THAU BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THAU BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 540.856.261

Publication

30/12/2013
ÿþMod Word 11.1

Ity zi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 DEC, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0540.856.261

Benaming

(voluit) : THAU BENELUX

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : RIJWEG 169 - 3020 HERENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de Raad van Bestuur dd. 13 november 2013 blijkt dat de maatschappelijke zetel vanaf die datum verplaatst wordt van de Rijweg 169 te 3020 Herent naar de Duigemhofstraat 101 te 3020 Herent.

MN Plus BVBA,

zaakvoerder

met de heer

Christian Peeters

als vaste vertegenwoordiger

25/10/2013
ÿþ 4 mod 11.1

vr

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grfrnec1e,

Rechtbank van Kccia0r, 2013 te Leuven, de

De GRIFFIER

Griffie

Voor- behoud,

aan he

Belgisc Staatsbli

Onderneminganr : s40. 8.S6 . 264

Benaming (voluit) : THAU BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijweg 169

(volledig adres) 3020 Herent

Onderwrerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 10 oktober 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap met als naam "THAU BENELUX".

2. Zetel: 3020 Heren!, Rijweg 169

3. Oprichters;

1. De heer PEETERS Christian Louis Vital, geboren te Leuven op 12 juli 1971, wonende te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 252;

2. De naamloze vennootschap "Think2Act Capital", rechtspersonenregister Antwerpen 843.767.762, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Baarbeek 1.

4. Kapitaal: 290.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 72.500,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 217.500,00 euro nog te volstorten door:

- sub 3.1: 54.375,00 euro;

- sub 3.2;163.125,00.

7. Samenstellinq: in geld

8. Boekiaar: Elk boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart. Het eerste boekjaar eindigt op 31 maart 2015.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de Algemene Vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste (11205t9) van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10d8) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de Algemene Vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het liquidatiesaldo onder de Aandeelhouders rekening houdend met een gelijk recht per Aandeel en rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij ' voorrang de Aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Besluitvorming: De regeling inzake de besluitvorming werd opgenomen in artikel 11.3, en luidt als volgt:

"De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden tegenwoordig of geldig vertegenwoordigd is op een bijeengeroepen vergadering. Indien dat aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, kan een tweede vergadering met dezelfde agenda worden bijeengeroepen, mits een nieuwe oproeping vijf (5) volle kalenderdagen vooraf, die geldig zal kunnen , beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde Bestuurders.

De besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen met gewone meerderheid van de stemmen uitgebracht door de tegenwoordige of vertegenwoordigde Bestuurders. Eventuele onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet gerekend bij de uitgebrachte stemmen. In geval van gelijkheid van stemmen, wordt het " besluit geacht niet te zijn genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Onverminderd de hiervoor bepaalde algemene regels van het aanwezigheids- en stemquorum, vereisen de volgende beslissingen van de Raad van Bestuur bovendien steeds de aanwezigheid en de positieve stem van ten minste één Bestuurder benoemd op voordracht van de Investeerder en één Bestuurder benoemd op voordracht van de Manager

- aile beslissingen betreffende de aanwerving en het ontslag van de leden van het senior management van de Vennootschap;

- alle beslissingen betreffende de toekenning of de wijziging van vergoedingen aan de Bestuurders en de leden van het management, dit voor zover en in de mate zulke beslissing binnen de bevoegdheid van de Raad van Bestuur valt en desgevallend met naleving van de toepasselijke wettelijke voorschriften inzake : belangenconflicten in hoofde van bestuurders;

- alle beslissingen betreffende de verwerving of vervreemding van (substantiële delen van) enige Groepsvennootschap;

- alle beslissingen betreffende de wijziging van de strategie van de Vennootschap;

- alle beslissingen betreffende de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van enige Groepsvennootschap."

12. Dagelijks bestuur: Artikel 13 van de statuten luidt: "Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer Gedelegeerde Bestuurders en/of andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden zoals geregeld in deze Statuten en desgevallend op het ogenblik van hun benoeming. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid; zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap.

Iedere Gedelegeerd Bestuurder zal krachtens deze Statuten bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur zoals hierna gedefinieerd.

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de Vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen.

Ter vermijding van ieder twijfel wordt uitdrukkelijk bepaald dat geen van de volgende besluiten van de Vennootschap geacht worden tot het dagelijks bestuur te behoren zodat zulke beslissingen steeds de voorafgaande goedkeuring van de Raad van Bestuur vereisen (zonder afbreuk te doen aan beslissingen die niet kunnen geacht worden te behoren tot het dagelijks bestuur ingevolge toepasselijk recht):

- alle hoger in artikel 11.3., van de Statuten opgesomde beslissingen van de Raad van Bestuur waarvoor ' een bijzonder quorum vereist is;

- alle verrichtingen, uitgaven, verbintenissen van welke aard ook die de Vennootschap, in of buiten ' rechte, verbinden voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,00), hetzij in één enkele verrichting hetzij in een reeks van onderling verbonden verrichtingen;

- alle verrichtingen betreffende onroerende goederen of rechten, ongeacht het bedrag."

13. Externe verteaenwoordiginq: Artikel 14 van de statuten luidt: "De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als, handelend met al zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de Vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee (2) gezamenlijk handelende Bestuurders, van wie één verplicht een Bestuurder benoemd op voordracht van de Investeerder en één verplicht een Bestuurder benoemd op voordracht van de Manager dient te zijn.

Onverminderd de voorgaande externe vertegenwoordigingsbevoegdheden wordt de Vennootschap wat het dagelijks bestuur betreft, zoals beperkt door artikel 13 van deze Statuten, tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere Gedelegeerd Bestuurder alleen en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

14. Bestuurders: De beide oprichters stelden met unanimiteit het aantal bestuurders vast op drie (3) en

stelden met unanimiteit aan tot bestuurder, met de bijzondere functie(s) achter hun naam vermeld:

* als bestuurder op voordracht van de manager / heer PEETERS Christian:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MN PLUS", rechtspersonenregister Leuven 0821.978.592, met zetel te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 252, die voor de duur van haar mandaat als bestuurder conform de artikelen 10.2. en 13 van de statuten tevens wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft zodat zij zelfstandig alle beslissing zal kunnen nemen betreffende het dagelijks bestuur en zelfstandig optredend de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur, en die haar zaakvoerder, de heer PEETERS Christian Louis Vital, geboren te Leuven op 12 juli 1971, wonende te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 252, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie(s) in haar naam en voor haar rekening;

* als bestuurders op voordracht van de investeerder 1 de naamloze vennootschap "Think2Act Capital":

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Think2Act Partners", in het kort "T2A Partners", rechtspersonenregister Antwerpen 0828.950.716, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Baarbeek 1, die voor de duur van haar mandaat als bestuurder conform de artikelen 10.2. en 13 van de statuten tevens wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft zodat zij zelfstandig aile beslissing zal kunnen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

h

e` Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge















1i'oer-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

'~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

nemen betreffende het dagelijks bestuur en zelfstandig optredend de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur, en die haar aandeelhouder de heer BREESCH Jo, geboren te Hasselt op 5 juif 1972, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Terlinckstraat 14, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie(s) in haar naam en voor haar rekening;

c) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RhubiKon", rechtspersonenregister Gent 0835.258.486, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Soenenspark 45 bus 204, die voor de duur van haar mandaat als bestuurder conform artikel 10.2. en 13 van de statuten tevens wordt aangesteld tot voorzitter , van de raad van bestuur, en die haar zaakvoerder, de heer VERHELST Koen, geboren te Tielt op 22 september 1980, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Soenenspark 27, heeft aangeduid als haar vaste ' vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie in haar naam en voor haar rekening.

Al deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2019.

15. Commissarissen', geen.

16. Doel: De Vennootschap heeft tot doel:

1. De activiteiten van een holdingvennootschap in de ruimste zin van het woord, omvattende onder

meer.

- participaties nemen en investeren in vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, al dan niet genoteerd op de beurs;

- voomoemde entiteiten financieren door middel van het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van aandelen, opties, warrants, of andere effecten of andere vormen van kapitaalfinanciering, of door middel van het toestaan, het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van leningen, obligaties, kredietopeningen of andere vormen van schuldfinanciering of schuldinstrumenten;

- liquiditeiten of activa beleggen in effecten, cash of roerende waarden in de meest brede betekenis van het woord;

- de voormelde participaties en beleggingen beheren, kapitaliseren en valoriseren, onder andere door rechtstreeks of onrechtstreeks te participeren in of door op enige andere wijze ondersteuning te geven aan de raad van bestuur, aan het management, bij de controle of de vereffening van de entiteiten waarin zij een participatie heeft en door technische, zakelijke, administratieve, juridische, financiële of andere diensten of bijstand te verlenen;

- de ontwikkeling van de entiteiten waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coördineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten afsluiten, met inbegrip van het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, behoudens de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken, vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

2. De activiteiten van een managementvennootschap in de ruimste zin van het woord, waaronder het verrichten van alle activiteiten van adviesverlening, consultancy en management, het verstrekken van aile daarmee gerelateerde diensten, omvattende onder meer in het bijzonder:

- consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven, het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen waaronder onder meer de mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- het uitvoeren van alle studies, onderzoek en dienstverrichtingen op gebied van marktonderzoek,' promotie, raadgeving, prospectie, marketing, public relations en communicatie, documentatie, publicatie, informatisering, efficiëntie, planning, organisatie, calculatie, toezicht, assistentie op gebied van management, consulting, bedrijfsvoering en beheer;

- het verlenen van adviezen van financiële, economische, juridische, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid, administratie en informatisering, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

3. Alle activiteiten, verrichtingen van dienstverlening en andere handelsverrichtingen op gebied van evenementen, media, marketing, public relations, informatica, telecommunicatie, internet en aanverwante technologieën evenals alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde bedrijvigheden, omvattende onder meer:

- de organisatie van evenementen, manifestaties, kunstmanifestaties, feesten, festivals, tornooien, markten en jaarmarkten, concerten, fuiven, shows, verkiezingen, bijeenkomsten, banketten, recepties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, congressen, seminaries, teambuildings, incentives, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde;

Op de laatste blz van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

' , \ oor-e behouden aan het Belgisch Staatsblad

- het organiseren van reizen en excursies van kortere duur en het regelen van reizen op maat, handelsmissies en bedrijfsincentives, met in begrip van het regelen van het onderdak, het vervoer en de maaltijden van de reizigers, evenals vergaderruimten en het verstrekken van logistieke en intellectuele bijstand in het kader van de hoger vermelde activiteiten;

- het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten, zalen en terreinen waarin de hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden, met inbegrip van het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen dienstig voor de hoger vermelde activiteiten;

- het verlenen van advies en praktische hulp, in het bijzonder aan bedrijven, inzake activiteiten op het

gebied van de mediasector, waaronder onder meer maar niet uitsluitend radio, televisie, video, persorganen en internet, evenals op het gebied van communicatie in het algemeen en public relations, met inbegrip van de productie en de uitbating van, de handel in alle mediasystemen en  producten alsook het bestuderen van de technische, commerciële en maatschappelijke ontwikkelingen inzake media in de ruimste zin van het woord, evenals de informatievergaring en informatieverlening inzake audiovisuele en fotografische producten bij middel van alle mogelijke publicaties, voordrachten, tentoonstellingen, cursussen en seminaries;

- de prospectie, organisatie, opvolging en afhandeling van activiteiten en diensten van marketing, promotievoering en reclamecampagnes en andere verkoop- en handelbevorderende activiteiten, met inbegrip van daarmee gerelateerde consultancy activiteiten;

- alle activiteiten van een computer- en telecomadviesbureau, met inbegrip van het verlenen van programmatie en/of consultancy diensten, de ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducten en de commercialisatie ervan, evenals de gegevensverwerking;

- het ontwikkelen, commercialiseren en uitbaten van diverse (multi)mediatoepassingen, producten en diensten, audiovisuele, interactieve en andere toepassingen op alle huidige en toekomstige dragers en in alle huidige en toekomstige bestandsformaten en media in het kader van en met betrekking tot alle hoger vermelde activiteiten, met inbegrip van het verdelen in het algemeen van aile hiervoor en hoger bedoelde audiovisuele producten en toepassingen via alle huidige of toekomstige streaming media, alsook met inbegrip van het ontwerpen en beheren van websites, het on-fine verkopen via internet, het ontwerpen van reclamebanners op internet, het ontwerpen en het voeren en van publiciteit via internet als via alle andere streaming media, dat al dan niet door onderaannemers verzorgd wordt;

- de groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, (tele)communicatie en (multi)mediatoepassingen op alle huidige en toekomstige dragers.

4. Het beheren, coördineren, uitbaten, deponeren, in waarde stellen, verwerven, vervreemden, in licentie geven of nemen en verdedigen van auteursrechten (zowel vermogensrechten als morele rechten, evenals alle andere bepaalde bijzondere rechten van vermogensrechtelijke aard), digitale rechten, master-ownership rechten, uitgeversrechten, brevetten, octrooien, licenties, merken en andere intellectuele eigendomsrechten, naburige rechten en aanverwante rechten ter bescherming van onder meer teksten van alle aard, ongeacht de inhoud, de omvang of de vorm, fotografieën, ongeacht de informatiedrager, muzieksequensen, videosequensen of audiovisuele sequensen in het algemeen ongeacht het formaat of de informatiedrager, computerprogramma's en databanken.

5. Import en export, groothandel en handelsbemiddeling, omvattende alle activiteiten uitgeoefend door commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, met inbegrip van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Hoger vermelde opsommingen zijn niet limitatief maar exemplatief bedoeld, Aangaande al het voorgaande kan de Vennootschap bovendien voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger handelen.

De Vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. Zij kan in het algemeen, in België in en het buitenland, alle roerende of onroerende, commerciële, financiële of industriële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan, geheel of ten dele, te vergemakkelijken of te bevorderen.

De Vennootschap mag alle garanties verstrekken, zich borgen stellen, zekerheden verstrekken, waaronder haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, alsook optreden als agent of vertegenwoordiger van, of voorschotten toestaan aan de entiteiten in dewelke zij participeert.

De Vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan ; reglementaire bepalingen voor zover de Vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, onverminderd de mogelijkheid van de Vennootschap om die werkzaamheden in onderaanneming te laten verrichten door derden ' die wel beschikken over de nodige vergunningen en/of toelatingen.

17. Gewone algemene vergadering: De gewone Algemene Vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de 2101e van de maand juni om veertien uur (14h00); indien die dag een zaterdag,

Op de laatste biz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

zondag of wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende Werkdag op hetzelfde

uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van

het eventuele stemrecht.

18. Voorkooprecht: Een voorkoopregeling werd ingebouwd in de statuten ingeval van overdracht of overgang van aandelen of eraan verbonden rechten, alsmede werd een volgrecht, een volgplicht en een standstill voorzien.

19. Volmacht: Sub 32 werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer VERHELST Koen, geboren te Tielt op 22 september 1980, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Soenenspark 27.

20. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ais bleek uit het attest afgeleverd door

Belfius Bank.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

foor-

` behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 22.06.2015, NGL 17.09.2015 15591-0329-018
20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 21.06.2016, NGL 15.03.2017 17063-0537-012

Coordonnées
THAU BENELUX

Adresse
RIJWEG 169 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande