THEHAPPINESSLABS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THEHAPPINESSLABS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.826.539

Publication

22/11/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ID

s

DIINII~IIIIIIII

" 13175019*

q

1 2 N 0 V 2013

bR~-

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

0600.826.539

TheHappinessLabs

Besloten Vennotschap met beperkte aansprakelijheid

Lindestraat, 73 - 1640 Sint-Genesius-Rode

Onderwerp akte ; Ontslag zaakvoerder - verplaasting maatschappelijke zetel

Uittreksel PV algemene vergardering der aandeelhouders van de 27 september 2013 :

".., De vergadering aanvaardt :

- -

Het ontslag van Mevrouw NEVE Christine ais zaakvoerder op 30/09/2013

......De vergadering beslist:

- De verplaatsing van de maatschappelijke naar Oude Postweg,50  1652 Beersel.

Denis De Groote Zaakvoerder

27/11/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

amiss

a

1. 5 NififiZ012

MINI IVIII IIYI flBl

*iaisioi3*

n

IY

0500 MC 53J



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TheHappinessLabs

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Genesius-Rode, Lindestraat, 73

v

Onderwerp akte ; prichting

Uit een akte verleden voor Notaris Philippe Daems te Watermaal-Bosvoorde op 31 oktober 2012, blijkt dat

1. De Heer DE GROOTE Denis Marie, geboren te Waregem op één juli negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw Cluchat Isabelle Solange, wonende te Beersel, Oude Postweg, 50.

2. Mevrouw NEVE Christine Liliane, geboren te Sint-Agatha-Berchem op achtentwintig december negentienhonderd vijfenzestig, echtgenote van de Heer Lacroix Philippe Désiré Alfred Ghislain, wonende te Sint-Genesius-Rode, Simonnelaan, 8 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "TheHappinessLabs", met maatschappelijke zetel te Sint-Genesius-Rode, Lindestraat, 73 met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euros (18.600,00 ¬ ) verdeeld over honderd (100) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk vermogen.

De comparanten verklaren dat de honderd aandelen nu in geld zijn onderschreven voor de prijs van.. honderd zesentachtig euro (186 ¬ ) per aandeel, als volgt:

- door de DE GROOTE Denis : vijftig aandelen;

- door Mevrouw NEVE Christine : vijftig aandelen;

Samen: honderd aandelen

De comparanten verklaren dat elk onderschreven aandeel gestort is voor een bedrag van één/derde, met een storting in contanten uitgevoerd op een speciale rekening geopend op naam van de op te richten vennootschap zodanig dat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde beschikt over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ )

Il. STATUTEN

De comparanten stellen de statuten van de vennootschap als volgt vast:

Artikel 1: AARD EN BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid van aard. De benaming van de vennootschap is "TheHappinessLabs",

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint-Genesius-Rode, Lindestraat, 73

De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het Belgische Nedertandstalig Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, op eenvoudige beslissing van het beheer dat over alle bevoegdheden beschikt om de wijzigingen van de statuten die eruit voortvloeien authentiek te laten vaststellen.

Op eenvoudige beslissing van het beheer kan de vennootschap vestigingen, administratieve zetels of exploitatiezetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen of filialen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

Alle gewone industriële, commerciële of financiële verhandelingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks verhouden tot het maken, het ontwerpen, de groot en kleinhandel, de vertegenwoordiging, de verspreiding, de dienst, de verpakking, de invoer en uitvoer, de makelarij, de verhandeling, de animatie, de opleiding, de editie, de raadgeving, de huur, de verkoop op straatmarkten of andere markten, door en met anderen van alle parfums, cosmetica voor lichaam en gezicht, essentiële olieën, weilness en ambiance producten voor lichaam en huis, parafarmacie, juwelen, textiel, kledij, spelen en afgeleide producten evenals alles wat zich verhoudt tot de economie van het welzijn in het algemeen.

Algemeen kan de vennootschap elke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zou zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk te vergemakkelijken.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening of op welke andere wijze dan ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging of vennootschap waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijksoortig of aanverwant is aan haar eigen doel of die van aard zijn om de ontwikkeling van de eigen onderneming te bevorderen, om grondstoffen aan te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, van zaakvoerder of van vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in elke vennootschap, ongeacht het maatschappelijke doel ervan.

De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke goederen en kan zich borg stellen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het maatschappelijke doel te interpreteren.

Artikel 4; DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden door een beslissing van de Algemene Vergadering, genomen op dezelfde wijze als een statutenwijziging.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

[-iet maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op een som van achttienduizend zeshonderd euro (18,600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde van het maatschappelijk vermogen,

Elk aandeel werd volledig overgeschreven en gestort ten belope van één derde.

Artikel 6: STEMMING DOOR DE EVENTUELE VRUCHTGEBRUIKER

ln geval van splitsing van het eigendomsrecht op de aandelen worden de aanverwante rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 7: VERVREEMDING OF OVERDRACHT VAN AANDELEN

AI Vrije overdrachten

De aandelen kunnen zonder toestemming onder levenden of ten gevolge van een overlijden worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgeno(o)t(e) van de overdrager of erflater, aan het voor- of nageslacht van de vennoten in rechte lijn.

BI Overdrachten die aan een toestemming onderworpen zijn

Vennoten die hun aandelen onder levenden willen overdragen aan een andere persoon dan deze opgesomd onder de vorige paragraaf, moeten op straffe van nietigheid de toestemming verkrijgen van ten minste de helft van de vennoten die minstens beschikken over drie kwart van de aandelen, zonder rekening te houden met de over te dragen aandelen.

Hiertoe moeten de vennoten per aangetekende brief een verzoek bij de zaakvoerder van de vennootschap indienen met vermelding van de namen, voornamen, beroepen en adressen van de voorgestelde cessionaris(sen), alsmede het aantal aandelen dat voor de overdracht in aanmerking komt en de voorgestelde prijs.

De zaakvoerder moet binnen de acht dagen na ontvangst van deze brief de inhoud ervan per aangetekend schrijven meedelen aan alle vennoten met het verzoek schriftelijk in te stemmen of te weigeren binnen de veertien dagen en met de melding dat vennoten die zich onthouden beschouwd zullen worden als instemmende vennoten. Het antwoord van de vennoten moet per aangetekende brief worden verzonden.

Binnen de acht dagen na het vervallen van de antwoordtermijn laat de zaakvoerder aan de cèdent weten wat het resultaat is van het verzoek.

Erfgenamen en legatarissen die volgens de bepalingen van huidige statuten niet van rechtswege vennoten worden, moeten volgens dezelfde procedure de toestemming van de vennoten vragen.

Er is geen beroep mogelijk tegen een weigering tot overdracht onder levenden; de vennoot die alle of een deel van zijn aandelen wil overdragen, kan wel van de verwerende vennoten eisen dat de aandelen worden overgenomen tegen de waarde die bepaald werd door een met wederzijdse instemming aangestelde expert of, bij gebrek hieraan, door de voorzitter van de handelsrechtbank die bevoegd is voor de maatschappelijke zetel, beslissend als in kortgeding. Hetzelfde is van toepassing voor erfgenamen en legatarissen die een weigering krijgen. In beide gevallen moet de betaling geschieden binnen de zes maanden na de weigering.

Artikel 8; AANDELENREGISTER

De nominale aandelen worden ingeschreven in een register dat bewaard wordt op de maatschappelijke zetel waar elke vennoot of belanghebbende derde het kan raadplegen. Overeenkomstig de wettelijke bepalingen worden overdrachten en vervreemdingen van aandelen in het register genoteerd,

Artikel 9: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die voor beperkte of onbeperkte duur worden benoemd en in het laatste geval de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerders.

De vergadering die de zaakvoerders aanduidt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en - in geval er meerdere zaakvoerders zijn - hun bevoegdheden. Is er maar één zaakvoerder dan krijg deze alle beheersbevoegdheden.

Artikel 10: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders vormen een college dat geldig beslist wanner een meerderheid . van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders, overeenkomstig artikel 130 van de Vennootschappenwet, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doei van de vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Samen handelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan aile amndatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband,

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

Evenwel voor handelingen waarvoor het bedrag of de tegenwaarde niet vijf duizend euro (5.000,00 ¬ ) overtreft, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder,

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten,

Artikel 11: BEZOLDIGINGEN VAN DE ZAAKVOERDER

De Algemene Vergadering bepaalt of het mandaat van zaakvoerder al dan niet gratis wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de Algemene Vergadering bij eenvoudige meerderheid van stemmen of de enige vennoot het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. De bezoldiging wordt geboekt in de algemene kosten, onafhankelijk van eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 12: TOEZICHT OP DE VENNOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen zal er geen commissaris worden aangesteld, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

ln een dergelijk geval beschikt elke vennoot individueel over de onderzoek- en toezichtbevoegdheden van de commissarissen, Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Deze wordt enkel door de vennootschap bezoldigd als hij met instemming van de vennootschap werd aangesteld of indien de bezoldiging ten laste van de vennootschap werd bepaald door een gerechtelijke beslissing. In deze laatste gevallen worden de bemerkingen van de accountant bekendgemaakt aan de vennootschap.

Artikel 13: BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De gewone Algemene Vergadering van vennoten vindt elk jaar plaats op de tweede vrijdag van de maand september, telkens om 10 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vernield staat in de bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de Algemene Vergadering uitgesteld naar de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is.

De buitengewone Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen als de belangen van de vennootschap het vereisen of op verzoek van vennoten die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone Algemene Vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de bijeenroeping vermeld staat.

De Algemene Vergaderingen worden bijeengeroepen op initiatief van de zaakvoerder(s) of commissarissen. De bijeenroeping vermeldt de agenda en wordt opgesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, Er is geen bijeenroeping vereist als alle vennoten ermee instemmen bijeen te komen.

De notulen van de Algemene Vergaderingen warden bewaard in een register gehouden op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aanwezige vennoten die dat wensen. De kopieën, afschriften of uittreksels worden door een zaakvoerder ondertekend.

Artikel 14: STEMRECHT

Tijdens de vergaderingen geeft elk aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke of statutaire bepalingen inzake aandelen zonder stemrecht.

Artikel 15: VERDAGING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Elke gewone of buitengewone Algemene Vergadering kan staande de zitting door het beheer worden verdaagd voor drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en definitief moeten beslissen.

Artikel 16: JAARREKENINGEN

Het boekjaar begint op één april en eindigt op dertig maart van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en stelt de zaakvoerder de inventarissen alsmede de jaarrekening op, overeenkomstig de wet.

Artikel 17: WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekeningen, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, zoals vastgesteld volgens de goedgekeurde jaarrekening, vertegenwoordigt de netto winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf percent (5%) ingehouden om een wettelijk reservefonds aan te leggen, Deze inhouding is niet meer verplicht wanneer het fonds in kwestie een tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht als de reserve voor welke reden dan ook werd gebruikt.

Het overblijvende saldo krijgt de bestemming die de Algemene Vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder en mits naleving van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De dividenden worden betaald op de plaats en het tijdstip bepaald door de zaakvoerder.

Artikel 18: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt niet ontbonden door verbod, door faillissement, insolventie of door het overlijden van een van de vennoten.

Artikel 19: VEREFFENING - VERDELING

In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en voor welke reden dan ook, gebeurt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), onder verbehoud van de mogelijkheid van de Algemene

7J

º%

Vergadering om een of meerdere vereffenaar(s) aan te duiden en zijn 1 hun bevoegdheden en bezoldigingen te' bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de liquidatie, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-activa verdeeld tussen de vennoten.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate zijn valstort, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het netto activa wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot de aandelen waarover zij beschikken waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent,

Artikel 20: KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitoefening van de huidige statuten doet elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland woont keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel waar hen alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 21: GEMEEN RECHT

De partijen verbinden zich ertoe het Wetboek van Vennootschappen volledig na te leven.

Bijgevolg worden de bepalingen van dat Wetboek, waar niet op geoorloofde wijze van is afgeweken, beschouwd als deel uitmakend van de huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van dat Wetboek worden als ongeschreven beschouwd.

III, OVERGANGSBEPALINGEN

Heden zijn de vennoten bijeengekomen en hebben zij met eenparigheid der stemmen de volgende beslissingen genomen, die pas in voeg treden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben, namelijk de dag dat het uittreksel van de huidige akte wordt neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1, Het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging en wordt afgesloten op dertig maart tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering:

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend veertien.

3. Benoeming van (een) niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te leggen op twee (2).

Tot deze functie worden geroepen De Heer Denis De Groote en Mevrouw Christine Neve, hier aanwezig,

die aanvaarden.

Zij worden benoemd tot wederopzetting en kunnen de vennootschap geldig verbinden,

Hun mandaten zijn gratis.

4. Commissaris:

De vergadering beslist geen commissaris aan te duiden, aangezien de vennootschap die verplichting niet

heeft.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Philippe Daems

Tegelijkertijd neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Philippe NOTAIRE Watermael" Boitsfort 5 rus Willy Coppens 1170 Bruxelles Tél 02/672.22.75

DAEMS

- NOTARIS

Watermaal" Bosvcords

" Willy Coppànsslrat 5 - 1170 Brussel Fax 021575.38.93

; Voor-

behoijderr

pan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.03.2014, APP 18.10.2015, DPT 26.10.2015 15658-0433-009
05/11/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.03.2015, APP 18.10.2015, DPT 26.10.2015 15658-0434-009

Coordonnées
THEHAPPINESSLABS

Adresse
OUDE POSTWEG 50 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande