S.M.R. STUKADOOR

Société en commandite simple


Dénomination : S.M.R. STUKADOOR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 562.842.696

Publication

01/10/2014
ÿþ . " " Mod Word 1 .1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







----

Ondernemingsnr : Çç2 fe. 69e

Benaming

(voluit): S.M.R. STUKADOOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Driemolenstraat 20, 3300 Tienen (volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING VENNOOTSCHAP

Ondergetekenden,

Nabil El Kaddouri, wonende te 3300 Tienen, Oplintersesteenweg 66; Samir Rabah, wonende te 3300 Tienen, Driemolenstraat 20 Verklaren hierbij een handelsvennootschap op te richten, waarvan zij de statuten als volgt hebben

vastgesteld:

ARTIKEL 1: VORM-MAATSCHAPPELIJKE BENAMING-VENNOTEN

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap. Zij zal bestaan onder de naam "S.M.R. STLIKADOOR",

Mijnheer Nabil El Kaddouri, voornoemd is de enige gecommanditeerde vennoot« Hij is hoofdelijk en. onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van onderhavige vennootschap.

De vennoot, Samir Rahah, voornoemd is een stille vennoot« Hij is enkel aansprakelijk tot beloop van zijn inbreng.

ARTIKEL 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3300 Tienen, Driemolenstraat 20. Zij kan naar eender welke plaats in België overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die door zijn toedoen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad gepubliceerd moet worden.

ARTIKEL 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

-Als commerciële tussenpersoon op te treden bij de levering van goederen enfof diensten en dit zowel in België ais in het buitenland. De gegeven opdrachten kunnen betrekking hebben op één enkele verrichting, maar kunnen ook op een reeks transacties staan. Zij kunnen een tijdelijk of bestendig karakter hebben en worden uitgevoerd voor één enkele of voor verschillende opdrachtgevers.

-Voor haar rekening of voor rekening van derden, zowel in groothandel als kleinhandel, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke handelingen te verstrekken die betrekking hebben op de aankoop en verkoop, de import en export, de productie, de plaatsing, de stockage, het vervoer, de bewerking en verwerking, het onderhoud en de herstelling van aile materialen, uitrustingsstukken, machines of gereedschappen, die onder ander verband houden met de volgende sectoren: De meubilairsector, de bouwsector.

-Alle algemene bouwwerkzaamheden, slopingswerken, voegwerken, dakwerken en isolatiewerken, vloerbedekking en muurbekleding, stukadoorswerken, restauratiewerken, timmer- en schrijnwerk, schilder- en behangwerk, centrale verwarming, sanitair, lood- en zinkwerk;

-Alle handelingen betreffende onroerende goederen in de ruimste zin genomen en meer bepaald de aankoop, de verkoop, de huur, de onderhuur, de transformatie, de constructie, de afbraak, de exploitatie en de opwaardering van bebouwde en niet bebouwde onroerende goederen. De vennootschap kan eveneens verkavelen en beheren.

-De vennootschap kan diverse commissies ontvangen door contacten die verband houden met haar doel.

-Al deze voorgaande opsommingen zijn verklarend en geenszins beperkend. De vennootschap mag al de bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doen en rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen ln of een fusie aangaan met aile ondernemingen of vennootschappen, die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of die deze in hand werken.

ARTIKEL 4: DUUR

_ ---

Op de laatste brz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

beh. aal Bel Staa Il



22 SEF, 2,?0,

Griffia R9Ghtinnk va.n Koophendol

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang van 19 september 2014. Zij wordt niet

ontbonden door het faillissement of onvermogen van haar gecommanditeerde of haar stille vennoten.

ARTIKEL 5: MAATSCHAPPEUJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 1/100 van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gecommanditeerde vennoot El Kaddouri Nabil verklaart inbreng te doen in de vennootschap waarvoor hij

20 aandelen verwerft. De stille vennoot SamIr Rabah verklaart inbreng te doen in de vennootschap waarvoor hij

80 aandelen verwerft.

Hieruit vloeit voort dat de inbrengen volledig volstort zijn:

Ter vergoeding van deze inbrengen worden toegekend aan:

1)EI Karidouri Nabil, verschijner sub 1), 20 aandelen

2)Rabah Samir, verschijner sub 2), 80 aandelen

ARTIKEL 6: ZAAKVOERING-BEVOEGDHEDEN

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd. Zij zijn statutair of niet en in dat laatste geval worden zij benoemd voor een onbepaalde duur, aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering ten allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om aile daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Voormelde Heer EL KADDOURI NABIL werd benoemd tot onbezoldigd statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur. Hetgeen hij aanvaard heeft.

ARTIKEL JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand september om achttien uur in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van bijeenroeping. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en vijftien.

ARTIKEL 8: BOEKJAAR  VERDELING VAN DE WINST TUSSENTIJDSE DIVIDEND

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf 19 september tweeduizend en veertien en zal eindigen op eenendertig december 2015.

Het positieve resultaatoverschot, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten, afschrijvingen en de fiscale provisie, maakt de netto winst uit van de vennootschap. Deze winst wordt verdeeld onder de vennoten, pro rato met hun aantal aandelen. De algemene vergadering kan evenwel, bij beraadslaging met gewone meerderheid der stemmen, beslissen dat:

1)Een gedeelte of de gehele winst van een reserve- of voorzorgfonds besteed wordt.

2)Eike andere bestemming.

Indien de resultaten van het boekjaar een positief saldo vertonen, kan de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen tot toekenning van een tussentijds dividend.

Bij beslissing van de algemene vergadering kan aan iedere beherende vennoot, boven zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend. Deze vergoedingen zullen, als wedden bij de algemene onkosten gerekend worden.

ARTIKEL 9: AANDELEN

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

ARTIKEL 10: AANDELENREGISTER

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uiftreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

ARTIKEL 11: OVERDRAGEN VAN AANDELEN

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van aile vennoten. De overdracht of de overgang geschiedt bij

"

I " $

toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Bij weigering zijn de wergerende vennoten verplicht de

participatie Éelf in te kopen.

ARTIKEL 12: TOEZICHT

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van

onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de

boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

ARTIKEL 13: BESLUITVORMING

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geelt op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de

besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van

ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt, deze notulen worden ondertekend

door de secretaris en de voorzitter (aangesteld op vergadering).

Het register waarin de notulen worden opgetekend wordt op de zetel van de vennootschap wordt

gehou-den.

ARTIKEL 14: JAARREKENING

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op

voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan

het resultaat.

ARTIKEL 15: ONTBINDING VERDELING NA ONTBINDING

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening

gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van

de stemmen,

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen.

Het nettovermogen zal worden verdeeld onder de vennoten à rato van het aantal aandelen.

ARTIKEL 16: OVERLIJDEN VAN EEN VENNOOT

De vennootschap zal niet van rechtswege ontbonden worden wanneer een vennoot komt te overlijden, ze

zal door de overlevende vennoot of vennoten voortgezet worden, samen met, in voorkomende geval, de

erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot. Deze laatsten laten zich ten aanzien van de vennootschap

vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Indien er minderjarige erfgenamen zijn, zullen die van

rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap toch van rechtswege ontbonden zijn Indien er op een bepaald

ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

ARTIKEL 17: MAATSCHAPPEWKE HANDTEKENING

De maatschappelijke handtekening behoort toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder kan tevens binnen de grenzen die hij vaststelt in overeenstemming met artikel 10, de

maatschappelijke handtekening delegeren aan de door hem aangestelde procuratiehouders of directeurs.

ARTIKEL 18: STATUTENWIJZIGING

De algemene vergaderingen die volgende wijzigingen tot doel hebben, besluiten bij drie vierde meerderheid

-Statutenwijzigingen

-vervroegde ontbinding van de vennootschap

-Wijzigingen van rechten tussen gecommanditeerde en stille vennoten.

-Wijzigingen van het mandaat van de gecommanditeerde vennoot.

OVERGANGS  EN SLOTBEPALINGEN

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek

Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 19 septem ber 2014

Opgesteld te Tienen in 4 exemplaren op 19 september 2014

Voor-ebehouceen aan het Belgisch Staatsblad

Zaakvoerder Stille vennoot

Nabil El Kaddouri Samir Rabah

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(b)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0562.842.696

Benaming

(votuit) : S.M.R. STUKADOOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Driemolenstraat 20 - 33c0

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BENAMING, BENOEMING ZAAKVOERDER EN GEDELEGEERD BESTUURDEER, HERVERDELING AANDELEN

a) De bijzondere algemene vergadering van 28 november 2014 heeft beslist tot de benoeming van de Heer RABAH Samir, wonende te Tienen, driemolenstraat 20 ais zaakvoerder en dit vanaf 1 januari 2015.

b) De bijzondere algemene vergadering van 28 november 2014 heeft beslist tot de benoeming van de Heer; EL KADDOURI Nabil, wonende te Tienen, oplintersesteenweg 66 als gedelegeerd bestuurder en dit vanaf 28' november 2014. De Heer EL KADDOURI Nabil zal zowel de functie van zaakvoerder als die van gedelegeerd bestuurder vervullen,

c) De bijzondere algemene vergadering van 28 november 2014 heeft unaniem beslist de benaming der vennootschap te wijzigen in "STUKATEX".

d) Mevr. EL KADDOURI Fikria, echtenote van RABAH Samir, voornoemd, beloofd inbreng te doen in de vennootschap waarvocr ze 5 deelbewijzen zal ontvangen. De verdeling van de deelbewijzen zal er als volgt uitzien: -RABAH Samir 75 deelbewijzen; EL KADDOURI Nabi!: 20 deelbewijzen; EL KADDOURI Fikria: 5 deelbewijzen,

Gedaan te Tienen, 28 november 2014

Nabil El Kaddouri

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELGE

19 -01- 2015 ;LGISCH STAATSBLA

NEERGELEGD

05 1,:I. Lu1

Griffie Rechtbank van Koophandel

even.

Voa behou aan I Betgii Staats

AV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
S.M.R. STUKADOOR

Adresse
DRIEMOLENSTRAAT 20 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande