UPHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UPHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.887.091

Publication

08/04/2013
ÿþ Lied wart 11.1

!. ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudet

aan het

Belgisch

Staatsblat

13RUSSEL

Griffie 2 7 MAR. 201

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

qmorm

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam UPHARMA, met zetel te 1785

Merchtem, Varkensmarkt 10, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters  niet volstorte bedragen

a) De heer DERK1NDEREN Guy Luc Cornelia, geboren te Etterbeek op zesentwintig juni negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te Bonheiden-Rijmenam, Peulisbaan 8, die nog 124,00 Euro dient te volstorten;

b) De naamloze vennootschap GDK FARMA, met zetel te 1785 Merchtem, Varkensmarkt 10, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 7 augustus 2008, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 augustus daarna, onder nummer 2008-08-26/0139288, rechtspersonenregister van Brussel en BTW nummer 0899.813.966, hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Derkinderen Guy, voormeld, daartoe benoemd in de oprichtingsakte en die nog 12.276,00 Euro dient te volstorten.

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 Euro waarop 6.200,00 Euro werd volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij KBC BANK op

rekeningnummer BE40 7340 3654 5363,

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd de naamloze vennootschap GDK FARMA, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Derkinderen, Guy die deze aanstelling aanvaardt.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordi-gingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het voeren van alle aktiviteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van een officina-apoteek toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle handelingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aansluiten en derhalve ondermeer: de magistrale bereiding van en kleinhandel in geneesmiddelen, allo- of homeopatisch; de aflevering van farmaceutische, parafarnaceutische en homeopatische produkten, verbandstoffen, gezondheidsvoedingenswaren, kindervoeding en dieetartikelen,

Ondernemingsnr : Q 5 y

grr

Benaming

(voluit) : UPHARMA

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 1785 MERCHTEM, VARKENSMARKT 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 22 maart 2013, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

~Z

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

, ..r' Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

producten en artikelen voor persoonsverzorging, schoonheidsprodukten en de eraan verbonden zorgenverstrekking, parfumerieën en kosmetika, drogisterij- artikelen en optiek, dit alles in de ruimste zin. Voorgaande opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief.

Binnen de perken van haar doelstelling kan de vennootschap alle roerende en onroerende goederen, materiaal of instellingen verkrijgen, in huur nemen of geven, bouwen, verkopen of ruilen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand mei om achttien uur dertig.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt mevrouw FOSSELLE Dominique Louise Juliette, geboren te Brussel op 7 juni 1976, wonende te 1731 Asse (Zellik), Louis De Bondtstraat 121, en haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om inschrijving te bekomen van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
UPHARMA

Adresse
VARKENSMARKT 10 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande