TEGELCENTRUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEGELCENTRUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.740.517

Publication

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 14.08.2013 13425-0563-011
12/02/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Neerloop 1

(volledig adres)

Onderwerp akte ; NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op drieëntwintig januari tweeduizend en dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de enige; vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET ELEMENT", met zetel te 2500: Lier, Neerloop 1, opgericht bij akte verleden voor notaris Karl Van Looy te Antwerpen op drieëntwintig mei, tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht juni tweeduizend en' zeven, onder nummer 07081630, waarvan de statuten sindsdien ongewijzigd zijn, ingeschreven in heti Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0889.740.517, ressorterend onder de bevoegdheid van dei Rechtbank van Koophandel te Mechelen, beslist heeft met algemene stemmen:

1. Naamswijziging: De vergadering bevestigt dat de naam van de vennootschap, zijnde "HET ELEMENT" met ingang van twee januari tweeduizend en dertien gewijzigd is in "TEGELCENTRUM".

2. Zetelverplaatsing: De vergadering bevestigt dat de zetel van de vennootschap met ingang van twee januari tweeduizend en dertien werd verplaatst van 2500 Lier, Neerloop 1 naar 3150 Haacht,: Werchtersesteenweg 128.

3. Verslag van de zaakvoerder in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen: Ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder met omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, alsook van de staat van activa en passiva, afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf.

4. Doelwijziging: De vergadering bevestigt dat het doel van de vennootschap met ingang van twee januari tweeduizend en dertien werd gewijzigd en dat hiertoe de bestaande doelomschrijving werd vervangen door de; hierna vermelde doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als: tussenpersoon, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

«de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van alle bouwmaterialen, in het bijzonder tegels, natuursteen, parket, sanitair en alle aanverwante producten,

«onderneming voor het plaatsen van tegels en mozaïek en alle vloer- en wandbedekkingen.

«onderneming voor het bewerken en plaatsen van natuursteen.

'het verlenen aan derden van dienstprestaties in de meest ruime zin, met inbegrip doch niet beperkt tot het beheer en advies op administratief, financieel, juridisch, commercieel en technisch vlak.

"het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard in de meest ruime zin, met inbegrip doch niet beperkt tot het aankcpen en verkopen, het huren, leasen, verhuren of onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder aile vormen van aile roerende en onroerende goederen; het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of; onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

"Het besturen van vennootschappen, ongeacht hun doel, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen, alsook de aankoop, verkoop en ruiling vani effecten, het optreden van vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

«Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, ovemame of elke andere wijze in alle vennootschappen en andere rechtspersonen, bestaande of nog op te richten, die een gelijkluidend,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

VI

U

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

31 -01- 2013

GRIFFIE tR " ,hi BANK van KOOPHAND =` te 1ECHELEN

Ondernemingsnr : 0889.740.517

Benaming

(voluit) : HET ELEMENT

(verkort)

j1111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te 'bevorderen.

" Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke ' vorm. De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haar aval verlenen.

'Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieks- of handelsmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd zowel in eigen beheer als door onderaannemers of gemandateerden, al dan niet in deelname met derden of als tussenpersoon, rechtstreeks of onrechtstreeks " in verband staande met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het meest geschikt acht.".

5. Kapitaalverhoging: De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) tot drieënveertigduizend zeshonderd euro (43.600,00 ¬ ). De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tweehonderd vijftig (250) nieuwe kapitaalaandelen, allen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

6. Individuele afstand van het voorkeurrecht door de heer Jacques Donners, enige vennoot.

7. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen: Inschrijving op en volstorting van de tweehonderd vijftig nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van honderd euro (100,00 ¬ ) per kapitaalaandeel, door de naamloze vennootschap "DS CONSULT", met zetel te 9300 Aalst, Moutstraat 12, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0463.278.235,

8. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieënveertigduizend zeshonderd euro (43.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door vierhonderd zesendertig (436) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde.

9. Wijziging datum jaarvergadering: De vergadering beslist om vanaf dit jaar de jaarvergadering te houden op de eerste vrijdag van de maand juni.

10. Wijziging externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: De vergadering beslist de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen als volgt: "De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd, jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder, door de handtekening van twee zaakvoerders, behoudens voor rechtshandelingen met een vermogenswaarde beneden de vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ), waartoe de handtekening van één zaakvoerder volstaat."

11.Aanneming van een volledig nieuwe tekst van statuten, rekening houdend met voormelde beslissingen.

12. Bevestiging van de benoeming van de heer Jacques Donners, als zaakvoerder, met ingang vanaf vijf december tweeduizend en twaalf en bevestiging van de ontslagname door mevrouw Adams Martine als zaakvoerder, met ingang vanaf vijf december tweeduizend en twaalf.

13. Benoeming van een nieuwe zaakvoerder, zijnde de naamloze vennootschap "DS CONSULT', met als vaste vertegenwoordiger de heer Jacques Donners.

14. Aanduiding vaste vertegenwoordiger: De vergadering benoemt de heer Jacques Donners, vennoot en zaakvoerder, tot vaste vertegenwoordiger voor de zaakvoerders- of bestuurdersmandaten die de vennootschap uitoefent of zal uitoefenen in andere rechtspersonen.

15.Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

16. Volmacht aan de heer Wouter Nielandt, kantoor houdend te 1820 Perk, Vinkenbaan 44 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen die met deze akte gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1.Expeditie van de akte statutenwijziging.

2.Verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief dd. 31/12/2012.

3. Bankattest.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/02/2013
ÿþ Mal Wafd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0889.140.517

Benaming

(voluit) : HET ELEMENT

(verkort) :

11181111111111111111

*13021495*



NEERGELEGD

23 -01- 20i3

C:iF~iEt~iBANK .~zrt

k,'1irTMANnl=1 -. hAPNwer em

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neerloop 1 te 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel op 5 december 2012, blijkt dat het ontslag als zaakvoerder werd aanvaard van mevrouw Adams Martine.

In haar vervanging werd voorzien door te benoemen als zaakvoerder: de heer Donners Jacques, Geukenshage 44, 1790 Aftligem.

Tevens werd beslist om de heer Donners Jacques te benoemen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap.

Aldus opgesteld te Lier op 05/12/2012.

Donners Jacques,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 30.08.2012 12507-0502-010
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 26.07.2011 11336-0375-010
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 21.07.2010 10329-0468-010
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 21.07.2009 09452-0027-010
31/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisch

Staatsbia

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

2

o -07- 2015

Grjffie







I111l1~umu~u~~uM~~uu

1511 933

1

Ondernemingsnr : 0889.740.517

Benaming

(voluit) : TEGELCENTRUM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3150 Haacht , Werchtersesteenweg 128

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders heeft op 9 juli 2015 met eenparigheid van

stemmen en per afzonderlijke stemming beslist het ontslag vanaf 9 juli 2015 te aanvaarden van:

- de Naamloze vennootschap DS Consult , Moutstraat 12 , 9300 Aalst , vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger de

heer Donners Jacques.

- de heer Donners Jacques , 1790 Affligera, Geukenshage 44 ,

Er zal hen kwijting worden verleend voor de uitoefening van hun mandaat in de eerstvolgende

jaarvergadering te houden in 2016.

Vervolgens hebben zij beslist volgende personen te benoemen als nieuwe zaakvoerders vanaf 9 juli 2015

- Grau BVBA, Elzenhoutstraat 30 , 2610 Wilrijk, met ais vaste vertegenwoordiger

de heer Graré Philip;

Covalgo BVBA, 1790 Affligem, Geukenshage 44, met als vaste vertegenwoordiger

mevrouw Schelfhout Martine;

- Marniocer NV, 9032 Wondelgem, Schouwingstraat 45, met als vaste vertegenwoordiger

de heer Donners Jacques .Zij aanvaarden hun mandaat.

Marmocer NV,

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Donners Jacques

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 28.07.2015 15359-0220-015

Coordonnées
TEGELCENTRUM

Adresse
WERCHTERSESTEENWEG 128 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande