoldigd en de opdracht van de niet-statutaire zaakvoerder onbezoldigd zal worden uitgeoefend. - Eventuele benoeming van commissaris(sen)

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar

" Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31 december 2015,

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016,

4. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 februari 2014, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60, en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

5, Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan VAN REYBROUCK, Accountants & Taks Consultants, kantoor houdende te 8200 Brugge, Ten Briele 10/9, evenals aan haar aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid lot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de bij deze opgerichte vennootschap te benaarstigen en te verzekeren, en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren : het aanvragen of schrappen van een ondernemingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW-nummer, van starterscheques of van vergunningen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANSEEUW GILLES

Adresse
GISTELSTEENWEG 246/A000 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande