VICTORY'S ANGEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VICTORY'S ANGEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.483.465

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 04.07.2014 14272-0242-008
07/11/2014
ÿþ4 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111!111,1111,1,11,!111 lI

NEERGELEGD

29 OKT, 201/i

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

terwhe

Ondernerningsnr 0846483465 Benaming

VICTORY'S ANGEL

:i koi

Rechtsvorm STARTERS BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel AARSCHOTSESTEENWEG 280 TE 3012 LEUVEN (volledig adres)

Onderwerp akte VVijziging maatschappelijke zetel.

De bijzondere algemene vergadering van 18110/2014 heeft unaniem besloten om de niaatschappeliike zetel te wilzigen van Aarchotsesteenwec 2.0 te 3012 Leuven naar Martelarenlaan 5 Bus 1 te 3010 Leuven en dit niet ingang vanaf heden.

"fa

" S:



DL

Zaakvoerder,

Verhelen Carine.

DL

Gd

P:

Or; ct: :yZ..  .» CI el" JeJn Recto Naam en -Qedamni'eiu var de ,nstwarerte.c.... .10Jels, IleLe.11,--a J ,0

beqocgd de reChtspersoon ten aanzien var dr.rden te vertegenecofdic:e-

Verao Naam en hand:eitening.

20/06/2012
ÿþMod 2.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iM I IIi III 111111 II III AI IINI

~izia9a3s*

neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophanden

te Leuven, de 1 1 JUNI 2412 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr: (5$uG. le. 465

Benaming

(voluit): Victory's Angel

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : 3012 Leuven (Wilsele), Aarschotsesteenweg 280

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 7 juni 2012 dat Carine, Victorine VERBELEN, geboren te Wilsele op 26 oktober 1955, wonende in 3012 Leuven (VVilsele),1 Aarschotsesteenweg 280, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter oprichten met de naam "Victory's Angel", met zetel in 3012 Leuven (Wilsele),: Aarschotsesteenweg 280, en met een door Carine Verbelen door geldinbreng gevormd en volledig afbetaald, kapitaal van drieduizend zevenhonderd twintig euro (3.720,00 ¬ ), niet ontvangst van 100 aandelen met stemrecht, zonder vermelding van een nominale waarde en elk met een gelijke fractiewaarde van één' honderdste (11100ste) van het kapitaal

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, dan wel als tussenpersoon: - het verlenen van spiritueel, advies en consult in de meest algemene zin met inbegrip van coaching- en healingaktiviteiten; - spirituele' dienstverlening via telefoon, Internet, publicaties en andere communicatietechnieken en -kanalen; - het, organiseren van, deelnemen aan en ondersteunen van events, bureau's en fora inzake spirituele zorgverlening; - het bedenken, beoefenen, uitoefenen en verspreiden van methode's, technieken inzake spirituele bijstand; -; de handel in produkten met betrekking tot spirituele dienstverlening; - het aanleggen, het oordeelkundig' uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van; onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik' en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,: prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende` goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die. rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende. en onroerende goederen te bevorderen; - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een' roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten; rechtspersonen en ondernemingen; - het uitoefenen van bestuursfuncties in verenigingen, organsiaties en' rechtspersonen. De vennootschap kan ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap kan alle' verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar; doel. De vennootschap kan samenwerken met alle mogelijke rechtspersonen, particulieren en, overheidsinstellingen, organisaties om haar doel te realiseren of het realiseren ervan te vergemakkelijken. De, vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij' goedvindt.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die indien er meer dan één is, samen en als college de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig' zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de; wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen bevoegd zijn de vennootschap te verbinden; b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist en dan de hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerder is de oprichter Carine Verbelen. Haar mandaat is van onbepaalde duur en niet bezoldigd. Zij is individueel bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden. Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere

Op de laatste blz, van kwik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ven bt individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid reen commissaris. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de derde donderdag van juni om negentien uur of, indien deze dag geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 januari tof 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf het ontstaan van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap tot 31 december 2013 en omvat alle voorheen voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen, Jaarlijks wordt een bedrag van ten minste één vierde van de nettowinst ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen achttien duizend vijfhonderd vijftig euro en het geplaatst kapitaal. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen, Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening ' overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

"Gt

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 23.07.2015 15338-0562-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 31.08.2016 16570-0210-009

Coordonnées
VICTORY'S ANGEL

Adresse
MARTELARENLAAN 5 BUS 1 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande