VIL - ESTATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIL - ESTATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.983.349

Publication

24/12/2014
ÿþrj l}

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_r

Voor.

behoude

aan het

Belgisci

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0842.983.349

Benaming

(voluit) : V1L-ESTATE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint-Jacobsplein, 21/0001, B-3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging

NEERGELEGD

15 DEC. 201/i

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuvin,,foie

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 01/09/2014 Er wordt volgende beslissing genomen:

Wijziging van de maatschappelijke zetel naar Mechelsesteenweg 378 te 3020 Herent vanaf 1 september 2014;

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal huidig proces: verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Vincent Vandenbroeck Bart Neirincks

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/01/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12300636*

Neergelegd

23-01-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VIL - ESTATE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 3000 Leuven, Sint-Jacobsplein 21 bus 0001

Onderwerp akte: Oprichting NV

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op drieëntwintig januari tweeduizend twaalf, vóór registratie, dat:

1) De heer NEIRINCKS Bart Leo Victor, geboren te Ninove op tien april duizend

negenhonderdtweeënzestig, echtgescheiden, wonende te 3000 Leuven, Edouard Remyvest 46 bus 202.

2) De heer PEETERS Filip, geboren te Leuven op veertien november duizend negenhonderdeenenzeventig, echtgenoot van mevrouw MICHIELS Heidi, geboren te Leuven op acht maart negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 3360 Bierbeek, Waversesteenweg(OPV) 106.

3) De heer VANDENBROECK Vincent Eduard Albert, geboren te Herent op zes mei duizend negenhonderdtweeënveertig, echtgenoot van mevrouw VLAMIR Yvette Alphonsine Victorine, geboren te Herent op negentien oktober negentienhonderd drieënveertig, wonende te 3020 Herent, Mechelsesteenweg 662.

4) De heer BILLEN Geert Marcel Jozef, geboren te Tienen op vijf juni duizend negenhonderdvierenzestig, echtgenoot van mevrouw VREYS Judith Leona, geboren te Tienen op drieëntwintig juni negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 3350 Linter, Papenstraat(NRL) 13. een naamloze vennootschap hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "VIL - ESTATE".

Zetel : 3000 Leuven, Sint-Jacobsplein 21 bus 0001.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal: 62.000 euro, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer NEIRINCKS Bart, voornoemd, ten belope van 190 aandelen, door de heer PEETERS Filip, voornoemd, ten belope van 190 aandelen, door de heer VANDENBROECK Vincent, voornoemd, ten belope van 430 aandelen en door de heer BILLEN Geert, voornoemd, ten belope van 190 aandelen, volledig volgestort (attest ING Bank).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van drieëntwintig januari tweeduizend twaalf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste

0842983349

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De bestuurders zijn herbenoembaar. De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Benoeming bestuurders: Werden met ingang vanaf drieëntwintig januari tweeduizend twaalf benoemd tot eerste bestuurders:

1) De heer NEIRINCKS Bart, voornoemd.

2) De heer PEETERS Filip, voornoemd.

3) De heer VANDENBROECK Vincent, voornoemd.

4) De heer BILLEN Geert, voornoemd.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten , industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappenen ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

3. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen. Zij mag alle (al dan niet hypothecaire) kredieten afsluiten en hiertoe haar eigen goederen in pand geven.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem. Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen op naam, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certifcaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Volmacht: aan de vennootschap B-docs met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat, 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. en aan de vennootschap Etugest & Partners NV met maatschappelijke zetel te 3070 Kortenberg  Leuvensesteenweg 149, voor wat betreft de aanvraag van een BTW-nummer.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/05/2015
ÿþMod Word 11.1

11' = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Z 1 P,, ~~, ~~~~

Griffie Rechtbank V

te 1_eu e!~

n,

*isos3z~

andel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.983.349

Benaming

(voluit) : VIL-ESTATE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Mecheisesteenweg, 378, B-3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 30103/2015

1, BENOEMING VAN EEN BESTUURDER

De algemene vergadering beslist volgende bestuurder te benoemen die op zijn beurt het mandaat aanvaardt:

- De heer Johan Artois, wonende te Kerkweg 37, 3020 Herent.

Dit mandaat vangt aan op 31/03/2015 en dit voor een periode van zes jaar.

2, VERGO DING VAN HET MANDAAT

De algemene vergadering beslist dat het mandaat onbezoldigd zal zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De vergoeding zal in elke jaarvergadering goedgekeurd worden.

3. ONTSLAG VAN 2 BESTUURDERS

De algemene vergadering beslist het ontslag van de volgende bestuurders te aanvaarden:

De heer Bart Neirincks, wonende te 3020 Herent, Onze-Lieve-Vrouwplein 58-60,

De heer Geert Billen, wonende te 3350 Linter, Papenstraat 13,

De mandaten namen aanvang op 23/01/2012 en eindigden op 3010312015.

4. KWIJTING AAN DE BESTUURDERS

Er wordt beslist geen kwijting te verlenen voor hun mandaat gedurende het vorige boekjaar lopende van 01/01/2014 tot en met 31/12/2014 en het huidige boekjaar lopende van 01/01/2015 tot op heden,

5. PUBLICATIE

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal het huidige proces verbaal gepubliceerd worden in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Vincent Vandenbroeck Filip Peeters

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 06.08.2015 15400-0372-011

Coordonnées
VIL - ESTATE

Adresse
MECHELSESTEENWEG 378 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande