SUD PARADISE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SUD PARADISE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 889.310.351

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 30.09.2014 14625-0449-011
25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 21.10.2013 13635-0380-012
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 27.08.2012 12470-0141-009
20/01/2012
ÿþ Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

6 ~ n,ü~e FYML

Griffie

f111" ~~i2a1~~u~821,mun~nNN~

Onderneniingsnr : 0889.310.351

Benaming

(voluit) : FLOWER PARADISE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Postweg 138 te 1602 Vlezenbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "FLOWER PARADISE", gehouden voor Notaris An-Katrien Van Laer, te Herne, op 19 december 2011 en met volgend registratierelaas: "Geregistreerd zes bladen drie verzendingen te DILBEEK Il de 23 december 2011. Boek 601 Blad 07 vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). DE ONVANGER a.i. getekend OST A.", blijkt via uittreksel dat de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Wijziging benaming vennootschap.

De algemene vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "SUD PARADISE".

Tweede besluit: Verplaatsing maatschappelijke zetel.

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen vanaf heden van 1602 Vlezenbeek, Postweg 138 naar 1570 Galmaarden, Langestraat 22.

Derde besluit: Kapitaalsverhoging.

De algemene vergadering stelt vast dat de vennootschap is opgericht met een kapitaal van duizend euro (¬ 1.000,00)

. De algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00 ¬ ) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van duizend euro (1.000,00 ¬ ) tot achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen.

De aandelen zullen volgestort worden ten belope van zevenduizend tweehonderd euro (¬ 7.200,00).

Het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd voor de omzetting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening met het nummer 6E90 0688 9408 8332 bij de Dexia Bank te Brussel. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Deze kapitaalverhoging zal geschieden door bijstorting van het kapitaal en bijgevolg leiden tot een automatische herwaardering van de aandelen.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

Vierde besluit: Wijziging van het doel van de vennootschap.

- De vergadering ontslaat unaniem de Voorzitter voorlezing te geven van het verslag van de zaakvoerder met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en van de aangehechte staat van actief en passief. Alle vennoten

Op de laatste blz van Luik 13 vermelden : Recto : telaam hoedanigheid van de instr'imenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

erkennen een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis van te hebben genomen.

- De vergadering beslist de doelstellingen van de vennootschap integraal te vervangen zoals vermeld in artikel 3 van de statuten waarvan sprake hierna.

- Koninklijk Besluit van 6 september 1993

Partijen verklaren kennis te hebben van de bepalingen van het koninklijk besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar

Vijfde besluit: Omzetting

- De Voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 oktober 2011 hetzij minder dan drie maanden voordien. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor BVBA De Nul & C° te Lennik, Ninoofsesteenweg 37,

vertegenwoordigd door Roger De Nul, Bedrijfsrevisor, luiden als volgt :

"De staat van activa en passiva, afgesloten per 3 111 0/2 01 1 van de Vennootschap Onder Firma FLOWER PARADISE te Vlezenbeek, zoals deze in het verslag werd opgenomen, is in

overeenstemming met de boekhouding van genoemde vennootschap.

Uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt dat de staat van activa en passiva de vermogenstoestand van de VOF FLOWER PARADISE volledig, getrouw en juist weergeeft.

Uit deze boekhoudkundige staat van activa en passiva blijkt dat het eigen vermogen (het netto-actief) van ¬ 14.595,76, dat ¬ 15.595,76 lager is dant het maatschappelijk kapitaal van ¬ 1.000,00 en bovendien lager is dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; vandaar dat de verrichting kan plaatsvinden onder opschortende voorwaarde van bijkomende inbrengen van buitenuit.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd om gehecht te worden aan de akte van omzetting tot Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid van de VOF FLOWER PARADISE.

Lennik, 13 december 2011.

BVBA De Nul & C°, Bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door

Roger De Nul

Bedrijfsrevisor"

Deze verslagen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

- De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de Vennootschap Onder Firma om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met ingang van heden.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is de voortzetting van de Vennootschap Onder Firma, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 oktober 2011, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de Vennootschap Onder Firma, worden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de besloten vennootschap met beperkte aan-'sprakelijkheid gehouden werden, voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het nummer 0889.310.351 waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven was in de Kruispuntbank van ondernemingen.

De honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette Vennootschap Onder Firma.

ingevolge deze omzetting is de Vennootschap Onder Firma omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Zesde besluit: Ontslag zaakvoerder.

De vergadering verleent ontslag aan de heer Didier Overath als zaakvoerder van de Vennootschap Onder Firma.

De algemene vergadering dankt de zaakvoerder voor zijn diensten en verleent hem aanstonds algehele ontlasting voor het door hem gevoerde bestuur in de vennootschap voor de periode lopend tot op heden.

Zevende besluit: Statuten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van een naamloze vennootschap goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt :

STATUTEN

Benaming: De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam "SUD PARADISE".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1570 Galmaarden, Langestraat 22.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, - de aankoop, verkoop, huren en verhuren van alle onroerende goederen

- het bouwen en verbouwen van onroerende goederen

- het beheer van alle onroerende goederen, beleggen en herbeleggen van inkomsten hiervan en dit in de ruimste zin van het woord

- de expertises met betrekking tot zowel onroerende als roerende goederen, dit alles in de ruimste zin van het woord

- makelaar in onroerende goederen, in de ruimste zin van zijn betekenis.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen verrichten in de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

c) De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde; elke aandeel een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

Aard van de aandelen - register van aandelen: Alle aandelen zijn op naam. Op de maatschappelijke zetel wordt een aandelenregister gehouden, met volgende vermeldingen:

1) identiteit en aantal aandelen van elke vennoot;

2) vermelding van de gedane stortingen;

3) afstand of overdracht van de aandelen, gedateerd en ondertekend door de overdrager en overnemer, in geval van overdracht onder de levenden, door het bestuur en de rechtverkrijgende in geval van overgang wegens overlijden;

4) aanduiding van één eigenaar tegenover de vennootschap in geval van mede-eigendom;

5) elke door het bestuur nuttig geachte vermelding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Elke overdracht of overgang geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden slechts vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister. Elke vennoot of belanghebbende derde kan inzage nemen van het aandelenregister.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, al dan niet benoemd in de statuten. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering, welke ook de duurtijd van hun mandaat, de vergoeding en hun bevoegdheid bepaalt.

Behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering, heeft elke zaakvoerder elk afzonderlijk de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap op te treden en alle handelingen te stellen die bijdragen tot het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens aangelegenheden die de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.

Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt hem de volledige bestuursbevoegdheid toegekend.

Alle rechtsondernemingen zullen in naam van de vennootschap door de zaakvoerder worden gevolgd. Hij dient hiervoor geen bijzondere machtiging voor te leggen.

Het bestuur mag sommige bevoegdheden van dagelijks bestuur aan één of meer derden, al dan niet vennoten, delegeren.

Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt vertegenwoordigd en geldig verbonden door elke zaakvoerder tegenover derden, en in rechte.

Controle:

Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen. Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder het recht alle toezichts- en onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

Algemene vergadering:

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

De algemene vergadering van vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste woensdag van de maand juni om 18 uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op de eerste daarop volgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang der vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventueel commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Als alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet er over de wijze van bijeenroeping geen verantwoording worden gegeven.

Boekjaar: Het maatschappelijke jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Hierop wordt ten minste vijf percent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijke kapitaal bereikt.

Over het saldo kan de algemene vergadering der vennoten beschikken, behoudens wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding: Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie, met de meest uitgebreide machten.

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Achtste besluit: Benoeming zaakvoerder.

De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering.: de heer Overath Didier voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Negende besluit: Coördinatie statuten

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris over te gaan tot de coordinatie van de statuten en de tekst van de gecoördineerde statuten neer te leggen op de Rechtbank van Koophandel.

Tiende besluit: Machtiging tot uitvoering.

De vergadering besluit om de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de heden genomen beslissingen ten uitvoer te leggen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd : uitgifte van de akte.

. Getekend door Meester An-Katrien Van Laer,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste b17. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notar!s, hetzij van de perso(o?nfenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 14.09.2015 15586-0164-011

Coordonnées
SUD PARADISE

Adresse
LANGESTRAAT 22 1570 GALMAARDEN

Code postal : 1570
Localité : GALMAARDEN
Commune : GALMAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande