UTOWER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : UTOWER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 866.352.629

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 10.06.2013 13164-0550-014
20/03/2013
ÿþMod Word 11.1

4- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0866.352.629

Benaming

(voluit) : UTOWER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kasteel van Bever, Boechoutlaan 221, 1853 Strombeek-Bever (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen

Er blijkt uit de notulen van de algemene vergadering van 1 maart 2013

De algemene vergadering besluit tot het ontslag van volgende bestuurder

- Eric Buschmann, wonende te 2610 Wilrijk, Sint-Bavostraat 5

De algemene vergadering benoemt tot 27 juni 2018 als nieuwe bestuurder, met ingang van heden

- Bart Verhaeghe, wonende te 1880 Nieuwenrode, Ipsvoordestraat 61

Er blijkt uit de notulen van de raad van bestuur van 1 maart 2013

De Raad van Bestuur besluit tot het ontslag als voorzitter van Jan Van L.ancker, wonende te 1880 Kapelie-op-den-Bos, Haaksdonkweg 13.

De Raad van Bestuur besluit tot de benoeming tot voorzitter van Bart Verhaeghe, wonende te 1880 Nieuwenrode, lpsvoordestraat 61.

De vergadering machtigt de heer VERHOEYE Jan, en lof de heer DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

in i i





11 MRT 2013

BRussée

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,24JAN 2013

BRusse

Griffie

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblat

-1

Ondernemingsar ; 0866.352.629

Benaming

(voluit) : UTOWER

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 1853 STROMBEEK BEVER, BOECHOUTLAAN 221

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 18 januari 2013, neergelegd voor registratie, dat werd besloten:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met vierhonderdnegenenvijftigduizend Euro (459.000,00 EUR) door inbreng in natura van de hierna beschreven goederen om het te brengen van tweeënzestigduizend Euro (62.000,00 EUR) naar vijfhonderdeenentwintigduizend Euro (521.000,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

En terstond heeft de enige aandeelhouder de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "UMP", geregistreerd in het Luxemburgse rechtspersonenregister onder nummer B01465151, met zetel te L-1720 Luxembourg, 8 rue Heinrich Heine, zich verbonden tot vierhonderdnegenenvijftigduizend Euro (459.000,00 EUR) en betaalt deze som volledig af door inbreng in natura van de hierna beschreven goederen:

- de vordering In rekening-courant van voornoemde "UMP" op de vennootschap ten belope van vierhonderdnegenenvijftigduizend Euro (459.000,00 EUR).

In vergelding voor de hiervoor omschreven inbreng in natura worden geen nieuwe aandelen uitgegeven maar wordt de fractiewaarde per aandeel verhoogd.

TWEEDE RESOLUTIE:

1/ Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft mevrouw Etswinde DE DEYNE van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELSWINDE DE DEYNE", bedrijfsrevisor, op 16 januari 2013 een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 602, §1, W. Venn. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de Raad van Bestuur verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de vermogensbestanddelen die zullen worden ingebracht door UMP SA beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van vierhonderdnegenenvijftigduizend euro (459.000,00 EUR) door UMP SA zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met een verhoging van de bestaande fractiewaarde per aandeel, niet overgewaardeerd is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming, doorgevoerd door partijen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen "fairness opinion" is."

21 In een bijzonder verslag krachtens zelfde artikel, heeft de Raad van Bestuur uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Deze verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering besluit met eenparigheid de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van deze verslagen daar de aandeelhouders erkennen er een exemplaar van te hebben ontvangen, en de inhoud ervan wel te kennen.

DERDERESOLUTIE:.

Op de laatste lob.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~,y~~

~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecoir-dineerde tekst van de statuten van de ven-inootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de heer VERHOEYE Jan, en lof de heer DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-istelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor; coördinatie; historiek;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Notaris Marc Van Nuffel



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2013
ÿþ " Mod Word 11.1

f& In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~7 JAK 2013

anUeffi

Griffie

1111111111

*13010340*

n

ui

Ondernemingsnr : 0866.352.629

Benaming

(voluit) : WOLUWE PARK

(verkort) :

Rechtsvorm ; NV

Zetel : 1853 STROMBEEK BEVER, BOECHOUTLAAN 221

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 27 december 2012, neergelegd voor registratie, dat werd besloten:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming met onmiddellijke ingang te wijzigen in "UTOWER"

TWEEDE RESOLUTIE:

Wijziging van het maatschappelijk doel door vervanging van artikel 3 van de statuten door de navolgende

tekst:

"Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten,

2. Het optreden ais studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen.

3. Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

4. Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dan ais leasingnemer.

5, Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

6. Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.",

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit om de aandelen van de vennootschap te splitsen teneinde het aantal aandelen te verhogen van zeshonderd twintig (620) tot honderdduizend (100.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde zodat de enige aandeelhouder van de vennootschap, te weten de SA "UMP" geregistreerd in het Luxemburgse rechtspersonenregister onder nummer B01465151, met zetel te L-1720 Luxembourg, 8 rue Heinrich Heine, vanaf heden honderdduizend (100.000) aandelen van de vennootschap aanhoudt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,J r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r-^

I

" VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecobr-'dineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffe van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de heer VERHOEYE Jan, en /of de heer DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; coördinatie; historiek;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2012
ÿþ Moi Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ÏIIRIVIRIII BRUSSEL

1 12 JUL 2012

Griffie



Ondernemingsar : 0866.352.629

Benaming

(voluity : Woluwe Park

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel .. Jules Bordetlaan 160 bus 1, 1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming - Verplaatsing maatschappelijke zetel

De Algemene Vergadering d.d. 27 juni 2012 neemt akte van het ontslag van volgende bestuurders:

" C.T.E. NV, met maatschappelijke zetel te 1140 Evere, Jules Bordetlaan 160 bus 1, met ondernemingsnummer 0442,142.331, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bernard Van Canneyt, als gedelegeerd bestuurder en bestuurder

" BEST INVEST NV, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Papenaard 25, met ondernemingsnummer 0453.634.455, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bernard Van Canneyt, als bestuurder

" GROMABEL NV, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Archimedesstraat 7, met ondernemingsnummer 0429.600.330, met als vaste vertegenwoordiger de heer Joost Debucquoy, als bestuurder.

De Algemene Vergadering d.d. 27 juni 2012 benoemt voor een termijn van zes jaar als nieuwe bestuurders:

" Jan Van Lancker, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Haaksdonkweg 13

" Kristof Lemahieu, wonende te 1860 Meise, Vilvoordsesteenweg 51

" Eric Buschmann, wonende te 2610 Antwerpen, Sint-Bavostraat 5.

De Raad van Bestuur d.d. 27 juni 2012 benoemt met eenparigheid van stemmen Jan Van Lancker als voorzitter van de Raad van Bestuur en als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

De Raad van Bestuur d.d. 27 juni 2012 besluit met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1853 Strombeek-Bever, Boechoutlaan 221.

(get.)

Jan Van Lancker

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 22.06.2012 12202-0540-010
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 28.06.2011 11220-0546-013
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 23.07.2010 10338-0248-011
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 09.06.2009 09213-0095-011
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 27.08.2007 07621-0075-012

Coordonnées
UTOWER

Adresse
BOECHOUTLAAN 221 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande