SOBIMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOBIMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 403.587.405

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 24.07.2013 13349-0536-009
03/05/2013
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belgisct

Staatsb le

11111111111,1q101111111

Ondernemingsnr : 0403.587.405

mod 11.1

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 3 APR, 2013

DE FG GIFFIER,

ri te

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : BVBA Sobimo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hertogenlaan 40

3210 Lubbeek (Linden)

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding - invereffeningstelling

Uit het proces verbaal gesloten door not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 8 maart 2013: om 9,00 uur (geregistreerd 4 bladen geen renvooien te Leuven tweede kantoor der Registratie op 14 maart: 2013, boek 1376, blad 17 vak 12 ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ) getekend de ontvanger De Clercq G.)£ blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 30 december 2012.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

"Ondergetekende, Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de BVBA F Clukkers Bedrijfsrevisor" met kantoor in de Brusselsestraat 292 A/6 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van de staat van activa en passiva, per 30 december 2012, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan, van de BVBA Sobimo in overeenstemming met de algemeen aanvaarde controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Rekening houdende met het voorgaande is mijn besluitverklaring als volgt:

1,In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap Sobimo BVBA een boekhoudkundige staat opgesteld per 30 december 2012, die rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van ¬ 251.413, 04 en een netto actief van ¬ 251,413, 04.

2. Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de balans de toestand van de vennootschap, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd worden door de vereffenaar,

3. Voorbehoud wordt gemaakt voor eventuele aanpassingen achteraf naar aanleiding van fiscale en

andere controles.

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 6 februari 2013

F. Clukkers Bedrijfsrevisor

Getekend,Frédéric Clukkers, Bedrijfsrevisor,Vertegenwoordigend vennoot."

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden

op de griffie van de rechtbank van Koophandel van Leuven

Tweede besluit: vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden.

Derde besluit: benoeming der vereffenaar

De vergadering stelt aan als onbezoldigd vereffenaar:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De heer Meulemans Pierre, voornoemde zaakvoerder, hier aanwezig en aanvaardend.

Hij bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Vierde besluit: bevoegdheden en emolumenten der vereffenaars

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien. Hij wordt uitdrukkelijk gemachtigd om het verzoekschrift te ondertekenen tot homologatie van haar benoeming. Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij Kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften,

Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan zij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van haar bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is Kosteloos.

Vulde besluit: ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de Heer Meulemans Pierre, voornoemd.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

Zesde besluit: aanpassing statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap: Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 9  De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt'SOBIMO."

Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3 -- De vennootschap heeft tot doel, aile verrichtingen betreffende onroerende goederen en rechten. Onderneming van verzekeringen. Onderneming om, zowel in België als in het buitenland, onroerende goederen aan te kopen, te ruilen en te vervreemden. Zij kan onroerende goederen beheren voor rekening van derden. De vennootschap kan bemiddelen in aile mogelijke verzekeringen en kredieten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelingsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking, geheel of gedeeltelijk, van haar doel.

Artikel 4 -- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3210 Linden, Hertogenlaan 40 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5 -- Net kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) euro en is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie de volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7  Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8 -- De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9 - Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 11- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden,

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting, Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Stemming

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen,

Volmacht administratie

Als bijzondere gemachtigden, wordt aangesteld de heer Meulemans Tom, accountant, wonende te 3210 Linden, Hertogenlaan 40 met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Bijzondere volmacht

Ede vergadering beslist een bijzondere volmacht te geven aan de heer Meulemans Pierre, voornoemd, ten einde het nodige te doen voor het indienen van het verzoekschrift waarvan hiervoor sprake bij de bevoegde rechtbank.

Voor analytisch uittreksel: notaris Stefan Vangoetsenhoven, ln bijlage uitgifte van het procesverbaal, homologatiebslissing van de rechtbank van koophandel te Leuven van de benoeming van de heer Meulemans Pierre ais vereffenaar de dato 18 april 2013,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.07.2012 12383-0502-010
15/09/2011 : LE036470
05/09/2011 : LE036470
31/08/2010 : LE036470
03/12/2009 : LE036470
12/09/2008 : LE036470
02/01/2008 : LE036470
01/09/2006 : LE036470
02/08/2005 : LE036470
22/07/2004 : LE036470
27/08/2003 : LE036470
09/06/1994 : LE36470
11/05/1990 : LE36470
01/01/1989 : LE36470
01/01/1988 : LE36470
01/01/1986 : LE36470
13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
SOBIMO

Adresse
HERTOGENLAAN 40 3210 LINDEN

Code postal : 3210
Localité : Linden
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande