SPRINTLINK BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPRINTLINK BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.525.413

Publication

10/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.08.2014, NGL 28.08.2014 14530-0096-033
12/12/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0471.525.413

IMMO

Vo bello

aan

Belg Staag

AI

BRUS

02 DEC 2

Griffie

Benaming (voluit) : SPRINTLINK BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Havenlaan 86C bus 204

1000 Brussel

Onderwerp akte :BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING - VERLENGING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijfentwintig november tweeduizend dertien, door Meester Alexis LEMMERLING, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPRINTLINK BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 204, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Bevestiging dat de zetel werd overgebracht naar het huidig adres krachtens een beslissing van de zaakvoerder de dato negentien maart tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig mei tweeduizend en twaalf, onder nummer 12096439 en derhalve vervanging van de eerste alinea van artikel 2 van de statuten door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 204."

2° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één april en af te sluiten op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar en derhalve vervanging van de eerste zin van artikel 24 van de statuten door de volgende tekst:

"Net boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar,"

3° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de tweede maandag van de maand september om elf uur en derhalve vervanging van de eerste zin van artikel 11 van de statuten door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden warden op de tweede maandag van de maand september om elf uur." OVERGANGSBEPALINGEN

1) De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend dertien, te verlengen tot en af te sluiten op éénendertig maart tweeduizend veertien.

2) De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per éénendertig maart tweeduizend veertien, zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand september tweeduizend veertien.

4° Vervanging van de tekst van artikel 8 van de statuten (Kapitaalverhoging in geld -- kapitaalverhoging in natura) om het in overeenstemming te brengen met het wetboek van vennootschappen.

5° Vervanging van de artikelen 26 en 27 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het wetboek van vennootschappen, als volgt :

"Artikel 26.- ONTBINDING,

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen."

"Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten)

uitgereikt vôdr registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Geassocieerd Notaris

r

4.. Vberi' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 03.07.2013 13273-0300-034
17/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iI1Iw11II iu13075235+

Ondemerningsnr : 0471.525.413

Benaming

(voluii} : SPRINTLINK BELGIUM

(verkort) :

III

AI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Havenlaan 86C bus 204, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Vervanging van de vaste vertegenwoordiger van de commissaris

Uittreksel uit de brief van de commissaris KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA , gedateerd 4 januari 2013:

Het bestuursorgaan heeft kennis genomen van het feit dat de vennootschap KPMG bedrijfsrevisoren Burg. CVBA beslist heeft Luc Verrijsen, bedrijfsrevisor, als vaste vertegenwoordiger te laten vervangen door Raf Cox, bedrijfsrevisor, vanaf de algemene vergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2012.

Stefan K. Schnopp

Zaakvcerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van luik B vermelden , Fiecte : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen' ordigen

Verso : Naam en handtekening.

201,

1

Griffie

17/12/2012
ÿþi

Voor, behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iw





Ondernemingsnr : 0471.525.413

Benaming

(voluit) : SPRINTLINK BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Havenlaan 86C bus 204, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing mandaat commissaris

GriffiE0 6 DEC 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering der vennoten dd. 11 juni 2012 :

De algemene vergadering van vennoten beslist met eenparigheid van stemmen, het mandaat van de commissaris "KPMG Bedrijfsrevisoren CVBA", met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel,, vertegenwoordigd door de heer Luc Verrijssen voor een periode van drie jaar te hernieuwen, Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2014 dient goed te keuren.

De heer Dirk De Man, wonende te Antwerpsesteenweg 117, 9100 Sint-Niklaas, wordt hierbij aangesteld als bijzondere lasthebber, niet recht van indeplaatsstelling, om alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen betreffende het bovengenoemde besluit genomen door de vennootschap en die inschrijving en neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de publicatie van deze beslissing in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad vereist.

Dirk De Man

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 11.07.2012 12294-0214-033
30/05/2012 : BL640063
14/03/2012 : BL640063
22/07/2011 : BL640063
16/08/2010 : BL640063
02/03/2010 : BL640063
24/08/2009 : BL640063
21/08/2009 : BL640063
06/10/2008 : BL640063
02/01/2008 : BL640063
21/11/2007 : BL640063
21/11/2007 : BL640063
19/12/2006 : BL640063
13/03/2006 : BL640063
25/01/2006 : BL640063
22/09/2005 : BL640063
16/07/2004 : BL640063
15/07/2004 : BL640063
17/09/2003 : BL640063
26/08/2003 : BL640063
13/03/2003 : BL640063
25/10/2002 : BL640063
24/10/2002 : BL640063
23/10/2002 : BL640063
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 29.06.2015, NGL 17.09.2015 15589-0094-034
30/04/2002 : BL640063
18/04/2002 : BL640063
06/04/2000 : BLA106551

Coordonnées
SPRINTLINK BELGIUM

Adresse
PEGASUSLAAN 5 - BRUSSELS AIRPORT 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande