VAWOOD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAWOOD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.096.102

Publication

02/04/2014 : BL651734
27/10/2014
ÿþModWord 11.1

ln de bijlagen bij het 13elgjsch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffian Wirtte_

ege- legeontvangen op

16 OKT. 101if

ter griffie van de Nederlandstalige 443@4Y$. i-leigheidel Brussel

41r ti

" " .

L

11111

*14195937*

Ondernerningsnr 0475.096.102 Benaming

(voluit) : VAWOOD (verkort) :

lll

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1702 Groot-Bijgaarden, Konijnenberg 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING IN NATURA OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 637 WIB  ONTSLAG ZAAKVOERDER EN BENOEMING ZAAKVOERDERS - AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM HET GENOMEN BESLUIT - VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Koen DE PUYDT, Notaris, met standplaats te Asse, in datum van 30 september 2014, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NAWOOD", met zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Konijnberg 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0475.096.102.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris André De Ryck, te Asse, op 11 juni 2001, bekendgemaakt in de bijlag en bij het Belgisch Staatsblad van 7 juli 2001, onder nummer 364.

Waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd bleven.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt;

EERSTE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves welke zijn goedgekeurd door de algemene vergadering der aandeelhouders van 30 maart 2013 tweehonderd zevenentachtig duizend achthonderd, drieënzeventig euro zestien eurocent (287.873,16E) bedraagt, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening over het boekjaar afgesloten per 30 september 2012, neergelegd bij de balanscentrale van de Nationale Bank' van België op 5 april 2014.

TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen driehonderd éénennegentig duizend vijfhonderd zevenendertig euro vierentwintig eurocent (391.537,24E) bedraagt.

DERDE BESLUIT: BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds brutodividend voor een bedrag van tweehonderd zesentachtig duizend euro (286.000,00E). De vergadering stelt vast, dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend,

VIERDE BESLUIT: KENNISNAME VAN HET BIJZONDER VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN NOPENS DE VOORGENOMEN KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 Wetboek vennootschappen van 18 juni 2014 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging waarvan hierna sprake.

VIJFDE BESLUIT KENNISNAME VERSLAG VAN DE REVISOR NOPENS DE VOORGENOMEN KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 23 juli 2014, opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `13eddifsrevisorenkantoor Dujardin' vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Piet Dujardin', vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging, waarvan de conclusie letterlijk luidt als volgt:

Op e laatste blz van LulkB vernielden Recto N'uni en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten eanzien von derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA VAWOOD door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Andre VUNC«, een vordering toegekend aan mevrouw Katia DE BIE, een vordering toegekend aan de heer Gregory VUNCKX en een vordering toegekend aan mevrouw Sylvie VOOLS naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1,De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in nature betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaan-de rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedriffsrevisoren,

4.De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 257.400,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevetgem op 23 juli 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.'

De algemene vergadering beslist eenparig ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de revisor. Een origineel exemplaar zal gehecht blijven aan onderhavige akte samen met het verslag van het bestuursorgaan.

ZESDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist haar kapitaal te verhogen met tweehonderd zevenenvijftig duizend vierhonderd (257,400,00E), om het kapitaal aldus te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E) op tweehonderd zesenzeventig duizend euro (276.000,00E), door inbreng in natura van schuldvorderingen vanwege de huidige aandeelhouders, volgens de bestaande aandelenverhouding.

Deze kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalvenninderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen,

ZEVENDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en dat het kapitaal ingevolge voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk werd gebracht op tweehonderd zesenzeventig duizend euro (276.000,00E), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel één/duizend achthonderd zestigste (1/1.860ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

ACHTSTE BESLUIT; ONTSLAG ZAAKVOERDER EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering aanvaardt het ontslag met terugwerkende kracht ingaande op 1 april 2014 van de heer VUNCKX André als zaakvoerder van de vennootschap. Er zal hem kwijting worden gegeven op de volgende algemene vergadering, na voorlegging van de jaarrekening over het lopend boekjaar.

De vergadering beslist om volgende personen te benoemen tot zaakvoerders

- mevrouw DE BIE Katia, voornoemd;

- de heer VRUNCKX. Gregory, voornoemd;

- mevrouw VOOLS Sylvie, voornoemd,

te benoemen tot zaakvoerders Het mandaat van mevrouw DE BIE Katia zal onbezoldigd zijn, dit van de heer VRUNCKX Gregory en mevrouw VOOLS Sylvie daarentegen bezoldigd. Zij aanvaarden deze benoeming, welke zal ingaan met terugwerkende kracht vanaf 1 april 2014 voor een onbepaalde duur. Deze benoeming zal samen met huidige akte worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

NEGENDE BESLUIT AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM HET GENOMEN BESLUIT Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met het genomen besluit, beslist de vergadering de vroegere tekst der statuten aan te passen als volgt:

- artikel 5 wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zesenzeventig duizend euro (276.000,00E) en wordt

vertegenwoordigd door duizend aohthonderd zestig (1.860) aandelen gelijke aandelen op naam, zonder

vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/duizend achthonderd -zéstigste(1/1.866sté) van -het

kapitaal vertegenwoordigend,

Het is de vennootschap niet toegestaan winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, uit te

geven.'

een nieuw artikel 5bis:Historiek van de kapitaalvorming wordt toegevoegd:

Oorspronkelijk werd de vennootschap opgericht met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro

(18.600,00E) vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) op naam, zonder vermelding van

nominale waarde, ieder aandeel één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigend.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Koen De Puydt, te Asse,

op 30 september 2014 werd het kapitaal verhoogd met tweehonderd zevenenvijftig duizend vierhonderd

(257A00,00E), om het kapitaal aldus te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E) op

tweehonderd zesenzeventig duizend euro (276.000,00E), door inbreng in natura van schuldvorderingen

vanwege de huidige aandeelhouders, volgens de bestaande aandelenverhoudingen,'

TIENDE BESLUIT : VOLMACHTEN.

De vergadering beslist om volmacht te geven aan de zaakvoerder, met de mogelijkheid van

incleplaatstelling, voor de uitvoering van het genomen besluit en om alle wijzigingen omtrent het kapitaal

kenbaar te maken aan alle overheidsinstanties zoals ondermeer de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

De ondergetekende notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

Met het oog op dit alles zal de zaakvoerder de meest ruime bevoegdheden hebben, en zal deze alle stukken

kunnen tekenen en verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering dd. 30/09/2014.

- de gecoördineerde tekst der statuten.

Vociç-bahoilcien

aan het ."Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.....

Op de taatste blz van Luik B vermetden Recto tolearri en hoedanigheid van de instrumenteende notaris, hetzij van de perso(o,m(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen,

Verso Naam en handtekening

11/04/2013 : BL651734
06/04/2012 : BL651734
31/03/2011 : BL651734
06/04/2010 : BL651734
06/04/2009 : BL651734
14/04/2008 : BL651734
02/04/2007 : BL651734
04/04/2006 : BL651734
04/04/2005 : BL651734
07/04/2004 : BL651734
02/04/2003 : BL651734

Coordonnées
VAWOOD

Adresse
KONIJNENBERG 13 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande