TUMBZUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUMBZUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.986.490

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 28.06.2013 13246-0005-013
11/04/2011
ÿþ MW 10

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



TUMBZUP

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent, Wilselsesteenweg 15

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 28 maart 2011, blijkt dat :

1. de heer BOGAERT Boris, geboren te Aalst, op vijfentwintig juli negentienhonderd vierenzeventig en

2. Mevrouw VAN TRAA Elisabeth, geboren te Leiden (Nederland) op elf september negentienhonderd' éénenzeventig, NN 71.09.11 460-85, samenwonend te 3020 Herent, Wilselsesteenweg 41

de BVBA "TUMBZUP " opgericht hebben, door inbreng in geld - ¬ 18.600 volstort ¬ 6.200,00 ten belope', van 100 aandelen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door:

- de Heer BOGAERT, voornoemd,ten belope van 99 aandelen

- Mevrouw VAN TRAA, voornoemd, ten belope van 1 aandeel

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap:

met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming mfUMBZUP."

" Artikel 2. ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Wilselsesteenweg 15. Artikel 3. DOEL. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in participatie met derden, in België en in het buitenland, het deelnemen in of de direktie over andere! vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen,; het optreden als vereffenaar.De vennootschap kan onder eender welke vorm, participaties verwerven en aanhouden, als ook deelnemingen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschap waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren. Het optreden als verzekeringsmakelaar of agent van verzekeringen: en alle aanverwante activiteiten.Het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van managementadvies,; juridisch advies, het verrichten van consultingwerkzaam-'heden en projectmanagement en in het algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest-

" verschillende vorm aan welk danige derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken en dit op het vlak van het beheer, controle, toezicht, organisatie, management, enzovoort; het verlenen van adviezen; en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van: benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het: uitvoeren in verband met wat voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het! uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's.: zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige beperking.Het verlenen! van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van; goederen en/of diensten.Het verrichten van alle handelingen die leiden tot het verstrekken van service, dienstverlening, bemiddeling, opleiding, consultancy, ontwikkeling en engineering in de breedste zin van het; woord, met betrekking tot automatisatie, burotica, robotica, telecommunicatie, informatie, CAD, CAM en elektronica, artificiële intelligentie, informatie-verwerking en informatiebehandeling, evenals alle aanverwante! toepassingsgebieden, die onder welke vorm dan ook van voormelde toepassingsgebieden gebruik maken,! zowel in binnen- als buitenland.Het ondersteunen en uitvoeren van projekten betreffende communicatie, human potentiel, en bedrijfsfilosofie in de ruimste zin, promoten en ondersteunen van alle mogelijke kunstvormen zoals! literatuur, schilderkunst, filmkunst en muziek en het organiseren van alle mogelijke manifestaties die er verband: mee houden. Ondersteunen en of zelf uitvoeren van sommige aktiviteiten zoals lezingen, seminaries en dergelijke meer.Ontwikkeling, ontwerp, fabricatie, herstelling, verkoop, verhuring, aankoop, import, export,! groothandel, kleinhandel van goederen.De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen,: door uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geïnformatiseerde vorm: van juridische, sociale, fiscale en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de: uitgave, verspreiding en de informatisering ervan. Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk! onderzoek doen. De Vennootschap kan_ lezingen organiseren.De vennootschap_ kan optreden als makelaar,; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

1111

I

*iiosaaso~

4%34-( , ~~~ . 4So

Neergelegd ter griffie dep

Rechtbank van Kao~ ®nom 20'nte Leuven, de DBríi #FF!ER.

.~ "

zelfstandig vertegenwoordiger, tussenpersoon, commissionair, publiciteitsbureau, bureau voor databeheer, bureau voor consignatie, raadgevend bureau inzake juridische en sociale aangelegenheden, bureau voor welk danige deelactiviteiten.De vennootschap kan een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen " verwerven, beheren, valoriseren en oordeel-kundig uitbreiden.Deze opsomming is louter enuntiatief en niet Iimitatief.Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onder aanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.Zij kan door middel van inbreng, versmelting, samenwerking, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële of andere interventies deelnemen in alle zowel in België als in het buitenland gelegen vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, ; kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondememingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van , derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel 5.- KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600 (achttien duizend zeshonderd) euro Het wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder ; één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de " maand mei om 19.00 uur

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechts-personen, al dan niet vennoten.De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEIDIedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of', dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij

" gezamenlijk het bestuur voeren.lndien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.De zaakvoerders kunnen de uitoefening van i een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.De ', zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er

" meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december

Artikel 25.- WINSTVERDELING. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten

honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra "

de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Op voorstel van het bestuursorgaan

beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig:

- De heer Boris Bogaert voornoemd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december

2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer Bogaert Boris, voornoemd, aan te stellen als vaste

vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

De zaakvoerder werd door de ondergetekende notaris voldoende ingelicht omtrent de wenselijkheid deze

benoeming te laten bekrachtigen van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en of in

hoofde van de bestuurde vennootschap.

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan KPMG Vies, Keizerspl= t . Aals , " m, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervvoo : 2 fv a- " van

een BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondememingsioket

.1?

s/~~~C?~1-~-----___...

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergeleg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij v- . - " -rso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 29.08.2016 16504-0132-013

Coordonnées
TUMBZUP

Adresse
WILSELSESTEENWEG 15 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande