VALP

Société en commandite simple


Dénomination : VALP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 812.399.348

Publication

04/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 , 1~..I 2~ii`~

neergelegd/ontvangeb op

f',' '~ '_' -'~

ter griffie van de Nederlandsta rechtbaemen koophandel Dr t.

lige snel

Ondernemingsnr: 812.399.348

Benaming

(voluit) : VALP

(verkort)

Rechtsvorm : Comm.V

Zetel : H. Vergelslaan, 23 -1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten gehouden op 24 april 2014

1 Kennisname door de algemene vergadering van de beslissing van een bijzondere algemene vergadering gehouden op 16 april 2014 tot uitkering van een dividend.

2 Kennisname door de algemene vergadering van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 16 april 2014 om het uitgekeerde dividend na betaling van de roerende voorheffing aan te wenden om een kapitaalverhoging te onderschrijven en te volstorten in het kader van artikel 537 van het W.I.B,'92.

3 Beslissing tot kapitaalverhoging van de vennootschap met tweehonderdzevenenvijftigduizend euro om het te brengen van vijfhonderd euro tot tweehonderd achtenvijftigduziend euro, binnen het kader van de beplaingen van artikel 537 W.I.B: 92. De vergadering beslist acht nieuwe aandelen uit te geven zonder nominale waarde, van het zelfde type als de bestaande aandelen. De aandelen werden volledig onderschreven en volledig volgestort door de beherende vennoten en de stille vennoten. Het bij wijze van geldschieting gestorte kapitaal bedraagt vierenzestigduizend vierhonderdvijfenzeventig euro.

4 Aanpassing van artikel 5 van de statuten van de vennootschap: De nieuwe tekst luidt ais volgt:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd achtenvijftigduizend euro, en is volledig onderschreven en volgestort in geld. Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door achttien aandelen zonder nominale waarde.

5 Aan iedere zaakvoerder wordt alle macht en opdracht verleend niet betrekking tot de door de wet voorziene bekendmakingen van deze beslissingen. Tevens verleent de vergadering voor zoveel als nodig bijzondere volmacht aan de BVBA Symtax, vertegenwoordigd door de heer Marc Symons teneinde alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen en wijzigingen bij de kruispuntbank der ondernemingen, de ondernemingsloketten, en alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de rechtbank van koophandel, met name de neerelegging en ondertekening van de nodige formulieren.

Leo Peeters

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2015
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0812.399.348

Benaming (voluit) : VALP

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Herman Vergelslaan, 23

1700 Dilbeek

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN NATURA - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 31 december, 2014, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de van de vennoten van de gewone;

commanditaire vennootschap "VALP" heeft besloten : !

KAPITALVERHOGING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achthonderdvijfentwintigduizend euro (¬ i 825.000,00), om het te verhogen van tweehonderdachtenvijftigduizend euro (¬ 258.000,00) tot een miljoen; drieëntachtigduizend euro (¬ 1.083.000,00), door het creëren van acht (8) nieuwe aandelen zonder nominale! Il waarde.

Deze acht (8) aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de achttien (18) reeds bestaande! aandelen en zullen in de winst delen vanaf heden.

VAST TELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING:

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd tot een! miljoen drieëntachtigduizend euro (¬ 1.083.000,00), verdeeld over zesentwintig (26) aandelen, zonder nominale! :; waarde.

ii WIJZ! ING VAN DE STATUTEN

i1, De vergadering besluit de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hoger vermelde! besluiten, als volgt :

ii 'Artike 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen drieëntachtigduizend cura (¬ i ii 1.083.000,00), verdeeld overzesentwintig (26) aandelen, zonder nominale waarde"

MACHTIGING VAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent elke machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uit te voeren. VOLM' CHT ADMINISTRATIEV FORMALITEITEN

De vergadering verleent aan de zaakvoerders bijzondere volmacht om de formaliteiten inzake wijziging van! ,i inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, te vervullen bij de erkende; 1; ondernemingsloketten, ter griffie van de rechtbank van koophandel en bij de diensten van de Belasting op dei

Toegevoegde Waarde voor zover als nodig.

I! VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

;; Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

j, - de gecoördineerde statuten.

!!

li

Ili

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

teelre.

1 5 . .riS

G

reCil rif ié t~

-.---~ -~

e i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VALP

Adresse
HERMAN VERGELSLAAN 23 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande