STY GOOSSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STY GOOSSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 415.921.746

Publication

22/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0415.921.746

Benaming

(voluit) : STY GOOSSENS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijs, Hagaard 62.

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 27mei 2011. Geregistreerd vier bladen vier verzending te Beveren, Registratie de dertigste mei tweeduizend en elf; Boek 450 blad 28 .vak'' 9 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Vr. De Ontvanger (getekend) Guido Vercruyssen Fiscaal Deskundige,

I. De buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STY Goossens", met zetel te 3090 Overijse, Hagaard 62.

Vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Eduard Van Put, te Berchem, de dato achttien., maart negentienhonderd zes en zeventig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien' april daarna onder nummer 978-10. Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst bij; akte verleden voor ondergetekende notaris André Depuydt, te Rupelmonde op vijf februari tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig juli tweeduizend en vier onder; nummer 04113994.

Zijn aanwezig, volgende aandeelhouders:

1. De heer Goossens Freddy Leontine Kamiel Josephine, geboren te Temse op twee februari negentienhonderd tweeëndertig, nationaal nummer 320202-323.12, echtgenoot van Vetommen Josepha, Germaine Karel, wonende te 3090 Overijse, Terhulpsesteenweg 8 bus 3.

Eigenaar van honderd vijftig (150) aandelen. "

2. De heer Goossens Renaat Florent Esther Jeanne, geboren te Sint Niklaas op zestien november;

negentienhonderd zestig, nationaal nummer 601116.249.26, echtgenoot van mevrouw Wolfs Erna, wonende te',

3090 Overijse, Hagaard 62.

Eigenaar van vijf en zestig (150) aandelen.

Totaal aantal aandelen driehonderd (300) aandelen

2. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter stelt vast dat bovenvermelde aanwezigheidslijsten juist zijn:

A. De rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1. De over te nemen vennootschap, vermeld onder nummer 1, zijnde de Besloten Vennootschap met; Beperkte Aansprakelijkheid BVBA STY Goossens, heeft als doel:

"Buitenlandse handel en de binnenlandse groothandel en detailhandel: het fabriceren van alle dranken ,niet; alcoholische zoals frisdranken, waters, vruchtensappen, cola's, de verkoop en het vervoer van deze producten,' de interne en externe handel, groothandel of kleinhandel en de verkoop en het vervoer van alle bieren en: wijnen. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een: gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. De vennootschap is gerechtigd: alle industriële, handels -, financiële- roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of i onrechtstreeks bij maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen. De; vennootschap mag door middel van inbreng, samenstelling, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met , deelnemen in , of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of ; onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen".

2. De overnemende vennootschap, vermeld onder nummer 2, zijnde de BVBA 'Jean Marie Goossens', heeft':

als doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Voor haar rekening of voor rekening van derden, de aankoop, de verkoop, verhandeling, invoer, uitvoer en

vertegenwoordiging van gelijk welke producten;

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen , materiaal en inrichtingen mogen aankopen, in

pacht nemen, huren , bouwen, verkopen en ruilen;

De vennootschap zal zich ook bezig houden met verhuur van woningen en handelspanden, alsook met de'

exploitatie binnen de horecasector;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MO 2.1

,~. Luik B-~_~-û In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1lIi1i~im~i~iIiu~i~u~u~Mh

" uo9aies

Griffie n 9 JUI1\ 2011

Annexes dü Moniteur- bësgë

Bíjsagen bij hétBélgisch-Staátshlad- 22106/Z011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich ook bezig houden met verhuur van woningen en handelspanden, alsook met de exploitatie binnen de horecasector;

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltekijk met het doel

van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden".

B. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg

De bestuursorganen van de deelnemende vennootschappen stellen vast dat het netto actief van de overnemende vennootschap negatief is. Zij stellen voor om de nominale waarde van 1 aandeel van de overnemende vennootschap aan te nemen tot bepaling van het aantal nieuw te creeren aandelen van de overnemende vennootschap.

Bijgevolg zullen 2.824 volstorte nieuwe aandelen op naam van de BVBA Jean Marie Goossens worden uitgereikt aan de vennoten van de BVBA STY Goossens:

-De heer Renaat Goossens, voormeld, ontvangt voor 150 aandelen BVBA STY Goossens 1.412 aandelen BVBA Jean Marie Goossens;

-De heer Freddy Goossens, voormeld, ontvangt voor 150 aandelen BVBA STY Goossens 1.412 aandelen BVBA Jean Marie Goossens;

C. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen toebedeeld worden aan de voornoemde vennoten van de BVBA STY Goossens, door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van BVBA Jean Marie Goossens.

Door en op verantwoordelijkheid van de genoemde bestuursorgaan zullen de nieuwe uitgereikte aandelen ingeschreven worden in een register van aandelen dat zal gehouden worden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de voornoemde vennoten.

D. De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2011 zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in volgende paragraaf.

E. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt vastgesteld op 1 januari 2011.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

3. VASTSTELLING DAT AAN DE VOORAFGAANDE WETTELIJKE VEREISTEN VOLDAAN WERD

De comparanten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren het volgende:

1.Op één en dertig maart tweeduizend en elf een fusievoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Sr( Goossens' en van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'JEAN-MARIE Goossens'.

2. Het fusievoorstel op de respectievelijke griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen, namelijk op de rechtbank van Brussel neergelegd werd op vier april tweeduizend en elf.

3. De neerlegging van het fusievoorstel per mededeling bekendgemaakt werd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien april tweeduizend en elf onder nummer 11056434 wat de vennootschap `STY Goossens' betreft, en onder de nummer 11056433 wat de vennootschap 'JEAN MARIE Goossens' betreft.

4. De heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor en commissaris, vaste vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Koslowski bedrijfsrevisoren & Co', met zetel te 9100 Sint - Niklaas, Industriepark West 75, op verzoek van de fuserende vennootschap, voor elke vennootschap een schriftelijk verslag heeft opgesteld over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

5. de stukken bedoeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen, lagen minstens één maand voor de datum van deze algemene vergaderingen ter inzage op de zetel van de vennootschappen en iedere aandeelhouder kan op zijn verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift krijgen van gemelde stukken.

6. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

7. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

4. VERSLAGEN

A. de voorzitter van de vergadering leest de verslagen vermeld in de agenda:

1. het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan van elke vennootschap overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen op datum van 31 maart 2011.

2. de verslagen opgesteld overeenkomstig artikel 559 van het wetboek van Vennootschappen.

B. de besluiten van het verslag (of de verslagen) van de commissaris resp. bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Tot besluit van ons onderzoek, verricht conform de normen van het Instituut der Bedrijfsre

visoren inzake de

controle van fusie en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, kunnen we besluiten dat: "

- de bestuursorganen van de deelnemende vennootschappen vast stellen dat het netto actief van de overnemende vennootschap negatief is en stellen voor om de nominale waarde van 1 aandeel van de overnemende vennootschap aan te nemen tot bepaling van 2.824 nieuw te creëren aandelen van de overnemende vennootschap.

- de voorgestelde ruilverhouding op redelijke wijze is vastgesteld op basis van een passende waarderingsmethode beschreven in de respectievelijke fusieverslagen en die in onderhavig verslag werden samengevat.

Aldus opgesteld te Sint-Niklaas op 15/05/2011

BVBA Koslowski Bedrijgrevisor

Vertegenwoordigd door

De heer G. Koslowski

bedrijfsrevisor

C. de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders resp. vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen. De vergaderingen stellen vast dat er op de versmagen

" geen opmerkingen te formulieren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin bevat. Alle verslagen worden aan deze akte gehecht, na door notaris ne varietur te zijn getekend.

III. SLOT  BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2. Ondergetekende Notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STY Goossens" door overneming door Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JEAN MARIE Goossens" verwezenlijkt is, en dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STY Goossens" opgehouden heeft te bestaan.

3. De Notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan e zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschapen, waartoe de vennootschappen gehouden zijn met het oog op de fusie van vennootschappen door overneming, aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

IV. DIVERSE VERKLARINGEN

A. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte wordt door de comparanten keuze van woonplaats gedaan op de zetel van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JEAN MARIE Goossens", thans met naam JONAS Goossens.

B. Fiscale verklaringen

I) Met het oog op de heffing van de registratierechten bevestigt de vergadering dat de verrichtingen beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek van Registratierechten om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht.

II) De onderscheiden algemene vergaderingen verklaren dat de fusie beantwoordt aan de vereisten gesteld in de artikel 211 en 212 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

III) De eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de overgenomen vennootschappen

beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het BTW-Wetboek om te worden vrijgesteld van

` Belasting op de Toegevoegde Waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij

de derde paragraaf van artikel 18 van het BTW-Wetboek van toepassing.

Voor uittreksel

notaris André Depuydt

gelijktijdig neergelegd:

afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vdor-behoud tn  aan het Belgisch Staatsblad

14/04/2011
ÿþMpd 2.1

LI Leit .~ E

[ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*11056634*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 415.921.746

Benaming

(voluit) : STY GOOSSENS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Hagaard 62

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel van fusie onderneming

Neergelegd op de griffe van de Rechtbank van Koophandel te Brussel:

Voorstel inzake fusie voor overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'STY GOOSSENS' waarbij het gehele vermogen van voornoemde vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat naar de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'JEAN MARIE GOOSSENS' met zetel te 3090 Overijse, Hagaard 62, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel en met BTW- nummer BE 447.686.078 ,op gesteld op 31 maart 2011.

notaris André Depuydt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 08.06.2010 10164-0147-009
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 26.05.2009 09162-0392-009
30/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 27.05.2008 08162-0134-009
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 01.06.2007 07190-0303-009
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.05.2006, NGL 28.06.2006 06347-4092-013
15/09/2005 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2004, APP 31.05.2005, DPT 08.09.2005 05664-0250-011
29/07/2004 : NI038638
11/06/2004 : NI038638
23/06/2003 : NI038638
24/10/2002 : NI038638
16/06/2001 : NI038638
17/06/2000 : NI038638
01/01/1993 : NI38638
01/01/1992 : NI38638
01/01/1989 : NI38638
01/01/1988 : NI38638
01/01/1986 : NI38638

Coordonnées
STY GOOSSENS

Adresse
HAGAARD 62 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande