TANDARTS DEHAEN ISABEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS DEHAEN ISABEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.725.283

Publication

17/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Lyilk

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Voer-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14138816*

NEERGELEGD

Q 8 JULI 2014

Grime Rechtbank van Koophandel te Leuver'.

rime

Ondernemingsnr. ; 543725283

Benaming (voluit) : TANDARTS DEI-IAEN ISABEL

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel DORPSSTRAAT 91A 3078 KORTENBERG-MEERBEEK

Onderwerp akte QUASI-INBRENG

Neerlegging van het bijzonder verslag van de Zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen.

Isabel DEHAEN Zaakvoerder

1 .+D

13/01/2014
ÿþD áe

4

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 111

11





*19012931*

~ ~ "^lÉjïº%iÎ%lr~ ~: aü:V~l 1"~! l'~'~.^f l- ~

t~ Ur:L.11).72n, da I) 2 JAN. 1114 D;'

Griffie

Ondernemingsnr : ©Sl3.' ,,,53

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

TANDARTS DEHAEN Isabel

Burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 3078 Kortenberg- Meerbeek, Dorpsstraat,91A.

Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris HansVereeken te Halle op 27 december 2013,heeft mevrouw DEHAEN Isabel Annemie, geboren te Leuven op 19 oktober 1979, ongehuwd, wonend te Kortenberg, Dorpsstraat,91A.

De burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TANDARTS DEHAEN Isabel ,met zetel te 3078 Kortenberg- Meerbeek, Dorpssiraat,91A. opge-richt voor onbepaalde duur.

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO,

vertegenwoordigd door honderd deelbewijzen. Het is volledig onderschreven door de oprichter en door

haar volstort in speciën tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro;op elk deelbewijs werd honderd vierentwintig euro volstort en blijft tweeënzestig euro te volstorten.De gelden werden gestort op een bijzondere

bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting bij de Bank J.Van Breda & C°, zoals blijkt uit

het bankattest,afgeleverd op 23.12.2013.

De vennootschap heeft tot doel:

A.Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of in samenwerking met derden: het verstrekken van tandheelkundige zorgen op één of meer plaatsen, in overeenstemming met, de deontologische gedragsregels eigen aan het beroep.

Dit omvat onder meer, zonder daarbij exhaustief te zijn:

1)de uitbating van een tandheelkundige kliniek en / of praktijk, mond- en tandverzorging, prothesen, radiografie, kleine mondheelkunde, evenals - voor zover daarvoor de nodige vergunningen werden bekomen -alle tandheelkundige specialismen zoals stomatologie, paradontologie, implantologie, endodontologie en narcodontie;

2)de uitbating van een tandtechnisch laboratorium, omvattende het vervaardigen, leveren, plaatsen, herstellen en aanpassen van mond- en tandprothesen, correctieapparaten en hulpstukken evenals het verstrekken van laboratoriumprestaties dienaangaande,

3)het verlenen van alle advies, begeleiding en opleiding, alsmede de organisatie van studiedagen en seminaries met betrekking tot mond- en tandverzorging, tandbederf en  preventie;

4)het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor voormelde activiteiten;

5)de aan- en verkoop, het huren en I of leasen, van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de tandartsvennoot, of tandartsvennoten;

6)de aankoop, verkoop, import, export, huur, verhuur, onderhoud en herstelling van alle hulpstoffen, grondstoffen, producten, materialen, uitrustingsgoederen, instrumenten en apparatuur die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voormelde activiteiten;

7)het scheppen van de mogelijkheden om de tandartsvennoot of tandartsvennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde disciplines en activiteiten, ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

8)het verwerven en aanvragen van licenties, brevetten, octrooien, alle zakelijke rechten op know how en ontwikkelde procédés.

B.Daarbuiten heeft de vennootschap bijkomend tot doel:

Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende;

goederen en rechten in de ruimste zin.

Dit omvat onder meer :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tr

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

a. Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en -- rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

b. Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren.

Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een zelfde,gelijkaardige of een verwante activiteit ontplooien, onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng,inschrijving, opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire ) leningen toestaan aan derden en (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

Zij mag andere vennootschappen (mee) besturen

Zij mag alle handels financiële en nijverheidshandelingen verrichten,die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

BESTUUR.Als niet statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur:mevrouw Isabel Dehaen, oprichter voornoemd.Het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd;de zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de éérste zaterdag van de maand december te tien uur, ook al is die dag een wettelijke feestdag , en voor het eerst in tweeduizend vijftien

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem,

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder,bij geschreven volmacht.Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers.Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt.De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behan'delen onderwer-ipen en eventuele instrukties voor de uitoefening van het stemrecht.

De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van ven-'nootschappen,

WINSTVERDELING.Onder voorbehoud van de wettelijke verplichting tot aanleggen van een wettelijke reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst.

VEREFFENING.Bij de ontbinding zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden,tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt met bepaling van hun bevoegdheden,de wijze van vereffening en de hen toekomende vergoeding.De vereffenaars hebben,tenzij de algemene vergadering hun bevoegdheid beperkt,de meest uitgebreide bevoegdheden,overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening,na betaling der schulden en lasten van de vennootschap,za! verdeeld worden onder de vennoten volgens het aantal van hun respectievelijke deelbewijzen en in verhouding tot hun volstorting.

DIENSTJAAR.EIk dienstjaar begint op een juli en eindigt op dertig juni nadien;het eerste begint op 1 januari 2014 en eindigt op dertig juni 2015.

De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op duizend vijftig euro,btw exclusief

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte.

Hans Vereeken Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 26.01.2016 16027-0600-012

Coordonnées
TANDARTS DEHAEN ISABEL

Adresse
DORPSSTRAAT 91A 3078 MEERBEEK

Code postal : 3078
Localité : Meerbeek
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande