R.Q.M. & DEVELOPMENT & TRAINING

Société en commandite simple


Dénomination : R.Q.M. & DEVELOPMENT & TRAINING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 558.963.488

Publication

22/08/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie-van-de akte

Voor- 1111111!1!1,11.1111,1jell

behouden

aan het

gleigisch

staatsblac

Griffie Rechtbank van Koophandel teelflém.

Ondernemingsnr : e 558. SGa. Lug.s

Benaming

(voluit) : R.Q.M. Training & Development

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel: Weesbeekdal 22 te 3071 Kortenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting Gewone commanditaire vennootschap

Uit een onderhandse akte opgemaakt te Kortenberg, 15 juli 2014 blijkt dat:

Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht door:

1. mevrouw lgnacia Dollete , geboren te Carigara, Filippijen op tien juli negentienhonderd tweeenzestig, wonende te 3071 Kortenberg, Weesbeekdal 22, (identiteitskaart: 591-53005766-65 en sregistemummer:62.07.10-536.30 );

2, de heer Henri Robbrecht, geboren te Melle op twee mei negentienhonderd éénenvijftig, wonende te 3071 Kortenberg, Weesbeekdal 22 (identiteltskaartnummer: 591-6786106-88 en rijksregisternummer: 51,05.02027.49);

hierna kortweg 'de comparanten-oprichters" genoemd;

overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan statuten aldus bepalen:

I.STATUTEN

Artikel 1

Bij deze wordt tussen comparanten-oprichters een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder

de benaming "R.Q.M. Development & Training".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kortenberg, Weesbeekdal 22

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten. De z.aakvaerder is tevens gemachtigd de maatschappelijke zetel te verplaatsen

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- Het schrijven van software en dit tot bevordering tot het opmaken van complexe en geautomatiseerde offertes, en dit na analyse en studie op noden van de klant en markt , versterkt met persoonlijk opleiding en begeleiding als ook het schrijven van de gepaste handboeken voor de geschreven software, online ondersteuning van op afstand.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend- en roerend vermogen. Zij mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, huren, verhuring, onderverhuur, ruil, expertise, beheer in vruchtgebruik nemen, recht van opstal nemen, valorisatie en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren en doen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen, en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor aile ' leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen zowel voor haarzelf als deze voor elle derden. - Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of laten verbouwen, evenals alle weldadige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin dit zowel binnen- als buitenland.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen ln, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan. Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen drie vierde meerderheid van stemmen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van drie maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

Comparant-oprichter sub 1. brengt als stille vennoot in de vennootschap een bedrag ter grootte van

honderdvijftig euro (¬ 150,00).

Comparant-oprichter sub 2. brengt als beherend vennoot in de vennootschap een bedrag in ter grootte van

tweeduizend euro (¬ 2.000,00).

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van tweeduizend

honderdvijftig euro (E 2.150,00), welk bedrag geboekt werd op een rekening op naam van de vennootschap.

Artikel 6

Het kapitaal is vertegenwoordigd door drieënveertig (43) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volstort an. De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat: - de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdra-iger en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden. De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 7

Voor iedere vennoot mag een rekening courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden.

Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen Euribor op 12 maanden, van de eerste dag van de maand van toekenning, plus risicofactor 5, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door elke beherende vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 8

Buiten de toestemming van aile medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen. Artikel 9

ieder beherend vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uilmaken.

Onverminderd de rechten van derden en enkel wat de onderlinge betrekking van de vennoten betreft, wordt er overeengekomen dat comparant-oprichters sub 1 en 2 het algemeen bestuur van de vennootschap zal waarnemen en de hoedanigheid heeft van zaakvoerder. Het bestuur van de vennootschap wordt hem toevertrouwd, zodat hij in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Voornoemde comparant-oprichters sub 1 en 2 verklaren hun benoeming als zaakvoerder te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die hem zou beletten dit mandaat te aanvaarden.

Artikel 10

De beherende vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden.

Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse

,

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

deelneming aan enige handels- of nijverheidsondememing van dezelfde of een andere aard, tenzij in een gemeen overleg met alle vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 11

Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van het boekjaar zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken

dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door ieder beherend vennoot.

Artikel 12

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

De beherende vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten.

Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

De vennoten ontvangen in principe geen vergoeding van de vennootschap.

Bij beslissing van de beherende vennoten kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen ais wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Elke stille vennoot zal enkel instaan voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot het bedrag van zijn inbreng. Hij kan wel door derden verplicht worden de hem uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap.

Artikel 16

Ieder beherend vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vôôr de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voortgezet door comparant-oprichters sub 1 en 2 . zq zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel,

Ieder beherend vennoot heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de beherende vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig zijn.

Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de beherende vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten, welke ook het aantal aanwezige vennoten is.

De beherende vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkel beherend vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat. De gewone algemene vergadering van de beherende vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand juni om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig ten honderd (50 %) van het kapitaal belopen, ln dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 15 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot v66r de tijd waarop de

vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4_

Zij blijft voorbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overlevende zullen het deel

dat aan de overlevende toekomt enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld

overeenkomstig de artikelen 11 en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap De rekening zal betaalbaar en eisbaar zij in vijfjaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgen op het opmaken van de eerste balans na het overlijden. De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 18

In geen geval, op geen enkele tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een

vennoot de zegels mogen laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de

algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet

in zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus " uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

Artikel 20

De controle op het bestuur van de vennootschap wordt individueel door de beherende vennoten en de stille

vennoten uitgeoefend.

Artikel 21

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd warden aan comparant-oprichter sub 2, De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door de wet geregeld Bovendien zal hij het maatschappelijke vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat hij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen..

Artikel 22

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijke vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhouding bepaald in artikelen 12 en 13.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen; het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding bepaald in artikel 12. Het eventuele nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Il. OPRICHTINGSMAATREGELEN

INBRENG IN GELD

De comparant-oprichter sub 1, stille vennoot verklaart in de vennootschap in te brengen honderdvijftig euro

(¬ 150,00), volstort bij overschrijving op een bijzondere rekening.

De comparant-oprichter sub 2, beherend vennoot, verklaart in de vennootschap in te brengen tweeduizend

euro (¬ 2.000,00), volstort bij overschrijving gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening.

III, OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Het eOrste boekjaar loopt vanaf de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben tot eenendertig december tweeduizend vijftien (2015). De eerste jaarvergadering zal plaats vinden op woensdag negenentwintig juni tweeduizend zestien.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan A2Z +, GCV, vertegenwoordigd door Tafia Vanden Brande, wonende te Blaasveld, Dorpsstraat 2, (identiteitskaart- en rijksregistemummer; 691-9432607-41 / 690312- . 236.01), BTW nummer BE0553.854.558, teneinde:

a) bij de griffie en/of ondememingsloket alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen;

b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

c) aile formaliteiten te vervullen bij de diensten van de vennootschapsbelasting.

VVillebroek, vijftien juli 2014

Tafia Vanden Brande

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
R.Q.M. & DEVELOPMENT & TRAINING

Adresse
WEESBEEKDAL 22 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande