SECURITY AND RISKS IT CONSULTING, AFGEKORT : SARIT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SECURITY AND RISKS IT CONSULTING, AFGEKORT : SARIT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.826.844

Publication

11/04/2012
ÿþMod 20

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc

bohi

aar

Be!

Staa

*iIIzo 1i111111a s is







2 9MAR. 2012

BRUSSEL

044 eïc ~~ry

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SECURITY and RISKS IT Consulting, afgekort SaRIT Consulting

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1652 Beersel (Alsemberg), Vanderveldenlaan 66

Onderwerp akte : OPRICHTING B.V.B.A

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philippe Vernimmen te Sint-Genesius-Rode, op éénentwintig maart tweeduizend en twaalf, dat:

1) De heer KADOUCH Gabriel Daniel geboren te Paris 7ème (Frankrijk), op 5 maart 1956, van Franse nationaliteit, gehuisvest te 10 rue du Moulin Chaudron, 10150 Charmont-sous-Barbuise (Frankrijk), en

2) Mevrouw MAYONNOBE Arlette Andrée Maria, geboren te Yvelines (Frankrijk), op 9 augustus 4952, van Franse nationaliteit, gehuisvest te 10 rue du Moulin Chaudron, 10150 Charmant sous-Barbuise (Frankrijk),

een vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam SECURITY and RISKS IT Consulting afgekort SaRIT Consulting.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1652 Beersel (Alsemberg), Vanderveldenlaan 66.

DOEL: De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of samen met derden, IT-consultancy, raadgeving, productie, marketing, tegeldemaking, expertise, waardering en onderzoek van en inzake alle mogelijke gebieden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de informatica, software, hardware en alle andere informaticaproducten,

Zij heeft verder ais doel

L Algemeen;

a) het verlenen van diensten en adviezen aan derden; en

b) het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

11, Voor eigen rekening:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen; en

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

IIIz Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen en in het algemeen alle activiteiten van een holding, zoals:

a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

Op de leatste blz van Luik B vermeide» Recto " Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de re.chtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen , in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel; en

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunninglattest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zef zijn voldaan.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is volledig ge-plaatst en bedraagt achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 ¬ ) euro.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ honderdste van het kapitaal vertegen-woordi-'gen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer KADOUCH Gabriel, voornoemd sub 1), ten belope van vijftig (50) aandelen, hetzij voor negen duizend drie honderd euro (9.300,00 ¬ ).

- door Mevrouw MAYONNOBE Arlette, voornoemd sub 2), ten belope van vijftig (50) aandelen, hetzij voor negen duizend drie honderd euro (9.300,00 ¬ ).

totaal: honderd (100) aandelen, zijnde het volledige maatschappelijk kapitaal.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedepo-neerd op een bijzondere rekening nummer 363-1028150-87 bij de ING Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 21 maart 2012 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zes duizend twee honderd euro (6.200,00 ¬ ). Het kapitaal is volgestort ten belope van zes duizend twee honderd euro (6.200,00 ¬ ).

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, af dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer KADOUCH Robert, vdornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan. een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone Algemene Vergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

KK

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de

wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeen-'komstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31december

2013,

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOLMACHT BTW/O NDERNEMINGSREG ISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer KADOUCH Robert, voornoemd, evenals aan

haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of

noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de in-schrijving van de vennootschap bij de diensten van het

ondernemingsregister en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd

op de Handelsrechtbank van Brussel, ter publicatie,

Meester Philippe Vemimmen, geassocieerde notaris te Sint Genesius-Rode.O

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, twee volmachten, een bankattest.

Voor-

bebourden

'het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermeiden : Recto Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 06.08.2015 15403-0081-011
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.06.2015, NGL 06.08.2015 15403-0080-011
07/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SECURITY AND RISKS IT CONSULTING, AFGEKORT :…

Adresse
VANDERVELDENLAAN 66 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande