SOKHPHEAP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOKHPHEAP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.942.510

Publication

22/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed. De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die indien er meer dan een zaakvoerder is, individueel de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het doel der vennootschap onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen :

a. door haar zaakvoerders, die indien er méér dan een zaakvoerder is individueel bevoegd zijn de vennootschap te verbinden.

b. door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Evenwel zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van een volmachtdrager handelende binnen de grenzen van zijn volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder tegenover de vennootschap in geval van overdreven volmacht.

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een commissaris toe te vertrouwen heeft elke vennoot de rechten van onderzoek en toezicht die de wet aan de commissaris toekent. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder kan zelf zijn ontslag aanbieden en dit ontslag dient om rechtswerking te krijgen niet aanvaard te worden door de algemene vergadering.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van de maand juni om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Bovendien kunnen bijkomende algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer één der vennoten erom verzoekt. Deze vennoot zorgt zelf voor de convocatie der andere vennoten en deelt in deze convocatie de agenda mee.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2016.

Van de netto-winst wordt jaarlijks minstens een twintigste gereserveerd ter aanleg van een wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve minstens een tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen.

In geval van ontbinding der vennootschap om welke reden ook zijn de zaakvoerders van rechtswege vereffenaars, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, beraadslagend bij gewone meerderheid.

De vereffenaars hebben de ruimste bevoegdheden.

Indien er meer dan een vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden individueel uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars individueel of door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven stuk dat aan de derde-contractant wordt vertoond en dat de volmacht slechts geldt voor een beperkte tijd of een bepaald voorwerp.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 mei 2015 tot op heden.

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de BV BVBA Sokhpheap, waaraan alle voormelde vennoten deelnemen, en die bij eenparigheid van stemmen besliste:

a) dat de vennootschap thans wordt bestuurd door één zaakvoerder.

b) dat als zaakvoerder voor onbepaalde duur aangesteld wordt: de heer Beckers Jarl voornoemd, die zijn mandaat uitdrukkelijk aanvaardt.

c) het mandaat van de heer Beckers Jarl is onbezoldigd.

Volmacht

De zaakvoerder geeft volmacht aan de B.V.B.A. Fisc & co, met zetel te 1731 Relegem, Onderrichtstraat, 3, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij de kruispuntbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Pierre PAEPS, notaris te Machelen

26/06/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 09.06.2017, NGL 20.06.2017 17196-0325-009

Coordonnées
SOKHPHEAP

Adresse
ACACIALAAN 1 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande