THUISVERPLEGING MARIE-JEANNE

Divers


Dénomination : THUISVERPLEGING MARIE-JEANNE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 837.034.081

Publication

28/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc so"

trehc :e``~ , 6

aar ~ eiti

Bel! Griffie

Staal

II I OMO

*11095782*



Ondernemingsnr Benaming n(83/4- e if ti 4

(voluit) : Thuisverpleging Marie-Jeanne

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vroembos 16 1670 Pepingen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte van 15 juni 2011 blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van, een gewone commanditaire vennootschap opgericht wordt, voor onbepaalde duur, waarvan de activiteiten, aanvangen per 15 juni 2011. De vennootschap draagt de naam "Thuisverpleging Marie-Jeanne". De zetel vani de vennootschap is gevestigd te 1670 Pepingen, Vroembos 16 en kan overgebracht worden naar een andere; plaats in België bij eenvoudige beslissing van een zaakvoerder. De oprichters zijn: Mevrouw DE VITS Marie Jeanne, wonende te 1670 Pepingen, Vroembos 16 en Mevrouw DOOMST Lien, wonende te 3390 Tielt-Winge,;

Halensebaan 147. "

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in' het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon de activiteiten van burgerlijke aard: " - het uitoefenen van de verpleegkunde in naam en voor rekening van een vennootschap

- de verpleging op consultatie en aan huis van personen die permanente of tijdelijke verzorging nodig; hebben, indien vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen

- paramedische activiteiten, exclusief kinesitherapeuten

- activiteiten i.v.m. gezondheidszorg

- het leveren van goederen en diensten aan medici en paramedici

- de aan- en verkoop, het ter beschikking stellen van gebruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector en het leveren van medische goederen en diensten' : aan patiënten, zieken en verbruikers, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang; komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap kan optreden als gevolmachtigde van derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende.. handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de'. verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen; maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze,. in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo` in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard° zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend (1.000) euro. Het is verdeeld in tien (10) deelbewijzen

zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de tien (10) aandelen werd als volgt ingeschreven:

1) Mevrouw DE VITS Marie-Jeanne, voornoemd, titularis van negen (9) aandelen, voor een bedrag van: negenhonderd Euro (900 EUR), waarvan negenhonderd Euro (900 EUR) volstort.

2) Mevrouw DOOMST Lien, voornoemd, titularis van één (1) aandeel, voor een bedrag van honderd Euro (100 EUR), waarvan honderd Euro (100 EUR) volstort.

: TOTAAL : tien (10) aandelen.

De oprichters verklaren dat aldus op het volledig bedrag van het geplaatst kapitaal

werd ingeschreven en dat alle aandelen volgestort zijn ten belope van duizend Euro (1.000 EUR).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van duizend Euro (1.000 EUR).

De beherende vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden en verbintenissen vande vennootschap; de stille vennoten daarentegen zijn slechts aansprakelijk ten beloop van hun inbreng. Treedt'

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

hier op als enige beherende vennoot: Mevrouw DE VITS MARIE-JEANNE, wonende te 1670 Pepingen, Vroembos 16.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet gekozen uit de beherende vennoten.

Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders zullen alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden als eiser of verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet onmiddellijk voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, vermeld worden in welke hoedanigheid hij optreedt.

Bij toepassing van artikel 141, 1° van het Wetboek van vennootschappen hoeft de controle op de financiële toestand van de vennootschap niet aan een commissaris te worden opgedragen, en heeft iedere vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vijftien juni tweeduizend en elf tot éénendertig december tweeduizend en elf.

De gewone algemene vergadering gaat ieder jaar door op de derde vrijdag van de maand februari om 14:00 uur

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Met éénparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: voornoemde Mevrouw DE VITS Marie-Jeanne, die deze opdracht aanvaardt. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf heden met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf heden tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennootschap.

Krachtens artikel 8 van de statuten is haar volledige vertegenwoordigings-bevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De comparanten stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T & A  DECOSTER JOS" ondememingsnummer 0439.036.747, met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), August Van Bockxstaelestraat 27, vertegenwoordigd door Jos Decoster, wonende te 9050 Gent (Ledeberg), August Van Bockxstaelestraat 27, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen, om alle verrichtingen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondememingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingadministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangiften tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- de formaliteiten te vervullen bij alle overige federale en andere overheidsdiensten en bij de sociale verzekeringsfondsen, inzake de inschrijving van de vennootschap en de aanvraag van erkenningen en vergunningen.

In verband hiermee kan deze volmachthouder alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

DE VITS Marie-Jeanne,

zaakvoerder

Coordonnées
THUISVERPLEGING MARIE-JEANNE

Adresse
VROEMBOS 16 1670 PEPINGEN

Code postal : 1670
Localité : PEPINGEN
Commune : PEPINGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande