ADVOCATENKANTOOR DIETER DE FAUW

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DIETER DE FAUW
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.798.572

Publication

08/04/2014
ÿþ Q549 798 572

Benaming (voluit) :Advocatenkantoor Dieter de Fauw

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v, Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koffiestraat 2 V003

8490 Jabbeke

mod 11.1

ff In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na heerlegging ter griffie van de akte

HE ERGELEGD Gi" ~ir2i" °ii2

RECHTBANK V , CI~ I

~IANDEL

J. ~uGGi= O~ A~aA:~ly~.~~-~09~ De 1.1oofrlgrifflor

Griffie

11111 11111

*14075795*

V beh aa Bel Staa

Ondernerningsnr:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft als doelt de uitoefening van het beroep van advocaat, in naam en voor haar rekening, hetzij alleen,;; hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut vani advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder,,. vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten het geven vani cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van!; iedere handelsactiviteit, Het beroep zal uitgeoefend worden bij middel van de organen van,; de vennootschap en onder toepassing van de reglementering van de Orde van Advocaten te!! Brugge en van de Orde van Vlaamse Balies. Onderhavige statuten zijn ondergeschikt aan deze deontologische regels en richtlijnen en moeten daarmee overeenstemmend worden; geïnterpreteerd.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere advocatenvennootschappen uitoefenen.

Maar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts tel! vervreemden wanneer deze bouwrijp zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar:; daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot;; het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of!! afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubelde, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing, het?: beheer van roerende en onroerende goederen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige! andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen mets; een gelijkaardig of aanverwant doel, die de verwezenlijking van haar doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, verschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap mag onroerende goederen houden, oprichten, aankopen en verkopen en!i

Onderwerp akte :OPRICHTING

Bij akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 26 maart; 2014, is opgericht door:

De heer DE F(f)AUW Dieter Johan Maarten, advocaat, geboren te Brugge op negen'; oktober negentienhonderd drieëntachtig, ongehuwd, wonende te 8490 Jabbeke, Koffiestraat 2 V003.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft:; aangenomen van een éénpersoons-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,;;

onder de naam "Advocatenkantoor Dieter De fauw" BVBA. ..

li De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8490 Jabbeke, Koffiestraat 2 V003.o

dit_affes voor__eigenrekening1.maor_zov.er_ deze _verrichtingen..niet.galren_onder_de-gere_glernenteerde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

werkzaamheden van vastgoedmakelaar,

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meeste uitgebreide betekenis, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting moet het bedrag van het kapitaal volstort zijn ten belope van minimum twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12,400), Bovendien moeten de aandelen of delen van aandelen die inbrengen in natura vertegenwoordigen, volledig zijn gestort en moeten de aandelen waarop in geld is ingeschreven, minstens ten belope van twintig procent zijn gestort (artikel 223 van het Wetboek van Vennootschappen).

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

De heer De Pauw Dieter, voornoemd verklaart in te schrijven voor alle honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het kapitaal, dewelke gedeeltelijk volstort worden voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ .12.400,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 12.400,00).

Het saldo, hetzij ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00) zal ter beschikking der vennootschap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerder, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 19. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede zaterdag van de maand mei om 10 uur.

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bloudea, aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

~

/ µ

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014.

2. De eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede zaterdag van de maand mei

in het jaar 2015.

3. Benoeming zaakvoerder.

Wordt benoemd tot "zaakvoerder", zonder beperking van duur, de enige vennoot, de heer Dieter De fauw, hier aanwezig en die aanvaardt.

De aldus benoemde zaakvoerder heeft verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar bestuursmandaat.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

4. Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01 januari 2014.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht : Bijzondere volmacht

De verschijnende partij verklaart hierbij volmacht te geven aan Titeca Accountancy, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie ln het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris

Neergelegd ; expeditie van de oprichtingsstatuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

b,etoucjert,

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DIETER DE FAUW

Adresse
KOFFIESTRAAT 2 V003 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande