AMPHORE MODE


Dénomination : AMPHORE MODE
Forme juridique :
N° entreprise : 433.203.384

Publication

11/07/2014
ÿþBljtagen-birtretlitigistirStanStilàe:11/0772014 - Annexes du Monifeur tee

Mod Word 11.1

' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_____ _

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1) / JUL 2r3lik

notit MriPlillf?efie

t .

Ondernemingsnr : 0433203.384 Benaming

(voluit) : AMPHORE MODE (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel 8400 Oostende, Christinastraat 59-61

(volledig adres)

Onderwerp akte BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING AANNEMING NIEUWE STATUTEN - REGIME ARTIKEL 537 WIB KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt déor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 30 juni 2014, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt viien- registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "AMPHORE MODE" onder meer volgende beslissingen. genomen heeft

§1. EERSTE BESLISSING. Bevestiging zetelverplaatsing.

Blijkens beslissing van de raad van bestuur van 22 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het: Belgisch Staatsblad van 13 januari 2012 onder het nummer 12011708, werd de zetel van de Vennootschap; verplaatst van 1410 Waterloo, Chaussée de Bruxelles 277 naar 8400 Oostende, Oesterbankstraat 3 bus 603.. De raad van bestuur was echter niet bevoegd om die beslissing te nemen,

, Vervolgens werd de zetel van de Vennootschap verplaatst naar het huidig adres blijkens beslissing van de.

buitengewone algemene vergadering van 23 juli 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch: Staatsblad van 7 september 2012, onder het nummer 12151904.

Op heden beslist de vergadering deze zetelverplaatsingen voor zoveel als nodig te bekrachtigen en:i overeenkomstig de taalwetgeving, Nederlandstalige statuten aan te nemen,

§2. TWEEDE BESLISSING. Afschaffing aandelen aan toonder.

Op verzoek van de aandeelhouders werden de aandelen aan toonder omgezet in aandelen op naam en ingeschreven in een aandelenregister, zoals blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 22 december 2011, bekendgemaakt in de Billagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 januari daarna, onder het nummer 12011708.

Op heden besluit de vergadering de statuten aan te passen aan voormelde beslissing,

§3. DERDE BESLISSING. Aanneming nieuwe statuten.

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen, met behoud van de essentiële kenmerken,

en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping

van alle overbodig geworden (overgangs)bepalingen en dit alles overeenkomstig de taalwetgeving, "

; Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van

de Vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, waarvan volgend uittreksel:

Vorm - Naam : De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "AMPHORE MODE",

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Christinastraat 59-61.

Doel : De vennootschap heeft tot doel de detailhandel vanop een middelgrote locatie, gekend onder de term. "boetiek", van confectiekleding, uitzet, lingerie, corsetterie, strandartikelen, fantasiejuwelen, lederwaren, sjaals,; riemen, hoofddeksels en meer algemeen van al hetgeen verband houdt met vrouwen- en mannenkledij,: sieraden en accessoires en andere kledij voor kinderen.

De vennootschap zal zich kunnen inlaten met handelsuitbatingen of productiecentra die rechtstreeks of: onrechtstreeks verband houden met de finaliteit van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal door middel van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, opslorping,* samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins deel kunnen nemen in aile Belgische of buitenlandse,; bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel identiek, analoog of verwant is aan haar doel of van nature de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

o

Voorbehouden aan het Belgisch Staats bad



imillellillgilmoilà

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal in het algemeen alle ccmmerciële, industriële of financiële handelingen mogen verrichten die de raad van bestuur noodzakelijk of nuttig acht voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan eveneens zekerheden verstrekken, onder welke vorm ook, zelfs voor verbintenissen van derden indien dat van die aard is de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk dosl kan worden uitgebreid of beperkt door middel van een statutenwijziging volgens de 'emmerdes) deertze oceztien door net 'H eiboek van \fennootsenappen.

De huidige omschrijving is opsommend en niet limitatief.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Kapitaal Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) en is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geiden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de gewone algemene 'vergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zef de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend, of door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen,

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-lijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering De gewone algemene vergadering heeft elk jaar plaats op de derde woensdag van de maand september om achttien uur (18H00); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De gewone algemene vergaderingen worden, bij gebreke van aankondiging in een nationaal verspreid blad, gehouden op de zetel van de vennootschap; zo de oproepingen geschieden door middel van twee aankondigingen of door mededeling op de wijze als hierna gemeld, kan de gewone algemene vergadering ook gehouden worden op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, die wordt aangegeven in de oproepingen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar,

Bestemming van de winst: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met elle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ontbinding E3ij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Deze benoeming dient ter bevestiging worden voorgelegd aan de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Worden er door de algemene vergadering geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De procedure tot ontbinding van de vennootschap, vereffening en afsluiting van de vereffening wordt geregeld door de artikelen honderd éénentachtig tot en met honderd zesennegentig van het Wetboek van Vennootschappen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandefen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

$

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen: massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

§4. VIERDE BESLISSING. Kapitaalverhoging door inbreng in geld.

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd ; achtenzeventig duizend tweehonderd euro (178.200,00 EUR), om het te brengen van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR), op tweehonderd veertig duizend tweehonderd euro (240.200,00 EUR), zonder creatie of ; : uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Bankattest,

" De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van honderd achtenzeventig duizend tweehonderd euro (178.200,00 EUR) voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek ; van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 13E80-7440-4619-0177 bil de. KBC bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 juni 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

" §6. ZESDE BESLISSING. Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van liet feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd achtenzeventig duizend tweehonderd euro (178.200,00 EUR) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd veertig duizend tweehonderd euro (240.200,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

§7, ZEVENDE BESLISSING. Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de tekst van de eerste alinea van artikel vijf van de statuten te vervangen " ' door de volgende tekst:

' "Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderd veertig duizend tweehonderd euro (240.200,00 SUR)

vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die , , elk één/tweeduizend vijfhonderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen".

"

§8. ACHTSTE BESLISSING. Volmacht voor de coardinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle

" machten om de gecobrdineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke

" bepalingen ter zake.

-- Voor eensluidend analytisch uittreksel 

(getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Worden tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie van de akte; Gecoördineerde statuten.

Bijlagen birheilleïùisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.12.2013, NGL 31.03.2014 14081-0099-013
29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 22.01.2013 13012-0425-013
07/09/2012
ÿþrec#rte a n k v ex ktseptia nde l Brugge - afdeiin ! te OOÎTENDL

be g

Griffie

Mod 21

k» ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

,:et0 ea eZa s~ ;





Vc behc 11111)1Q11111I1

aar

Belt

Staat

Ondernemingsnr : 0433.203.384

Benaming

(voluit) : AMPHORE MODE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oesterbankstraat 3, 8400 Oostende

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel - benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 23 juli 2012

De algemene vergadering besluit om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel over te brengen naar 8400 Oostende, Christinastraat 59-61.

Zij benoemt met onmiddellijke ingang Mevrouw Annick Mesman (NN 640531-270-82), wonende te 8400 Oostende, Vrijhavenstraat 40 bus 403 als derde bestuurder, en dit voor een periode van zes jaar.

De voltallige raad van bestuur hierna tussenkomend, stelt Mevrouw Annick Mesman aan voor het dagelijks bestuur, uitbating van de winkel gelegen te 8400 Oostende, Christinastraat 59-61.

Voor eensluidend afschrift

MESMAN Jacques,

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2012 : NI059523
13/01/2012 : NI059523
30/12/2011 : NI059523
02/02/2011 : NI059523
24/12/2009 : NI059523
09/01/2009 : NI059523
24/07/2008 : NI059523
17/07/2007 : NI059523
16/10/2006 : NI059523
13/07/2006 : NI059523
20/10/2005 : NI059523
07/12/2004 : NI059523
17/11/2003 : NI059523
08/11/2002 : NI059523
22/11/2000 : NI059523
11/01/1995 : NI59523
04/01/1994 : NI59523
04/08/1988 : NI59523
18/02/1988 : NI59523

Coordonnées
AMPHORE MODE

Adresse
CHRISTINASTRAAT 59-61 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande