ALJUME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALJUME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.094.810

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.03.2014, NGL 28.03.2014 14075-0209-013
23/04/2013
ÿþMod Word 11.1

}< !- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

. ~.., ~ ,,v. ~~ ;~üpen

Re~~t~~~~~~. .::~ ~ _ ~ t;

AQR `~4 ~

DaGL3d~é

Ondernemingsnr : 0842.094.810

Benaming

(volast) : ALJUME

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel:: 2018 Antwerpen, Van Eycklei 3

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op 28 maart 2013 geregistreerd te Waregem op 5 april 2013, boek 108, blad 48, vak 9, bladen 5, verzendingen 0, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), getekend de E.A. Inspecteur mevrouw B. Van Thuyne, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALJUME" met eenparigheid van stemmen heeft beslist;

EERSTE BESLUIT

LEZING VERSLAGEN

De vergadering heeft kennis genomen van de door de wet vereiste verslagen van de CVBA "BAKER TILLY 13ELGIUM BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door de heer COBERT Filip, bedrijfsrevisor, de dato zesentwintig maart tweeduizend en dertien en van de zaakvoerders de dato zesentwintig maart tweeduizend en dertien, betreffende de hiema beschreven inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"... 8. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor en vennoot, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, werd op 11 december 2012 aangesteld door de heer Dirk Kerckhof, zaakvoerder van de BVBA Aljume om verslag uit te brengen ingevolge art. 313 van het Wetboek van vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de BVBA Aljume verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen aandelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van deze inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van 3.816.098,18 EUR en de inbreng in speciën ten bedrage van 3.901,82 EUR betreft de toekenning van 141.902 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde met een totale fractiewaarde van 1.419.020,00 EUR.

De zaakvoerder stelt voor om de uitgiftepremie ten bedrage van 2.400.980,00 EUR in kapitaal om te zetten, zodat het kapitaal na inbreng in totaal 3.845.000,00 zal bedragen.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag beschreven aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting...."

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

TWEEDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~~- n~ ~ '_~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft, met eenparigheid van stemmen, beslist een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van een miljoen vierhonderdnegentienduizend twintig euro (¬ 1.419.020,00) om het kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op een miljoen vierhonderd vierenveertigduizend twintig euro (¬ 1.444.020,00) door de hierna beschreven inbreng in natura van aandelen, mits creatie en uitgifte van honderd eenenveertigduizend negenhonderd en twee (141.902) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van drie miljoen achthonderdtwintigduizend euro (¬ 3.820.000,00), inbegrepen een opleg in geld ten bedrage van drieduizend negenhonderd en een euro en tweeëntachtig cent (¬ 3.901,82), en inbegrepen een uitgiftepremie van twee miljoen vierhonderdduizend negenhonderdtachtig euro (¬ 2.400.980,00), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Beschrijving van de ingebrachte aandelen

De heer KERCKHOF Dirk, voornoemd, heeft verklaard de hierna vermelde aandelen in de vennootschap in te brengen:

De volle eigendom van drieduizend vierhonderdzestig (3.460) aandelen categorie C in de naamloze vennootschap "COPROBEL", met zetel te 8710 Wielsbeke, Molenstraat 209, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondememingsnummer 0443.861.211.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Eric Maelfait, destijds te Harelheke op vijf april negentienhonderd eenennegentig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van een mei daarna, onder nummer 1995-05-01/011, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Frederic Maelfait te Harelbeke op achttien december tweeduizend en twee, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van veertien januari tweeduizend en drie onder nummer 03005929, waarvan de statuten sindsdien ongewijzigd zijn gebleven.

Verklaring

De heer KERCKHOF Dirk, voornoemd, heeft verklaard de rechtmatige eigenaar te zijn van de door hem ingebrachte aandelen en heeft bevestigd deze aandelen vrij te kunnen overdragen.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

Voormelde inbreng geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/De vennootschap krijgt de volle eigendom van de ingebrachte aandelen te rekenen van heden en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoegenaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

2/De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering; aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar evenals op de vorige boekjaren enkel toekomen aan onderhavige vennootschap.

3/De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, in pandgeving of beslag.

4/Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon, zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° WIB/92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap -- verkrijgster zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° WIB/92, ten laste gelegd van de inbrengers te dragen en te betalen.

Vergoeding voor de inbreng in natura

De aandelen ingebracht door de heer KERCKHOF Dirk, voornoemd, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van drie miljoen achthonderdtwintigduizend euro (¬ 3.820.000,00), inbegrepen de oplegsom in geld ten bedrage van drieduizend negenhonderd en een euro en tweeëntachtig cent (¬ 3.901,82). De oplegsom in geld wordt onmiddellijk uitbetaald door de heer KERCKHOF Dirk, voornoemd.

Deze inbreng wordt vergoed door toekenning aan de heer KERCKHOF Dirk, voornoemd, van honderd eenenveertigduizend negenhonderd en twee (141.902) volledig volgestorte aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze honderd eenenveertigduizend negenhonderd en twee (141.902) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Bewijs van deponering van de oplegsom

De verschijner heeft verklaard en erkend dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen de oplegsom ten bedrage van drieduizend negenhonderd en een euro en tweeëntachtig cent (¬ 3.901,82) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij KBC, mat rekeningnummer BE41 7380 3803 2510.

Ondergetekende notaris heeft verklaard dat voornoemd bankattest aan haar werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van drieduizend negenhonderd en een euro en tweeëntachtig cent (¬ 3.901,82) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende notaris heeft aldus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van drieduizend negenhonderd en een euro en tweeëntachtig cent (¬ 3.901,82) bevestigd.

Pro-fisco verklaring

1/De verschijner heeft verklaard dat de waarde van de ingebrachte aandelen gelijk is aan de inbrengwaarde, zoals hiervoor bepaald.

2/Met het oog op de heffing van de registratierechten heeft de verschijner verklaard dat deze inbreng gebeurt met toepassing van artikel 115 van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten,

3/De optredende notaris heeft lezing gegeven van het eerste lid van artikel 203 van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, dat luidt als volgt:

"In geval van bewimpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde is elk der contracterende' partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd.

DERDE BESLUIT

TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering heeft , met eenparigheid van stemmen, beslist een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van twee miljoen vierhonderdduizend negenhonderdtachtig euro (¬ 2.400.980,00) om het kapitaal te brengen van een miljoen vierhonderd vierenveertigduizend twintig euro (¬ 1.444.020,00) op drie miljoen achthonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 3.845.000,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ViERDE BESLUIT

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering heeft vastgesteld dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans drie miljoen achthonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 3.845.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd vierenveertigduizend vierhonderd en twee (144.402) aandelen.

VIJFDE BESLUIT

WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN

De vergadering heeft, met eenparigheid van stemmen, beslist het aantal aandelen van de vennootschap te wijzigen van honderd vierenveertigduizend vierhonderd en twee (144.402) aandelen naar tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen,

De tekst van artikel 5 van de statuten wordt bijgevolg als volgt aangepast:

"He mastschappoie kapttaat ts vastgestetd op DRIE MtLSOEN ACHTHONDERD V1JFENVEERTIGDU1ZEND EURO (¬ 3.845.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizendvijfhonderd (2.500) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigd één/tweeduizend vijfhonderdste (1/2.500ste) van het kapitaal."

ZESDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering beslist om volmacht te verlenen aan 'WAREGEMSE FIDUCIAIRE" te 8790 Waregem Noorderlaan 76, en hun aangestelden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde en de directe belastingen en de Administratie voor Inkomens- en Ondememingsfiscaliteit, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, de ondememingsioketten en het sociaal verzekeringsfonds teneinde bij deze instanties de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle andere formaliteiten in verband met administratieve, fiscale en sociale verrichtingen van de vennootschap uitte voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen; expeditie akte statutenwijziging, verslag van de revisor, verslag van de zaakvoerders, gecoördineerde statuten.

Notaris Martine Vandemaele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

 )

'VVor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

1,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON

L

BELG1Si

Voor

behou

aan h

Beige

Staatst

A III 11111 111111111 B

*12177925*



TEUR BELGE NEERGELEGD

`10 2012

:h STAATSBí~~~~

-4, 10i ?01Z

l~s~~a

E~a~ ~e=_~



Ondernemingsar: 0842.094.810

Benaming

(voluit) : ALJUME

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vlasstraat 35, 8710 Wielsbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Van Eycklei 3, 2018 Antwerpen' vanaf 01/10/2012.

Dirk Kerckhof

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2012
ÿþVooi

behou;

aan F,

Belgir

Staatst

Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1U!1I iUIflUIlUII049

*11

ion

NEERGELEGD

z 1. 12, 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL Griffie KORTRUK

Ondernemingsnr : 0.94, ~,ÀO Benaming

(voruit) : ALJUME

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlasstraat 35 8710 Wielsbeke

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op zeventien.

december tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

1. De Heer KERCKHOF Dirk André Medard, geboren te Tielt op negen februari negentienhonderd negenenvijftig, wettig gescheiden, rijksregister nummer 59.02.09-089.21, wonende te 8710 Wielsbeke, Vlasstraat 35.

2. Benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALJUME".

3. Zetel: te 8710 Wielsbeke, Vlasstraat 35.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Het leveren van advies aan derden, het besturen van organisaties en vennootschappen, het leveren van consultancy, het opnemen van mandaten van zaakvoerderlbestuurder!vereffenaar etc.

- Het nemen van belangen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare, of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf. Het beheren van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben. Bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van de ondernemingen en inzonderheid het bevorderen van de oprichting en ontwikkeling van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- Het organiseren van evenementen, incentive-activiteiten, recepties, productlanceringen, marketingcampagnes, BBQ's en allerlei 'social events", teambuildingreizen;

- Het verwerven, opwaarderen en aanhouden van roerende waarden, beleggingen en investeringen;

- Het verwerven, opwaarderen en aanhouden van onroerende goederen;

- Het verwerven, opwaarderen en aanhouden van motorvoertuigen, oldtimers, antiquiteiten, kunstvoorwerpen en verzamelobjecten;

- De ambulante handel in de hierboven beschreven goederen;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, organisaties of particulieren onder om het even welke vorm;

- De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort, tussenpersoon in de handel;

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere: verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan' met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en: manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en: over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden' die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen; voldoet.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door] tweeduizend vijfhonderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend= éénitweeduizendvijfhonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling:

IINBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persar-" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteaer.,---

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Heer Kerckhof Dirk, voor vijfentwintigduizend euro (25.000,00 eur) waarvoor hem twee-du.izend vijfhonderd aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : vijfentwintigduizend euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van vijfentwintigduizend euro en is elk aandeel volledig volstort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC bank met nummer BE12 7380 3451 9692.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder alleen heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als niet-statutair zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt éénparig benoemd door de oprichter, de heer Kerckhof Dirk, voornoemd, die alhier aanvaardt.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

10. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan BVBA Waregemse Fiduciaire, vertegenwoordigd door de heer Baert Jan, met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Noorderlaan 76, of één van zijn aangestelden om geldig alle formulieren betreffende de KBO, alle formaliteiten betreffende de BTW administratie te ondertekenen.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de TWEEDE ZATERDAG VAN DE MAAND MAART OM NEGEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben op veertien maart tweeduizend en veertien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de

zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting,

opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op dertig september

tweeduizend en dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk;

expeditie akte oprichting.

Martine Vandemaele, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)nCen) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 11.03.2017, NGL 14.03.2017 17063-0046-014

Coordonnées
ALJUME

Adresse
MOLENSTRAAT 209 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande