WUILLE & CO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WUILLE & CO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.345.330

Publication

22/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

DEI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophanden

te Leuven, de 1MEI 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

il

*191 494

YY

lI

be

a

B+ stz

Ondernemingsnr : 0874.345.330

Benaming

(voluit) : WUILLE & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertlaan 111 - 3010 Leuven/Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING: VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 2910412014, geregistreerd te Leuven, 1ste kantoor der Registratie Leuven 2, op 08/05/2014, boek 1385 blad 07 vak 11, dat een buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WUILLE & Co, met zetel te Leuven/Kessel-Lo, Koning Albertlaan 111, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. Ontslag voorlezing, met het oog op de fusie van de vennootschap, van het fusievoorstel opgesteld de dato 18/02/2014 door de zaakvoerders, en neergelegd bij uittreksel ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Leuven op 14/03/2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27/03 maart nadien, onder nummer 14068302.

Vervolgens keurt de vergadering het fusievoorstel goed.

2. De vergadering beslist tot de fusie van de vennootschap met de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap Ascon, overgenomen vennootschap, door overgang van de algemeenheid van het ganse actief en passief vermogen van deze vennootschap, volgens de voorwaarden en modaliteiten van het fusievoorstel, volgens toestand afgesloten op 0111012013,

Alle aandelen van de burgerlijke naamloze vennootschap Ascon waren vóór heden reeds voor honderd procent (100%) in handen van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wuille & Co (geruisloze fusie); dit houdt naar aanleiding van huidige fusie in: -dat alle aandelen van de overgenomen vennootschap zullen verdwijnen, -dat er geen ruilverhouding moet worden vastgesteld tussen de oude en de nieuwe aandelen, en -dat er geen kapitaalverhoging zal gebeuren bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wuille & Co.

De vergadering erkent dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de (overgenomen en overnemende) vennootschappen, tussen de financiële toestand van de vennootschappen per 3010912013, waarvan sprake in het fusievoorstel, en de datum van huidige vergadering. Alle verrichtingen die vanaf 01/10/2013 werden gesteld worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de ovememende vennootschap, en de vanaf die datum verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap worden geboekt.

De vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang te algemenen titel, overeenkomstig het fusievoorstel, van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap naar onderhavige vennootschap vast te stellen (op basis van de toestand op 30/09/2013); het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat geen enkel onroerend goed/geen enkel zakelijk recht.

3. De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste balans die zal opgemaakt worden na de fusie, kwijting zal inhouden voor de bestuurder(s) van de overgenomen vennootschap voor hun bestuur tot en met de verwezenlijking van de fusie,

4. a)De vergadering beslist de regeling aangaande het boekjaar van de vennootschap te wijzigen Dienvolgens wordt de eerste zin van artikel 25 der statuten gewijzigd als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap vangt ieder jaar aan op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar."

b)Vervolgens beslist de vergadering ook dat het huidige boekjaar van de vennootschap zal eindigen op 3010612015, in plaats van op 30/09/2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

I

i Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



c)Overeenkomstig beslissing sub a), besluit de algemene vergadering eveneens de regeling aangaande de

jaarvergadering aan te passen.

Dienvolgens wordt de eerste zin van artikel 18 der statuten gewijzigd als volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand december om twintig uur in de zetel van de

vennootschap, of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid."

Bijgevolg zal de eerstvolgende jaarvergadering plaatshebben in december 2015 (ipv. in maart 2015).

5, De algemene vergadering beslist tot ontslag van volgende zaakvoerder: dhr Wuille Gustaaf, gehuisvest te Kortenberg, Zonnelaan 22. De vergadering verleent zonder voorbehoud kwijting aan deze persoon voor zijn mandaat van zaakvoerder.

6, De vergadering verleent aan de zaakvoerder de meest uitgebreide macht tot uitvoering van al hetgeen voorafgaat, evenals tot coördinatie van de statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan dhr Wuille Gustaaf voornoemd, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de (overgenomen en overnemende) vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige fusie, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits de algemene vergadering van de burgerlijke naamloze vennootschap Ascon, overgenomen vennootschap, gehouden op heden, samen met de algemene vergadering van onderhavige vennootschap, waarvan de notulen vervat zijn in onderhavige akte, het fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap B.V.-NV Ascon ophoudt te bestaan.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met aanwezigheidslijst, en gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.... ^ ^ ^ -1^ " ...... ^

Ondernemingsnr : 0874.345.330

Benaming

(voluit) : Wuille & Co

(verkort) :

1111111t1§111111111111

b,

E SI

NEERGELEGD

1 0 SEP, 2014

Griffie Rectitbaak van Koophandel

'efèrEgiven.

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Koning Albertlaan 111 - 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel _

Op 31 augustus 2014 zijn de vennoten, die erkennen op regelmatige wijze te zijn opgeroepen, in een bijzondere algemene vergadering samengekomen onder het voorzitterschap van de heer Gustaaf Wuilie, vaste vertegenwoordiger van WAM bvba, zaakvoerder.

De vergadering wordt geopend om 20 uur. De voorzitter stelt vast dat de aanwezige vennoten 100% van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Alle voornoemde aanwezigen beschouwen zich als regelmatig opgeroepen en verklaren hierbij uitdrukkelijk:

-Te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien door het Wetboek van vennootschappen,

-Te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering is dus geldig samengesteld en kan derhalve geldig beraadslagen.

Na beraadslaging wordt eenparig beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Koning Albertlaan 111, 3010 Kessel-Lo naar Zonnelaan 22, 3070 Kortenberg en dit vanaf 1 september 2014,

Voor éénsluidend verklaard,

Kessel-Lo, 31 augustus 2014

Wuille Gustaaf, vaste vertegenwoordiger van WAM bvba, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

27/03/2014
ÿþMod Word 11.1

7,14;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1111111 111M1611. 111111





1.4 MARI 2014

Griffie

andernemingsnr 0874.345.330

Benaming

(voluit) : WU1LLE & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke BVBA

Zetel: 3010 Kessel-Lo, Koning Albertlaan 111

(volledig adres)

Onderwerp akte NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel:

Op 18 februari 2014 is overeenkomstig artikel 676 en artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vernielde vennootschappen, in onderling overleg, het voorstel tot fusie door overneming opgesteld (geruisloze fusie),

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

-- BURGERLIJKE BVBA WU1LLE & CO, met zetel te 3010 Kessel-Lo, Koning Albertlaan 111 (de overnemende vennootschap)

- NV ASCON, met zetel te 3010 Kessel-Lo, Koning Albertlaan 111 (de over te nemen vennootschap)

BURGERLIJKE BVBA WUILLE & CO houdt 100% van de aandelen ASCON NV aan. Het betreft dus een geruisloze fusie.

De datum vanaf wanneer de verrichtingen van de over te nemen vennootschap beschouwd worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 'I oktober 2013.

Neergelegd: Fusievoorstel

Staf Wuille BVBA WAM,

Zaakvoerder vertegenwoordigd door Staf Wuille

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 26.12.2013, NGL 11.03.2014 14061-0488-012
10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.12.2012, NGL 30.04.2013 13111-0366-012
22/08/2012
ÿþOndernemingsnr : 0874.345.330

Benaming

(voluit) : WUILLE & Co

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertlaan 111 - 3010 LeuvenlKessel-La

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 03/08/2012, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 08/08/2012, boek 1369 blad 63 vak 05, dat een buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WUILLE & Co, met zetel te Leuven/Kessel-Lo, Koning Albertlaan 111, die met ëénparigheïd van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. a)De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), om het te brengen van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) op honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00), door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen doch met gelijkschakeling van de fractiewaarde van alle aandelen.

b)Vervolgens beslist de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verminderen ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), om het te brengen van honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), door terugbetaling van een bedrag in geld aan iedere vennoot, of boeking in rekening-courant, in verhouding tot zijn aandelenbezit, zonder vernietiging van bestaande aandelen. De vergadering beslist ingevolge huidige kapitaalvermindering tot evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. De kapitaalvermindering wordt volledig aangerekend op het fiscaal gestort kapitaal van de vennootschap. De terugbetaling/boeking mag overeenkomstig artikel 317 W.Venn. niet plaatsvinden, indien binnen de twee maanden na bekendmaking van het besluit de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet vervallen zijn.

c)Overeenkomstig voorgaande beslissingen, en onder opschortende voorwaarde van het definitief worden van voormelde kapitaalvermindering, wordt de eerste zin van artikel 5 der statuten integraal vervangen door:

"Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde."

2.Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de zaakvoerders de zorg op voor de uitvoering van ai wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1) uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met aanwezigheidslijst, en 2) gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

MI. B1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

~I

Voor- behoudi aan he Belgis0 Staatsbl

Il 1111111

*12144855*

Iieergelegd.ter griffie der

Rectitbank" vzn Koophar el Áu6.

te Léuven, ele i 2012

CE G?1FF(ER,

Griffie

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 06.03.2012, NGL 20.03.2012 12065-0530-011
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.12.2010, NGL 29.03.2011 11071-0142-011
06/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 29.03.2010 10078-0438-011
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 19.03.2009, NGL 24.03.2009 09089-0142-013
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 19.03.2008, NGL 03.04.2008 08097-0106-012
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 19.03.2007, NGL 26.03.2007 07090-4821-012
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 25.12.2015, NGL 17.02.2016 16045-0548-010

Coordonnées
WUILLE & CO

Adresse
ZONNELAAN 22 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande