AFSCHRIFT TANDHEELKUNDIG CENTRUM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AFSCHRIFT TANDHEELKUNDIG CENTRUM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.580.292

Publication

30/04/2014
ÿþ mod 11.1

ruilw In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

M4NfTEUR

2 3 -0s-

BELGISCH ST



NEERGELEGD

tkittfe Rechtbank Koophandel

2UILI 11 APR 2014

Griffie

I tàenE-HTCleltng -tirugge

Ondernemingsnr z 0466.580.292 De griffier



Benaming (voluit) :AFSCHRIFT TANDHEELKUNDIG CENTRUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Doprsstraat 98

8300 KNOKKE-HEIST

Onderwerp akte :BUITENGEWONLÈ ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 7 april 2014',

l/ N De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om het ontslagi van de statutaire zaakvoerder, de heer AFSCHRIFT Hartwig, geboren te Kolwezi (Belgisch Congo)! op 28 mei 1960, echtgenoot van hierna genoemde mevrouw Strybol Lieve, wonende te 8300 Knokke Helst, Dorpsstraat 98 te aanvaarden, sedert datum van 1 april 2014 en het artikel 20 der statuten te' wazigen als volgt:

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurliike personen of rechtspersonen, vennoten of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens; verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn; vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor; rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden; dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou; vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

BI Vervolgens beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen om de hier: `tussenkomende mevrouw STRYBOL Lieve, geboren te Brugge op 19 mei 1960, echtgenote van! voornoemde heer Hartwig Afschrift, wonende te 8300 Knokke-Heist, Dorpsstraat 98, tot gewone zaakvoerder te benoemen, die aanvaardt en dit met ingangsdatum 1 april 2014.

De aldus benoemde zaakvoerder, heeft verklaard niet getroffen te zijn door enig& verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar bestuursmandaat.

III De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om ten gevolge vang wetswijzigingen het artikel 27 der statuten betreffende de ontbinding te wijzigen als volgt: Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap geschieden door de zorgen van de; zaakvoerders, ten ware de algemene vergadering, waarvan zij de machten en de vergoeding zou; bepalen indien nodig, te dien einde één of meer vereffenaars aanduidde, overeenkomstig hetgeen bepaald is in de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de manier van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Het;

batig_sajçi4_der yerefEening betaijng_-cer_s ho den. .en .l_ast?i.. van._dQ_v_grimotsçbup zal er_d_e_eldi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

s1 mod 11.1

be an aan het Belgisch Staatsblad

worden tussen de vennoten ingevolge het aantal hunner wederzijdse aandelen, ieder aandeel een gelijk recht toekennende.

Ill/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

VOLMACHT

De vergadering verklaart hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan EY Accountancy & Taks Services bvba te 9000 Gent, Moutstraat 54 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Neergelegd:

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

Gecoördineerde statuten

































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2014
ÿþMd Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie Rechtbank Koopi,ealde,1

3 AUG nu

Gent AfdgrifeBrugge

De...getter

Ondernemingsnr : 0466.580.292

Benaming

(voluit) AFSCHRIFT TANDHEELKUNDIG CENTRUM

(verkort):

Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V. BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Dorpsstraat 98, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

UITTREKSEL UIT DE HET BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 4 AUGUSTUS 2014



De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van:

- Dorpsstraat 98, 8300 Knokke-Heist

naar

- De Munte 13, 8310 Assebroek

En dit met ingang van 04/08/2014.



Lieve Strybol

Zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : AFSCHRIFT TANDHEELKUNDIG CENTRUM

(verkort):

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: De Munte 13

8310 BRUGGE (Assebroek)

Onderwerp akte :ONTBINDING en IN VEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 23 september 2014:

V LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samengevatte staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2014. De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door de revisor Nicolas Rouseré, te 8870 Izegem, Baronstraat 88 de dato 19 september 2014 over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van Met verslag luiden als volgt:

"BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BV-BVBA AFSCHRIFT TANDHEELKUNDIG CENTRUM heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 30 juni 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balans totaal opgeeft van 195.477,89 EUR en een netto-actief t.b.v. 90,743,48 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Uit het mij voorgelegde huurcontract van de tandartsenpraktijk blijkt dat er geen clausule is opgenomen waarin een ovemameprijs wordt overeengekomen voor verbouwings- en verbeteringswerken aan het gehuurde goed. Ik dien dan ook een voorbehoud te maken omtrent de realisatiewaarde van de terreinen en gebouwen voor een bedrag van 74.890,41 EUR, en van de uitrusting voor een bedrag van 1.123,71 EUR.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele controles inzake belastingen.

Voormelde staat geeft, onder voorbehoud van de punten hierboven opgesomd, en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Izegem, 19 september 2014.

Nicolas Rouseré,

Bedriffsrevisor"

BERAADSLAGING

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten. EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de

enige vennoot, hier aanwezig. Hij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn. TWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap voortijdig te ontbinden, zodat ze vanaf deze datum nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van LUI< B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ern bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

MONI EUR BEL

22 -là- ?à BELGISCH MAT

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

13 OKT 2014

Gent glehrig Brugge Iie griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

*14198441*

Ondernerningsnr: 0466.580.292

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

DERDE BESLUIT: BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: de hier aanwezige mevrouw STRYBOL Lieve Maria Orner, tandarts, geboren te Brugge op 19 mei 1960, echtgenote van voornoemde heer Hartwig Afschrift, wonende eveneens te 8310 Brugge Assebroek, De Munte 13, die hier aanvaardt, onder hierna gemeld voorbehoud van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel.

VIERDE BESLUIT: MACHTIGING

a) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij het artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder haar toevlucht te moeten nemen tot machtiging der Algemene Vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen, die naar haar oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de verefienaar.

Zij zal ten aanzien van derden, de macht die haar daartoe door de Algemene Vergadering gegeven werd niet moeten rechtvaardigen.

De vereffenaar zal haar mandaat ten kosteloze titel, dus zonder enige vergoeding

uitoefenen. -

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van' de vereffening moeten overmaken respectievelijk opgesteld op het einde van de zesde en op het einde van de twaalfde maand aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De omstandige staat, die onder Meer, de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden Vereffend, 'eangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis van zelfde wetboek bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening Wordtdie omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd,

b) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar Eveneens gemachtigd werd tot indienen VERZOEKSCHRIFT bil de Rechtbank overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en meer in het bijzonder artikel 184 van zelfde Wetboek, dit rekening houdend met het door de -onder voorbehoud van goedkeuring door de Rechtbank-benoemde vereffenaar voorgelegde attest van goed gedrag en zeden, alsook neemt de algemene vergadering kennis van haar verklaring op erewoord dat zij nooit eerder failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen noch in datzelfde kader een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens 1 van de strafbare feiten bedoeld in artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden tot uitoefenen van bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

VIJFDE BESLUIT : ONDER VOORBEHOUD VAN GOEDKEURING

De algemene vergadering beslist aldus met unanimiteit van stemmen tot de aanstelling en machtigingen van de vereffenaar, ONDER VOORBEHOUD VAN GOEDKEURING van de bevoegde Rechtbank.

Goedkeuring wordt desgevallend eveneens verzocht voor de bevestiging van de handelingen die de vereffenaar tussen heden en de bevestiging of homologatie door de Rechtbank zou hebben gesteld in haar hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

ZESDE BESLUIT: DECHARGE

De vergadering verleent ontlasting aan de zaakvoerder betreffende de uitoefening van haar mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken te haren leste te zijn,

STEMM ING

Al deze besluiten worden genomen en goedgekeurd bij éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,

j.

 Voor-nehouclei

ami

Belgisch Staatsblad

Neergelegd:

- Expeditie van de ontbinding en in vereffeningstelling

- Beschikking

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 24.12.2013, NGL 09.01.2014 14006-0533-016
03/01/2013 : BGT000643
03/01/2011 : BGT000643
08/01/2010 : BGT000643
05/01/2009 : BGT000643
02/01/2008 : BGT000643
09/01/2007 : BGT000643
05/01/2006 : BGT000643
20/07/2015
ÿþ Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen Iiïj Iiët"Bëlgï§cfi t àfslïIàd = 2U7II7T2UI5 - Annexes du Moniteur T,elgé

Gent Afdeling Brugge De griffier

Ondememingsnr : 0466.580.292 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Afschrift Tandheelkundig Centrum

fg!

w

MONITEU

13 -07 ELGISCH S

R BELGE NEERGELEGD Griffie Rechtbank Koophandel

- 2015 0 3 JUL 20

15 Griffie

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Munte 13 - 8310 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Definitieve sluiting vereffening

Verwijzend naar het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel dd, 11/06/2015, werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 5 november 2014:

- de vereffeningsrekeningen goed te keuren;

- het ontslag als vereffenaar te aanvaarden van mevrouw Lieve Strybol, wonende in De Munte 13 te 8310 Brugge. Volledige kwijting wordt haar verleend voor haar mandaat;

- de vereffening definitief af te sluiten en tevens dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan met; ingang vanaf 05!1112014;

- in uitvoering van artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, alle boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een termijn van teminste vijf jaar bewaard warden, op het volgende adres: De Munte 13 - 8310 Brugge.

Aldus opgemaakt te Brugge op 1110612015,

Lieve Strybol

Vereffenaar

Gelijk hiermee neergelegd:

- kopie vonnis verzoekschrift nr, B114100188, geveld door de rechtbank van Koophandel Gent, afdeling

Brugge dd. 1910512015

- notulen Bijzondere Algemene Vergadering dd. 11/06/2015

- verslag van de vereffenaar dd. 19/11/2014

- staat actief en passief dd. 19/11/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2005 : BGT000643
07/01/2004 : BGT000643
10/01/2003 : BGT000643
11/01/2001 : BGT000643
14/12/1999 : BGT000643

Coordonnées
AFSCHRIFT TANDHEELKUNDIG CENTRUM

Adresse
DE MUNTE 13 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande