SATEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SATEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.362.877

Publication

15/02/2013
ÿþ1

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t 111!111,111!111111 u

Voor-

behoudei

aan het

Etelgiscl'

Staatsbla

uhlu



Ondernemingsnr : 0429.362.877 Benaming

(voluit) : SATEC

(verkort)

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank vars Koophandel

te Leuven. de 0 5 tEu, 2013

DE G LEFIER

rate

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - in vereffening

Zetel : 3400 Landen, Attenhovenstraat 46

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 31 december 2012 blijkt dat:

1) de vereffenaar, de heer Etienne RENIERS, wonende te 3840 Borgloon, Tongersesteenweg 120, zijn verslag tot afsluiting van de vereffening de dato 31 december 2012 voorlegt, inhoudende het plan van verdeling de dato 12 november 2012, en dat dit verdelingsplan bij verzoekschrift d.d. 12 november 2012 werd neergelegd ter goedkeuring ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven. Bij bevel van 31 december 2012 heeft de Rechtbank van Koophandel te Leuven haar akkoord gegeven met het voorgelegde plan van verdeling.

Na aanhoring van het verslag van de vereffenaar over de vereffeningsverrichtingen en over de door hem

opgestelde rekeningen, beslissen de vennoten af te zien van de controlerechten die aan elk van hen worden toegekend op grond van art, 194 van het Wetboek van Vennootschappen,

2) de vergadering de vereffeningsrekeningen goedkeurt, zoals opgenomen in het plan van verdeling de dato 12 november 2012, evenals de bestemming van de daarin vermelde verdeling van het netto-verdelingssaldo in verhouding tot het aandelenbezit.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden

afgedragen.

In het bijzonder verleent de vergadering, aan NV GROEP RENIERS, in haar hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) te innen, te betalen en/of alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren. Daartoe zal NV GROEP RENIERS alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

3) door de vergadering volledige en onbeperkte décharge wordt verleend aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat.

4) door de vergadering verklaard werd dat de vereffening afgesloten is en dat de BVBA SATEC, in vereffening, met zetel te 3400 Landen, Attenhovenstraat 46, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening,

De vereffenaar heeft evenwel nog de bevoegdheid om alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten die nog moeten uitgevoerd worden in het kader van de sluiting van de vereffening te verrichten.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de NV GROEP RENIERS, met zetel te 3400 Landen, Attenhovenstraat 46, die ze moet bewaren gedurende een termijn van tien jaar.

Getekend, Etienne RENIERS, vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

04/01/2012
ÿþ me 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- II VIII IIIYIYII 111111

behoudei *12002503*

aan het

Belgisch

Staatsbla,









Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 2 DEC. 2011

DERIFFIER,

Grime

©ndernemingsnr : 0429.362.877

Benaming

(voluit) : SATEC

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Attenhovenstraat 46 - 3400 LANDEN

Onderwerp akte : Ontbinding aanstelling vereffenaar

Ingevolge akte verleden voor Mtr. Christian COLLA, Notaris te Borgloon op 23 november 2011 geregistreerd te Borgloon op 25.11.2011 boek 5/3916917 ontvangen 25 euro de ealnspect get J. Bellis werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SATEC", met maatschappelijke zetel te 3400 Landen, Attenhovenstraat nr 46, opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Juan Mourlon Beernaert te Brussel, op 25.7.1986, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8.8.1986, onder nummer 860808-82, De statuten werden het laatst gewijzigd ingevolge buitengewone algemene vergadering verleden voor Notaris Freddy VERCRUYSSEN te Gent op 28.06.1997 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17.7.1997, onder N.970717-568 ; De vennootschap is ingeschreven onder ondernemingsnummer 0429.362.877, RPR Leuven ;

EERSTE BESLISSING.

De voorzitter licht mondeling het verslag van de zaakvoerder de dato 21 november 2011, oven de ontbinding van de vennootschap toe en van de staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2011. Vervolgens legt hij het verslag voor dat de bedrijfsrevisor, de Burg.Venn.ovv BVBA BB&B Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Frank Bloemen, kantoorhoudende te 3020 Herent, Half Dagmael 11 bus 1, aangewezen door de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op 22 november 2011 met betrekking tot i deze ontbinding. De besluiten van dat verslag luiden als volgt: " Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «SATEC», verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisoren-kantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat: - De staat van activa en passiva per 30 september 2011, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft 240.742,02 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 234.682,02 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft in zoverre de vooruitzichten van het

bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar. - In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verfEIriltáST8 ~7~J

Verso : Naam en handtekening. ~~1

Notaris B.V.B.A

Koningin Astridlaan 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij

voor deze elementen een voorbehoud te maken. - Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA «SATEC» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag. Opgemaakt ter goeder trouw,Herent, 22 november 2011 (getekend) - BB&B Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA . Frank Bloemen".

TWEEDE BESLISSING. De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden, zodat zij nog enkel bestaat voor de noden van haar vereffening.

DERDE BESLISSING.De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de in ontbinding stelling van de vennootschap de zaakvoerder van de vennootschap, de heer Etienne Reniers, wonend te Borgloon Tongerse Steenweg van rechtswege ontslagnemend is.

VIERDE BESLISSING. De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar : de heer Etienne RENIERS, wonend te 3840 Borgloon, Tongersesteenweg 120, die hierbij verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat, hierna "de vereffenaar" genoemd.

De algemene vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in de te dienen bij de Rechtbank van Koophandel. De vergadering beslist dat desgevallend in het verzoekschrift, en zo nodig in een aanvullend verzoekschrift, ook de bevestiging wordt gevraagd aan de Rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of de homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in de hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

De vereffenaar zal bevoegd zijn voor alle verrichtingen vermeld in artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zelfs zonder machtiging van de algemene vergadering waar die voorzien zou zijn. De vereffenaar wordt ontslagen van de noodzaak inventaris op te maken. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen zijn bevoegdheden overdragen aan ieder ander persoon die hij aanduidt.

Deze beslissing werd bevestigd door de Rechtbank van de Rechtbank van Koophandel te Leuven op 12 december 2011 Rol nr 290.2011

VIJFDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

vervanging van artikel 1 door de volgende tekst : COLLA CHRMTIAN

Notaris B. V. B.A

Koningin Astridlaan 9

3840 BORGLOON

christian:caliaeri notaris:bA

A

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

'De vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening gesteld. Haar benaming luidt "SATEC in vereffening".'

aanvulling van artikel 4 met de volgende tekst :

'De vennootschap bestaat sedert drieëntwintig november tweeduizend en elf enkel nog voor haar vereffening.'

Deze beslissing wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

ZESDE BESLISSING : De vergadering geeft de instrumenterende notaris opdracht en alle machten om de statuten te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, Deze beslissing wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

ZEVENDE BESLISSING : De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten. De vergadering verleend volmacht aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.".

"§ 1. Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

voor ontledend uittreksel

C . COLLA Notaris

Gelijktijdig neergelegd :

eensluidend afschrift van de akte

kopij verslag bestuurders en bedrijfsrevisor.

kopij bevestiging benoeming vereffenaar. CCL LA CûM637'gAM

Notaris B.V.B.A

Koninoin Astricilaar>I 9

3840 I3O11CaLOQN

chriteiprt:gQEta0nntaris:be

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

" 1118251

54*

V beh

aa

Be Sta:

Neergelegd ter gril% der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 3 NOV. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0429.362.877

Benaming

(voluit) : SATEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Attenhovenstraat 46, B-3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Volgens verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten van 30 mei 2011 werd de volgende beslissing genomen

De Algemene Vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap :

De heer Reniers Etienne, Tongersesteenweg 120, B-3840 Borg loon

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Etienne Reniers

" Zaakvoerder

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 30.06.2011 11225-0592-011
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 28.06.2010 10243-0253-010
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 16.07.2009 09424-0232-013
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 14.07.2008 08401-0307-013
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 26.06.2007 07275-0344-014
12/07/2006 : OU042383
05/07/2006 : OU042383
12/07/2005 : OU042383
14/06/2005 : OU042383
24/06/2004 : OU042383
09/07/2003 : OU042383
09/12/1998 : OU42383
01/01/1992 : GE152318
19/02/1991 : GE152318
01/01/1989 : GE152318
01/01/1989 : GE152318

Coordonnées
SATEC

Adresse
ATTENHOVENSTRAAT 46 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : LANDEN
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande