SOLID FROG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLID FROG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.734.693

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 02.07.2014 14260-0310-010
13/11/2014
ÿþMoq 27

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nteremlegd ontvai rye-r+ op

0 MY. 2014

:er griffie van de Iec~erlandstalige

rrte

-echtbank van koc~pi~andt4 ~~" r t~ ,~!

11

19 06236

'7\3 j Ondernemingsnr , 0844.734.693 Benaming

(voluit) : SOUCI FROG

Rechtsvorm

Zetel : Boven Vrijlegem 45, 1730 Asse

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap

verplaatst naar : Hulst 34 B 1745 Opwijk.

Deze wijziging gaat in vanaf 31 oktober 2014.

Mollem, 07 oktober 2014.

J. Hannaert

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 01.07.2013 13248-0348-012
06/04/2012
ÿþtdotl Word 11 1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I1I III ilhlUlil 1111i

*iaos9sss*

be a

B1

sts

1 h

çjeti ~°SEV.

Ondernemingsnr " 0 ge/é/ 1(. / ~(j,Benaming

(voluit) : Solid t=rog

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boven Vrijlegem 45, 1730 Asse (Mollem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Tuerlinckx, te Haacht, op vijftien maart tweeduizend en twaalf, dragende de melding "Geregistreerd zes bladen geen verzendingen, te Haacht, op 21 maart 2012 Boek 5/74 Blad 10 Vak 6 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De Ontvanger, a.i. (getekend) Hubert VAN LINTER", dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DFROG", met maatschappelijke zetel te 1730 Asse (Mollem), Boven Vrijlegem 45, met ondernemingsnummer 0860.148.290 (...) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOLIDITY", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Tiensesteenweg 329, met ondernemingsnummer 0895.510.928 (...) notaris Bernard Tuerlinckx verzocht hebben, bij authentieke akte de statuten vast te stellen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Hij stelt de statuten van deze vennootschap als volgt vast:

1. STATUTEN.

Hoofdstuk I : Aard van de vennootschap.

Artikel 1.- Naam.

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "Solid Frog".

Artikel 2.- Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1730 Asse (Mollem), Boven Vrijlegem 45 (..) Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van advies en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning : organisatie, effciëntie en toezicht;

- Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten;

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

- Computeradviesbureau, het verfenen van advies over hardware en hun configuratie en toepassing van bijhorende software;

- Alle handel in, productie en onderhoud van computerhardware en  software, randapparatuur, toebehoren en benodigdheden, kantoormachines, meubelen en kantoormeubilair, papierwaren en kantoorbehoefte, inrichting en uitrusting van kantoren, verlichtingsartikelen, radio- en technisch materiaal, communicatie- en beveiligingssystemen;

- Organisatie van seminaries, cursussen en conferenties;

Studie-, organisatie-, raadgevend en uitvoerend bureau inzake informatieverwerking, automatisering in het

algemeen en op elk niveau, handels- en sociale aangelegenheden;

- Bureau voor nijverheidsstudiën, analyse, ontwerp, ontwikkeling en productie van systemen en

toepassingen;

- Verhuring en in leasing geven van materiaal, machines, software, computer-tijd en andere;

Tussenpersoon in de handel;

Gespecialiseerde hard- en softwarediensten;

- Het verstrekken van management en advies inzake opleiding en begeleiding van gespecialiseerd

personeel inzake automatisatie en communicatie.

Op de laatste blz van Link B vermeiden Recto Naam en hoedan,gne d van de instrumenterende notans netzit van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspe,socn ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handteken~n.g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal alle handelingen mogen stellen die in de meest ruime zin verband houden met hetgeen hierboven is vermeld, hierin eveneens begrepen alles wat in de sector, waarin de vennootschap haar bedrijvigheid uitoefent, thans voorhanden is of in de toekomst voorhanden zal zijn en zonder dat deze opsomming beperkend geïnterpreteerd kan worden.

De vennootschap kan deze activiteiten uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in franchise, groot- of kleinhandel of als tussenpersoon.

Zij mag daarenboven zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, fusie, splitsing of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijksoortig, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Tevens zal zij het beheer ervan mogen waarnemen.

Zij kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat voorgaande opsomming als limitatief dient beschouwd te worden.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur. (..)

Hoofdstuk Il : Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18,600,00) euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal. (...)

Hoofdstuk III : Bestuur- Controle.

Artikel 10.- Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders en steeds afzetbaar door deze vergadering. Zij zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij anders bepaald door de Algemene Vergadering. De looptijd van zijn mandaat is onbeperkt, tenzij anders bepaald door de Algemene Vergadering.

Indien er slechts één zaakvoerder is, zal in geval van overlijden, onmiddellijk een algemene vergadering worden bijeengeroepen om een nieuwe zaakvoerder te benoemen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal (zullen) ingeval van overlijden van één van hen, de andere zaakvoerder(s) verder de vennootschap beheren.

Het mandaat van de uittredende zaakvoerder(s) neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die is overgegaan tot zijn (hun) vervanging.

Artikel 11.- Bestuur - Vertegenwoordiging - Machten.

- Enige zaakvoerder.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide machten voor het bestuur van de vennootschap.

Af wat door de wet niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering, valt onder zijn bevoegdheid.

De zaakvoerder mag, onder zijn verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband. Hij moet hun bevoegdheden en de duur van hun mandaat bepalen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten.

- College van zaakvoerders - meerdere zaakvoerders.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de oudst benoemde zaakvoerder, en indien zij een zelfde anciënniteit hebben, de stem van de voorzitter van het college van zaakvoerders, doorslaggevend zijn.

Samen handelend kunnen zij, onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, ai dan niet in dienstverband. Zij moeten hun bevoegdheden en de duur van hun mandaat bepalen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte als eiser of verweerder, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Evenwel voor handelingen waarvoor het bedrag of de tegenwaarde de tienduizend (10.000,00) euro niet overtreft, en/of voor handelingen die de vennootschap niet voor een periode langer dan één jaar verbindt, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

^} ~ Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge hun mandaten.

Gemeenschappelijke bepaling.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder(s), zelfs indien

deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de

grenzen van dat doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheid, niet onkundig kon zijn; bekendmaking

van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.. (..)

Hoofdstuk IV : Algemene Vergadering

Artikel 13.- Machten.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de vennoten en

is samengesteld uit de aandeelhouders.

Zij bezit de machten die haar door de wet en de statuten toegekend zijn.(..)

Artikel 14.- Bijeenkomst.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in de plaats vastgesteld in

de bijeenroepingsberichten.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni van elk jaar om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag die geen

zaterdag is, gehouden. (...)

Artikel 15. Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

De aandeelhouder, die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als hij aandelen

bezit.(...)

Hoofdstuk V : Maatschappelijke bescheiden, Winstverdeling.

Artikel 17.- Maatschappelijke bescheiden

Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder kalenderjaar en eindigt op éénendertig december van

hetzelfde kalenderjaar. (...)

Artikel 18.- Uitkering

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten en de nodige afschrijvingen,

provisies en waardeverminderingen, zijn afgetrokken, maakt de jaarlijkse netto-winst van da vennootschap uit.

Op deze winst wordt vijf ten honderd voor de wettelijke reserve afgehouden en zulks tot beloop van een

tiende van het maatschappelijk kapitaal.

Het overblijvende mag aan de vennoten toegekend worden, doch de algemene vergadering mag dit ook,

geheel of gedeeltelijk aanwenden voor reserves en provisies, voor bijkomende afschrijvingen of voor een

overdracht (...)

Artikel 20.- Vereffening

De netto-opbrengst van de vereffening zal tussen alle maatschappelijke aandelen, per gelijke delen,

verdeeld worden. Desgevallend zullen eerst alle aandelen op gelijke voet geplaatst worden door aan de

volstortingsplicht te voldoen. (...)

Il. OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot en met éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

!I!. INSCHRIJVING - AFBETALING EN ANDERE BEPALINGEN.

A. INSCHRIJVING EN AFBETALING

En onmiddellijk wordt op de honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen ingeschreven als volgt:

(.Inbreng in geld:

- De vennootschap DFROG, voornoemd, verklaart in te schrijven op drieënnegentig (93) maatschappelijke

aandelen, tegen de prijs van honderd (100,00) euro per aandeel of voor negenduizend driehonderd (9.300,00)

euro.

- De vennootschap SOLIDITY, voornoemd, verklaart in te schrijven op drieënnegentig (93) maatschappelijke

aandelen, tegen de prijs van honderd (100,00) euro per aandeel of voor negenduizend driehonderd (9.300,00)

euro.

De vennootschap Dfrog en Solidity, beiden voornoemd, respectievelijk vertegenwoordigd door de Heer

Hannaert en door de Heer Herben, verklaren elk de hem toebedeelde aandelen te volstorten ten belope van

één/derde deel, hetzij voor aile aandelen samen het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)..(..)

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

(Ondergetekende notaris verklaart dat de gelden, hetzij een bedrag van zesduizend tweehonderd (6200,00) euro, werden neergelegd op een rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Argenta Spaarbank.)

D. BENOEMINGEN.

De vennootschap Dfrog en de vennootschap Solidity, beiden voornoemd, die hier tussenkomen, beiden

vertegenwoordigd als gezegd, worden voor onbepaalde duur tot zaakvoerder benoemd. Zij verklaren hun

mandaat van zaakvoerder te aanvaarden. Het mandaat is bezoldigd.

De Heer Jurgen Hannaert, voornoemd, die hier tussenkomt, wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger

van de vennootschap Dfrog. Hij verklaart zijn mandaat van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden.

De Heer Davy Herben, voornoemd, die hier tussenkomt, wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger van

de vennootschap Solidity. Hij verklaart zijn mandaat van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden. (...)

Voor gelijkvormig uittreksel,

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte.

De instrumenterende notaris, Bernard Tuerlinckx, te Haacht.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigneid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
SOLID FROG

Adresse
BOVEN VRIJLEGEM 45 1730 MOLLEM

Code postal : 1730
Localité : Mollem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande