VANDENSANDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDENSANDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.469.191

Publication

09/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werd met ingang vanaf heden benoemd tot niet-statutaire

zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer VANDENSANDE Rafaël, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van bijstand, advies en algemene leiding en strategische planning aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van fiscaliteit, financiering, management, business development, business consultancy, recht, publiciteit, marketing, aankoop en verkoop, human resources, dit alles in de meest ruime betekenis; deze audit- consulting-en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen en dit op alle niveaus van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

2. Het aanhouden, beheren en valoriseren van een onroerend en roerend patrimonium, hetgeen eveneens impliceert de uitoefening van roerende en onroerende leasingactiviteiten; de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of ter beschikking stellen.

3. Het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in bestaande of op te richten Belgische of buitenlandse ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten; het houden, beheren en valoriseren van participaties in de financiering en het management van één of meer Belgische of buitenlandse vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële controle over het beheer van deze vennootschappen.

4. Het borgstellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard, met het oog op commerciële, financiële, of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen.

5. De logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven.

6. Het afsluiten van (al dan niet hypothecaire) kredietopeningen en het in waarborg geven van haar eigen goederen, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel, en dit zowel in België als in het buitenland.

Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend zodat de vennootschap alle daden kan stellen behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de laatste werkdag van de maand juni van elk jaar om achttien uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht : aan de heer Marc Casselman, die te dien einde woonstkeuze doet te 3020 Herent, Onze-Lieve-Vrouwstraat 36, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting : Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Coordonnées
VANDENSANDE

Adresse
KARRESTRAAT 47 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande