RICHARDSON IT

Société en commandite simple


Dénomination : RICHARDSON IT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.571.316

Publication

08/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llht11 11 II illIlIflIfihIIllihlUl

*iiieeoaa

Neergelegd ter griffe der Rechtbank van Kocjehandel t~ Leuven, de 2 5 OKT. 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : D 5b4 O . jt 4 " ~~

Benaming

(voluit) : Richardson IT

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap Zetel : 3080 Tervuren, Jagerslaan, 19 Onderwerp akte : OPRICHTING

Bijlagen bij liée Belgiscïi Staatsblad = 0$WIÏ/2611- Annexes du Moniteur belge

Bij onderhandse akte van 06 oktober 2011 worden de statuten vastgelegd van een handelsvennootschap opgericht door de ondergetekenden

1) de Heer Michael RICHARDSON, verblijvende te 3080 TERVUREN, Jagerslaan 19 ;

2) Mevrouw Natalia RICHARDSON, verblijvende te 3080 TERVUREN, Jagerslaan 19.

De ondergetekende sub 1) verklaart op te treden als gecommanditeerde of beherend vennoot ; De ondergetekende sub 2) verklaart op te treden als geldschieter of stille vennoot.

De statuten luiden als volgt :

Artikel 1. Benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap. Zij wordt. "RICHARDSON IT" genoemd.

Artikel 2. Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3080 TERVUREN, Jagerslaan 19.

Bij beslissing van de zaakvoerder en mits bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mag de vennootschap haar zetel naar elke andere plaats in het land overbrengen, alsook bijhuizen en filialen in binnen-en buitenland oprichten.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden en in samenwerking met derden, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het gebied van informatie technologie.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

Zij mag door inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op eender welke andere wijze deelnemen in alle handelszaken, ondernemingen of vennootschappen, die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling, rechtstreeks of onrechtstreeks, van haar onderneming te bevorderen.

Zij mag derhalve alle overeenkomsten afsluiten met betrekking tot samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere, met dergelijke vennootschapen of ondernemingen. De zaakvoerder is gemachtigd om de aard en de, omvang van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Artikel 4. Duur .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf heden. Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd euro (500,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) maatschappelijk aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénfhonderdste (1/100 ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

Op de honderd aandelen wordt onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van vijf euro nul cent (5,00 EUR) per stuk, als volgt :

-door de Heer Michael RICHARDSON, voornoemd, voor negen en negentig (99) aandelen ; -door Mevrouw Natalia RICHARDSON, voornoemd, voor één (1) aandeel.

De intekenaars verklaren en erkennen dat elk aandeel is onderschreven en volstort is ten belope van honderd (100) procent. De storting is gebeurd op de bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij BANK.

Artikel 6. Overdracht van de aandelen.

Op straffe van nietigheid, mag geen enkel aandeel overgedragen worden onder levenden of als gevolg van overlijden, zonder het voorafgaandelijke geschreven akkoord van de andere vennoten.

Artikel 7. Gecommanditeerde en stille vennoten.

De gecommanditeerde vennoten beheren de vennootschap. De stille vennoten zijn geldschieters, zij mogen geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Artikel 8. Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door een enig zaakvoerder.

Elke wijziging van zaakvoerder kan slechts beslist worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten en toe te

laten, die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, niets uitgezonderd

behalve die handelingen waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder ten opzichte van derden, alsmede in

Justitie, zowel als eiser of als verdediger.

Artikel 9. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Elk aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en stemmen indien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Elke beslissing van de algemene vergadering wordt genomen bij eenparigheid van stemmen.

Artikel 10. Maatschappelijk boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op en stelt tevens de jaarrekening van de vennootschap op.

Artikel 11. Verdeling van de winsten.

Van het resultaat, zoals het blijkt uit de jaarrekening en opgesteld in overeenstemming met het boekhoudrecht, wordt ten minste vijf ten honderd vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld.

Artikel 12. Ontbinding en vereffening.

De vennootschap wordt van rechtswege niet ontbonden door het overlijden van één van de vennoten, noch door de onbekwaamheid of het faillissement van één van hen. De erfgenamen van de overleden vennoot zullen . slechts toegelaten worden als vennoot" vanaf het moment dat alle andere vennoten hun akkoord hebben gegeven. Indien zij niet toegelaten worden als vennoot, hebben zij slechts recht op de waarde van de overgenomen aandelen ten belope van de deelneming van de overleden vennoot in het eigen patrimonium van de vennootschap, zoals blijkt uit de laatste jaarrekening.

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering. Bij " ontbinding door invereffeningstelling worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Indien te zake geen beslissing wordt genomen, wordt de zaakvoerder, van rechtswege geacht vereffenaar te zijn, en dit zowel voor de aanvaarding van notificaties als andere, als voor de effectieve invereffeningstelling van de vennootschap, en niet alleen ten opzichte van derden, maar tevens ten opzichte van de vennoten. Hij beschikt hiertoe over de meest uitgebreide machten, zoals voorzien bij de artikelen 187 en 188 van het Wetboek Vennootschapsrecht, en dit zonder speciale machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan deze machten echter op gelijk welk moment beperken.

Artikel 13. Tijdelijke bepalingen.

De vennoten hebben volgende beslissingen genomen onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

' 1. Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder.

De oprichters hebben onmiddellijk beslist de Heer Michael RICHARDSON, voornoemd, te benoemen tot

niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is bezoldigd.

2. Eerste boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en neemt een einde op eenendertig december twee duizend en twaalf.

De verrichtingen, uitgevoerd in persoonlijke naam door de Heer Michael RICHARDSON, voornoemd, en dit sinds één juni twee duizend en elf, worden geacht uitgevoerd te zijn in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting.

3. Eerste algemene vergadering.

De eerste algemene jaarvergadering zal plaatsvinden op achtentwintig juni tweeduizend dertien.

4. Bijzonder mandaat.

De oprichters hebben verklaard alle bevoegdheden toe te kennen, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de vennootschap LES COMPTABLES ET FISCALISTES SPRL afgekort C.F.A., met zetel te Brussel, Nijverheidsstraat 11, RPR Brussel 0436.077.158, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de bevoegde instanties te verrichten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden _ aan Met

Belgisch Staatsbiad

Op de laatste Na_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RICHARDSON IT

Adresse
JAGERSLAAN 19 3080 DUISBURG

Code postal : 3080
Localité : Duisburg
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande