SHARP BRAIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SHARP BRAIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.677.152

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 23.08.2013 13463-0115-014
19/07/2011
ÿþmod 2.1

Vo beha

aan

Belç Staat

1IlI11MII!!VIV'Iq11N1JJIIIII

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven; de ~Fl ~~ LI 2Qti DE GRÎ E ,

Griffie

Ondememingsnr : * 83-1. 91S2

Benaming : SHARP BRAIN

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tervuursesteenweg 161

3060 Bertem

Onderwerp akte : NV: OPRICHTING - BENOEMING VAN DE BESTUURDERS

Uit een akte ontvangen door Meester Michel GERNAIJ, geassocieerd Notaris te Brussel,. ondergetekende, op zevenentwintig juni tweeduizend en elf, dragende de volgende';

registratiemelding: "Geregistreerd acht blad(en) twee renvooi(en) op het 1ste,

Registratiekantoor van Schaarbeek, op 29 JUNI 2011, boek 585 blad 89 vak Ontvangen vijfentwintig euro (25). De E.A. Ontvanger (getekend) MODAVE".

BLIJKT:

I. Dat tussen:

1) De Heer Jan Cyriel Marie Jozef Luc VANSTRAELEN, wonende te 3300 Tienen,;: Oplintersesteenweg 145;

2) De Heer Jan Louis Charles Marie STAAR wonende te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 189;

3) Mevrouw Maria Henriette Daisy Gabrielle Josephine VANSTRAELEN, wonende te 3060::

Bertem, Tervuursesteenweg, 189;

Een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "SHARP BRAIN".

"

II. Dat de vennootschapszetel gevestigd is te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 161. Zij; mag verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied;: Brussel, bij eenvoudige beslissing van de Raad van bestuur.

De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de Raad van bestuur', ; administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen en kantoren, zo in; België als in het buitenland, vestigen.

;? III. Dat de vennootschap als doel heeft zowel voor eigen rekening als voor rekening van, derden, in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het. even welke handeling te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op:

:; 1, consultancy in de meest ruime zin van het woord en in het bijzonder het geven van.:: advies, informatie, bijstand en ondersteuning op administratief, financieel,;: organisatorisch, commercieel, technisch, productief, personeel en strategisch vlak, aan.

zelfstandigen, vennootschappen, bestuurders, verenigingen, openbare

bestuursorganen, alsook internationale instellingen;

2. informatica-technologie in de meest ruime zin van het woord, en in het bijzonder: - het onderzoeken en ontwikkelen, advies verlenen, aankopen en verkopen, huren en verhuren, in licentie nemen en geven van producten en diensten met betrekking tot het internet, intranet, software, hardware, telecommunicatie,

klein- en groothandel in software, hardware, telecommunicatie, audio, video en:: automatisatie;

.; 3. wetenschappelijk en technisch onderzoek, in de meest ruime zin van het woord, in het bijzonder:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mal 2.1



het uitvoeren van proeven en metingen voor het vaststellen van wetenschappelijke theorieën, structuren, verbanden en of parameters en constanten, het uitwerken van theorieën, methodes en algoritmes,

- het concipiëren en/of bouwen van toestellen, systemen en/of werktuigen, reëel of virtueel;

4. patrimoniumbeheer, in de meest ruime zin van het woord, en in het bijzonder, doch dit enkel voor eigen rekening:

- het beheer van een onroerend vermogen, zij mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren en dit zowel van het vruchtgebruik, blote eigendom als ; de volle eigendom,

- het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook,

- de aankoop, oprichting, verbouwing, verkoop, huur, onderhuur, erfpacht, concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken en alle roerende en onroerende goederen en rechten,

- alle licenties, brevetten en merken nemen en uitbaten, alle zelfs niet gebrevetteerde kennis en technieken valoriseren,

- kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor haar bestuurders, aandeelhouders alsmede voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak. Voorts zal de vennootschap op voormelde punten alle nodige studies kunnen uitvoeren alsook opleidingen, seminaries en voordrachten ontwikkelen en geven. Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren. De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan, op gelijk welke '. wijze, deelnemen in, samenwerken met of financieel tussenkomen in andere vennootschappen of bedrijven. De vennootschap zal de leiding en controle, in hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over andere vennootschappen.

IV. Dat het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op HONDERDDUIZEND EURO (100.000 ¬ ), vertegenwoordigd door één miljoen aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/miljoenste van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop in geld werd ingeschreven tegen de prijs van TIEN CENT ieder, zoals volgt:

door de Heer Jan STAAR: negenhonderd 999.980 negenennegentigduizend negenhonderd tachtig aandelen

- door de Heer Jan VANSTRAELEN: tien aandelen 10

- door mevrouw Maria VANSTRAELEN: tien aandelen 10

Hetzij samen: EEN MIDOEN aandelen 1.000.000

V. Dat elk der één miljoen aandelen, waarop aldus in geld werd ingeschreven, volledig volstort werd door een gelddeponering die door de oprichters werd verricht bij de naamloze vennootschap "BNP PARIBAS FORTES", waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1000 Brussel, Warandeberg 3, op een bijzondere rekening nummer 0016452824-72 geopend op naam van de vennootschap in oprichting, derwijze dat de vennootschap uit dien hoofde vanaf haar oprichting beschikt over de overeenstemmende som van HONDERDDUIZEND EURO, zoals blijkt uit een bankattest gedagtekend van zevenentwintig juni tweeduizend en elf.

VI. Dat de vennootschap wordt bestuurd door een Raad van bestuur samengesteld uit minstens drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van hoogstens zes jaar, en die altijd door de vergadering kunnen afgezet worden.

Nochtans, indien de vennootschap opgericht is door twee stichters of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet ; meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van bestuur uit slechts twee leden : bestaan tot de dag van de jaarvergadering die volgt op de vaststelling, door alle rechtsmiddelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

', Het mandaat der bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tijdens hetwelk het mandaat vervalt. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Indien een rechtspersoon tot de functies van bestuurder benoemd wordt, is deze gehouden een permanent vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de . uitvoering van deze opdracht uit naam en voor rekening van deze rechtspersoon, die deze vertegenwoordiger slechts zal mogen herroepen door gelijktijdig zijn opvolger aan te duiden, overeenkomstig de beschikkingen van artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van

" Vennootschappen.

De aanduiding en de stopzetting der functies van deze permanente vertegenwoordiger zijn onderworpen aan dezelfde publiciteitsregelen dan deze die vereist zouden zijn voor het geval hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou uitoefenen.

VII. Dat in geval één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen ten gevolge van overlijden, ontslag of een andere reden, de overblijvende bestuurders het recht hebben om in de voorlopige vervanging te voorzien. In dit geval, gaat de eerstvolgende algemene vergadering over tot de definitieve verkiezing. De in deze voorwaarden aangestelde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

VIII. Dat de Raad van bestuur kan onder zijn leden een Voorzitter kan kiezen. Hij komt bijeen na oproeping en onder het voorzitterschap van zijn Voorzitter, of, indien deze belet is, van een daartoe door zijn collega's aangestelde bestuurder, telkens de belangen van de vennootschap het vereisen of telkens twee bestuurders het vragen. De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

De Raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien minstens de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is; nochtans indien de Raad van bestuur slechts twee leden telt, mag deze enkel geldig beraadslagen indien deze twee leden tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke verhinderde of afwezige bestuurder mag aan één van zijn collega's uit de raad schriftelijk, per telegram, per telecopie, per e-mail of door elk ander schriftelijk vastgesteld communicatiemiddel, volmacht geven om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de Raad en er in zijn plaats te stemmen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en, naast zijn stem, zoveel stemmen uitbrengen als hij volmachten ontvangen heeft.

Elke beslissing wordt genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen en voor zover de Raad van bestuur samengesteld is uit minstens drie leden, is de stem van deze die de vergadering voorzit beslissend. Nochtans, indien slechts twee stemmen uitgebracht warden, moet de beslissing met eenparigheid van stemmen genomen worden.

In uitzonderlijke gevallen die gerechtvaardigd worden door de hoogdringendheid en het maatschappelijk belang, mogen de beslissingen van de Raad van bestuur genomen worden bij eenparige, schriftelijk uitgedrukte instemming der bestuurders. Tot deze procedure zal nochtans niet overgegaan kunnen worden voor de vaststelling van de ' jaarrekening.

De beraadslagingen van de Raad van bestuur worden vastgesteld in notulen, die: ondertekend worden door minstens de helft der aan de vergadering en stemming deelnemende leden. De afschriften of uittreksels dezer notulen worden ondertekend door de Voorzitter, door twee leden van de Raad of door een gedelegeerd-bestuurder.

IX. Dat de Raad van bestuur over de meest uitgebreide machten beschikt, zonder beperking noch voorbehoud, om uit naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, voor. zover deze binnen de perken van het doel der vennootschap vallen.

Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering is ; voorbehouden, valt onder zijn bevoegdheid.

X. Dat de Raad van bestuur het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat mag, opdragen:

- hetzij aan één of meerdere onder zijn leden, die de titel van gedelegeerd-bestuurder dragen;

- hetzij aan één of meerdere directeurs, gekozen binnen of buiten zijn midden;

De Raad van bestuur en de gedelegeerden tot dit dagelijks bestuur mogen, in het kader' van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten overdragen aan elke gevolmachtigde. " De Raad mag gebruik maken van verschillende van de hierboven vermelde bevoegdheden en kan op elk ogenblik de machten verleend aan de hierboven vermelde " personen herroepen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Hij bepaalt de machten en bevoegdheden, evenals de bezoldigingen of emolumenten 'van de personen aan wie hij machten afvaardigt.

XI. Dat, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van bestuur, de vennootschap in en buiten rechte, erin begrepen in de volmachten en machten en in de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn ` medewerking verleent, wordt vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- door de gedelegeerde tot dit bestuur, alleen handelend, indien slechts één persoon hiermede belast is;

door de gedelegeerden tot dit bestuur, indien meerdere personen met deze opdracht zijn belast; zij treden alleen of gezamenlijk op overeenkomstig de beslissingen terzake van de Raad van bestuur.

De vennootschap is bovendien geldig verbonden door bijzondere volmachtdragers binnen de perken van hun volmachten.

XII. Dat de gewone algemene vergadering jaarlijks wordt gehouden op de vennootschapszetel of op om het even welke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid, de eerste vrijdag van de maand juni, om elf uur. Valt deze dag op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens de belangen van de vennootschap het vereisen. Zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van aandeelhouders die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

XIII. Dat de eigenaars van aandelen op naam worden op de vergaderingen toegelaten zonder voorafgaandelijke formaliteiten, mits rechtvaardiging van hun identiteit.

Elk aandeelhouder mag zich op de vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

De Raad van bestuur mag de vorm der volmachten bepalen en er de neerlegging van eisen op de zetel der vennootschap binnen de door hem bepaalde termijn, indien nodig.

XIV. Dat elk aandeel recht geeft op één stem en dat behoudens in de gevallen waar een bijzonder quorum van tegenwoordigheid of meerderheid is voorzien door de wet of door onderhavige statuten, de beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, welk ook het aantal der op de vergadering vertegenwoordigde effecten zij.

De afschriften of uittreksels der notulen van de algemene vergaderingen zijn ondertekend door de Voorzitter, door twee bestuurders, of door een gedelegeerd-bestuurder.

XV. Dat op de netto-winst van de vennootschap wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen om het wettelijk reservefonds samen te stellen; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Het overschot van de winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de Raad van bestuur, jaarlijks over de bestemming ervan beslist.

XVI. Dat zal de Raad van bestuur zal, onder zijn eigen verantwoordelijkheid, mogen beslissen tot uitkering van interimdividenden, overeenkomstig de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

XVII. Dat, ingeval van ontbinding van de vennootschap om het even welke reden en op welk tijdstip ook, de vereffening wordt verricht door één of meerdere vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering, die hun machten en eventuele vergoedingen zal vaststellen.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen regelen.

XVIII. Dat, na betaling van alle lasten en schulden der vennootschap of consignatie voor de betaling ervan, het saldo van de vereffening op gelijke wijze wordt verdeeld . = onder alle aandelen, indien zij in dezelfde mate werden volgestort.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, moeten de vereffenaars vooreerst alle aandelen op gelijke voet plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate werden volgestort, hetzij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

rrtod 2.1

door voorafgaande terugbetalingen ten voordele van de aandelen die voor een groter: ; gedeelte werden volgestort. Het netto-saldo van de vereffening, vermeerderd niet de bijkomende stortingen of verminderd met de voorafgaandelijke terugbetalingen, waarvan sprake hiervoor, zal vervolgens verdeeld worden onder alle aandelen, die elk een gelijk recht verlenen.

XIX. Het aantal van de bestuurders van de vennootschap vast te stellen op drie, en in hoedanigheid van bestuurders te benoemen Mevrouw Maria VANSTRAELEN, de heer Jan STAAR en de heer Jan VANSTRAELEN, voornoemd.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van tweeduizend zestien,

XX. Dat de aanvang der activiteiten van de vennootschap is vastgesteld bij de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel en het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

XXI. Dat de eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar tweeduizend dertien.

XXII. Geen commissaris te benoemen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) M. GERNAIJ

Geassocieerd Notaris

' Worden tezelfdertijd neergelegd:

- een uitgifte van de oprichtingsakte

- 2 onderhandse volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 29.07.2015 15359-0548-014

Coordonnées
SHARP BRAIN

Adresse
TERVUURSESTEENWEG 161 3060 BERTEM

Code postal : 3060
Localité : BERTEM
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande