VLEMINCKX VASTGOED

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VLEMINCKX VASTGOED
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 479.654.508

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 11.07.2014 14306-0042-014
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 22.07.2013 13342-0331-014
27/01/2015
ÿþ mod111

Luik BIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15014332*

NEERGELEGD

t 5 JAN, 2015

Griffie Rechtbank vaa.koophandei te igMhf

Ondernemingsnr ; BE0479.654.506

Benaming (voluit) : VLEMINCKX VASTGOED

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Janseniusstraat 49

3000 Leuven

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Notaris Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 30 december 2014, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VLEMINCKX VASTGOED" ais volgt heeft beslist

EERSTE BESLISSING: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING. De vergadering bevestigt de voormelde beslissing van de raad van bestuur om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar het huidige adres en beslist om artikel 2 van de statuten in die zin te wijzigen.

TWEEDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING IN GELD.

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen door inbreng in geld door de bestaande aandeelhouders met TWEEHONDERD ZESENZEVENTIGDUIZEND EURO (276.000 EUR), om het kapitaal te brengen van HONDERD VIERENTWINTIGDUIZEND EURO (124.000 EUR) op VIERHONDERDDUIZEND EURO (400.000 EUR), door het creëren van TWEEDUIZEND ZEVENHONDERD ZESTIG (2.760) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande DUIZEND TWEEHONDERD VEERTIG (1.240) aandelen.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk door de bestaande aandeelhouders in de ;;verhouding van hun huidig aandelenbezit in geld ingeschreven aan HONDERD EURO (100 EUR) per aandeel. Deze aandelen worden geheel volstort op het ogenblik van inschrijving. Zij zullen pro rata temporis delen in de winsten van het lopende boekjaar,

DERDE BESLISSING: VOORKEURRECHT - PLAATSING -- VOLSTORTING.

if Aangezien het de bestaande aandeelhouders zijn die de kapitaalsverhoging doen in de verhouding van hun huidig aandelenbezit, beslist de vergadering dat het voorkeurrecht zoals voorzien in de wet en de statuten niet van toepassing is.

i: De aandeelhouders-inschrijver, hier aanwezig zoals gezegd, verklaren en de vergadering l erkent dat Ieder nieuw aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is door een storting in geld, die zij gedaan hebben op een bijzonder rekeningnummer BE74 ;i 3631 4283 8907 op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 600 van het 'Wetboek van vennootschappen bij ING Bank.

Een attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op een datum binnen de drie maand, voorafgaand aan deze vergadering, en wordt door de comparanten aan ondergetekende notaris overhandigd om het in zijn dossier te bewaren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-h'ehoudeir

aan het Belgisch. Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

VIERDE BESLISSING: VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

De vergadering stelt vast verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat deze kapitaalverhoging door inbreng in geld volledig geplaatst is, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is en dat het kapitaal werd verhoogd tot VIERHONDERDDUIZEND EURO (400.000 EUR), verdeeld over VIERDUIZEND (4.000) aandelen, zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, als volgt: *Artikel 1 van de statuten wordt in fine aangevuld als volgt

"Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, vermelden:

1° de benaming van de vennootschap;

2° de vermelding "naamloze vennootschap " of de afkorting "NV';

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondernemingsnummer;

5° het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR , gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

6° in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is."

*In artikel 2 van de statuten wordt de eerste zin vervangen als volgt:

"De zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Janseniusstraat 49."

*Artikel 5 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdduizend euro. Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die Ieder één/vierduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen."

*In artikel 8 van de statuten worden de laatste twee zinnen geschrapt.

*Artikel 10 van de statuten luidt voortaan als volgt:

'Artikel 10. SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan warden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 12 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt - op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

ln geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 ~ ' mod 11.7

Voor-

béhoude

aan het

Belgisch

Staatsblad

totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering."

*ln artikel 18 van de statuten wordt de tekst onder subtitel "Bijeenroeping' vervangen als volgt:

"De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen vijftien dagen vóór de vergadering uitgenodigd bij gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd De brief vermeldt de agenda.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping."

*ln artikel 18 van de statuten wordt de tekst onder subtitel "Toezending van stukken" vervangen als volgt:

"Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

ledere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hieronder uiteengezet, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld."

*De tekst van artikel 20 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel 20. TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

*De tekst van artikel 26 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel 26. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders ten aanzien van derden ais vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over aile machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om dit te voldoen, verdeelt de vereffenaar het netto-actief onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld." ZESDE BESLISSING: VOLMACHT AAN HET BESTUURSORGAAN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

ZEVENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de heer Kristof Hendrickx van Deloitte te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Martelarenlaan 38, met bevoegdheid tot indeplaatstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

ACHTSTE BESLISSING: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 28.06.2012 12243-0204-014
04/06/2012 : LEA022695
07/07/2011 : LEA022695
24/06/2010 : LEA022695
13/08/2009 : LEA022695
07/07/2009 : LEA022695
03/07/2008 : LEA022695
04/07/2007 : LEA022695
19/07/2006 : LEA022695
22/07/2005 : LEA022695
06/03/2003 : LEA022695
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 12.07.2016 16320-0075-014

Coordonnées
VLEMINCKX VASTGOED

Adresse
JANSENIUSSTRAAT 49 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande