TUINEN JORIS TOBBACK, AFGEKORT : TJT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINEN JORIS TOBBACK, AFGEKORT : TJT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.237.482

Publication

13/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1 II 1II II I I I II II

*13041559*

bot'

aR

Be Sta

Griffu 4 MAR. 2013

' Qndernemingsnr: 0848237482

Benaming

(votait) : Tuinen Joris Tobback

(verkort) " TJT

Rechtsvorm _ Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiendeschuurstraat 41, 1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Neerlegging verslag zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor naar aanleiding van de quasi - inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tobback Joris.

Tobback Joris

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

05/09/2012
ÿþv

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ERtrocit_

~ Lt"? Ainfeil2

*iaisoa3~*

Ondernemingsnr : oete$ , Ç -- `e n,

Benaming (voluit) :TUINEN JORIS TOBBACK BVBA (verkort): TJT bvba

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Tlendeschuurstraat 41 te 1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Filip de Sagher, te Steenokkerzeel op zes augustus tweeduizend en twaalf, geregistreerd als volgt: "Geregistreerd zes bladen, nul verzendingen, te Zaventem op tien augustus tweeduizend en twaalf, Boek 5/110, Blad 9, Vak 4, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), De Ontvanger a.i. (getekend) INEKE HENNUS, FINANCIEEL DESKUNDIGE"  blijkt dat:

1/ De heer TOBBACK Joris, geboren te Leuven op 8 januari 1991, nationaal nummer 91.01.08 311-09, ongehuwd, gedomicilieerd te 1910 Kampenhout, Tiendeschuurstraat, 41.

2/ De heer TOBBACK Patrick August Louise Isidoor, geboren te Leuven op 24 februari 1964, nationaal nummer 640224 539-02, echtgenoot van mevrouw VAN BEVEREN Godelieve Irma Augusta, gedomicilieerd te 1910 Kampenhout, Tiendeschuurstraat 41 -- een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam: "TUINEN JORIS TOBBACK bvba" in 't kort "TJT bvba".

ZETEL: 1910 Kampenhout, Tiendeschuurstraat, 41.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

De vennootschap heeft als activiteiten tuinaanleg in de meeste ruime zin, hieronder begrepen :

a) Het aanleggen, onderhouden van tuinen, plaatsen van afsluitingen, aanleggen van vijvers, op- en afritten , verkoop tuinmaterialen, tuingrondstoffen en tuinplanten, het plaatsen van tuinhuisjes. Deze opsomming is niet beperkend, doch slechts aanhalend.

b) De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

c)Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden.

d) Beheren van een eigen roerend en onroerend vermogen. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten;

e) De vennootschap mag aile verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

DUUR: de vennootschap heeft een onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het



Belgisch Staatsblad BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur") die al dan niet vennoten moeten zijn.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder niet vergoed.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

BESTUURSBEVOEGDHEID: Zo er meer dan één zaakvoerder, moeten zij gezamenlijk optreden voor alle handelingen die zesduizend Euro (6.000,00 EUR) te boven gaan.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk optreden voor alle handelingen die die zesduizend Euro (6.000,00 EUR) te boven gaan.

BIJZONDERE VOLMACHTEN: De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

BESTEMMING VAN DE WINST: Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één twintigste (vijf procent) voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

ONTBINDING EN VEREFFENING:

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 237 van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap slechts ontbonden worden overeenkomstig artikel 343 van het wetboek van vennootschappen, door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

i

Luik B - vervolg

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) stelt een einde aan de bevoegdheden van het bestuur.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: de heer TOBBACK Joris, geboren te Leuven op 8 januari 1991, nationaal nummer 91.01.08 311-09, ongehuwd, gedomicilieerd te 1910 Kampenhout, Tiendeschuurstraat, 41.

Eerste boekjaar: het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Eerste jaarvergadering: zal worden gehouden op de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend veertien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, notaris Filip de Sagher

Geiiiktiidig neergelegd: uitgifte van de akte.

Voor-te behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 26.08.2015 15483-0212-010

Coordonnées
TUINEN JORIS TOBBACK, AFGEKORT : TJT

Adresse
TIENDESHUURSTRAAT 41 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande