PRO MANAGEMENT & TRAINING SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : PRO MANAGEMENT & TRAINING SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 634.566.278

Publication

03/08/2015
ÿþ Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IM





~ ~r

~ ,; c i. ~ ~`~.~#.~ C

Griffie

Ondernemingsnr:

Benaming

(voluit) : PRO MANAGEMENT & TRAINING SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Uilenspiegellaan 4 1501 Buizingen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

In het jaar tweeduizend vijftien op 16 juli,

TUSSEN

1.Dhr. ROOSELEERS Peter

EN

2.Mevr. VAN CAPELLEN Hilde

WORDT OVEREENGEKOMEN

vanaf heden een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten, waarin de heer ROOSELEERS Peter

als beherend vennoot, en mevrouw VAN CAPPELLEN Hilde als stille vennoot zullen optreden.

Elk der vennoten verbindt er zich toe een inbreng te doen van zijn/haar deskundigheid en bekwaamheid

met dien verstande dat de stille vennoot enkel prestaties levert met betrekking tot de interne werking van de

vennootschap.

De ondergetekenden stellen de statuten van de Gewone Commanditaire Vennootschap als volgt vast :

Artikel 1 : Rechtsvorm en Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een GEWONE COMMANDITAIRE

VENNOOTSCHAP en haar naam luidt: PRO MANAGEMENT & TRAINING SERVICES GCV

Deze rechtsvorm en naam moeten voorkomen in alle akten, aankondigingen, bekendmakingen, brieven,

orders, facturen en andere uitgaande stukken.

Artikel 2 : Duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur vanaf heden; zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid;

vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Artikel 3 : Zetel

De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaams en Hoofdstedelijk gewest worden gevestigd;

door een besluit van de beherend vennoot,

Artikel 4 : kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.250 EUR (duizend tweehonderd vijftig euro), volledig volstort en vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde 90 aandelen op naam van ROOSELEERS Peter en 10 aandelen op naam van VAN CAPPELLEN Hilde.

Artikel 5 : Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon: volgende diensten te leveren:

" Het verlenen van alle advies en technische bijstand op het gebied van bedrijfsmanagement, verkoop,; bedrijfsorganisatie, bedrijfsadministratie, training en alle aanverwante diensten aan bedrijven, privé-personen,; verenigingen en alle instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen,; bestuursfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Het verlenen_ van, ondersteuning..bij.de.opmaak_van. beleidsrapportering,.hetleveren vanexpertise. op_het vlaks

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rt

r t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

van beleidsplanning, organisatiebeheersing en interne controle, analyse en verbetering van businessprocessen, het formuleren van aanbevelingen om business activiteiten beter te ondersteunen, opmaak van business cases, ondersteunen van procedurele optimalisaties, ...

" Het geven van onderwijs, lezingen, spreekbeurten, training, opleiding over onderwerpen en het begeleiden van studenten in het domein van de Handelswetenschappen (Kwantitatieve technieken voor bedrijfseconomen , Algemeen Boekhouden en Boekhouden Vennootschappen, Analytisch exploitatieboekhouden, Managementsboekhouden Budgettering, Bedrijfsorganisatie, Macro Economie, Micro Economie, Bedrijfscommunicatie, Commercieel beleid, Financieel Management, Human Resources Management en Leidinggeven, Fiskaliteit, Openbare Financiën en overheidsbeleid, Internationaal bedrijfswezen, Onderzoeksmethoden, Marketing, Financiële Algebra, Bank en Financiën, ..,).

" Stimuleren, beheer, ondersteunen, organiseren en coördineren van sportgerelateerde projecten en evenementen, aanbieden en verzorgen van sportlessen aan verschillende leeftijdsgroepen en doelgroepen. Sporttrainer, sportinitiator, sportmonitor, kampcoördinator gedurende stages en evenementen. Uitvoeren van scoutingsopdrachten en optreden als voetbalagent en het begeleiden van sporters bij transfers en contractopmaak.

" Verkoop, aankoop en verhuur van onroerend goederen,

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile industriële, handels-, roerende, onroerende-en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investeringen verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Het toestaan van leningen of kredietopeningen aan vennootschappen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij ook borg stellen, aval verlenen, of in de meest ruime zin van het woord, alle handels- en financiële transacties verrichten, behalve die welke wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Artikel 6 : Toetreding van vennoten

Om als vennoot tot de vennootschap te kunnen toetreden, moet door de algemene vergadering toestemming gegeven worden.

De algemene vergadering zal over de toetreding beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Het bevoegde orgaan is niet verplicht de weigering van toetreding met redenen te omkleden. Tegen de beslissing staat geen verhaalmogelijkheid open.

Artikel 7: Uittreding van vennoten

Om als vennoot uit de vennootschap te kunnen uittreden, moet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid toestemming gegeven worden.

De algemene vergadering zal over de uittreding beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Het bevoegde orgaan is niet verplicht de weigering van uittreding met redenen te omkleden. Tegen de beslissing staat geen verhaalmogelijkheid open. De vennoot die is uitgetreden, heeft geen recht op enig scheidingsaandeel.

Artikel 8 ; Uitsluiting van vennoten

De uitsluiting van vennoten kan gebeuren wegens tekortkoming aan de statutaire verplichtingen of ingevolge het stellen van daden die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap. De algemene vergadering beslist

over de uitsluiting bij gewone meerderheid, nadat de vennoot op wie de voorgestelde uitsluiting betrekking heeft, schriftelijk is opgeroepen om zich te verdedigen. De vennoot die is uitgesloten, heeft geen recht op enig scheidingsaandeel.

Artikel 9 : Vennoten

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, ontslag, faillissement,onder bewindstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot natuurlijk persoon of bij ontbinding met vereffening of faillissement van een vennoot rechtspersoon.

Artikel 10 : Algemene vergadering

1. De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks bijeengeroepen op de 1 ste zaterdag van juni. De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in de oproepingsbrief. Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering of een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Een bijzondere algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid over elke aangelegenheid die behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering en die geen

statutenwijziging impliceert. Een buitengewone algemene vergadering beslist over de wijziging van de statuten.

r, ' 0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. De oproepingsbrief wordt minstens 14 dagen voor de vergadering verstuurd. Hij bevat de agenda en eventuele bijlagen.

3.EIke vennoot kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Om geldig te zijn, moet de volmacht schriftelijk gegeven zijn.

4.De algemene vergadering heeft zitting onder het voorzitterschap van een beherend vennoot. 5.Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering.

6.Alle vennoten hebben gelijk stemrecht. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en in de bijzondere algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd, Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

7.De buitengewone algemene vergadering beraadslaagt en beslist over een voorstel tot statutenwijziging op rechtsgeldige wijze, indien de aanwezige vennoten minstens de helft van het totaal aantal stemmen vertegenwoordigen, zoniet is een nieuwe bijeenroeping vereist. De tweede vergadering vergadert en beslist geldig ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders. Een statutenwijziging dient te worden aangenomen met minstens ~/, van de stemmen. Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden stemmen van degenen die zicht onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als tegenstemmen beschouwd.

8.Afschriften en uittreksels van de notulen van de gewone en van de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden ondertekend door de personen die als orgaan de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen. Elke vennoot kan op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de notulen of op zijn kosten een afschrift daarvan doen afgeven.

Artikel 11 : Bestuur

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens zijn volmacht.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere beherende vennoten. De beherende vennoot is individueel bevoegd om alle beslissingen te nemen en is ook gemachtigd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

Aldus is de beherend vennoot bevoegd om ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, namens en voor rekening van de vennootschap:

1.alle verbintenissen aan te gaan in verband met de activiteiten van de vennootschap zoals onder meer: de

aankoop, de verkoop, de huur en verhuur van onroerende goederen, het vermogen in pand te geven of te

hypothekeren, dadingen aan te gaan, in rechte op te treden als eiser of ais verweerder;

2.de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

3.de hem verleende volmachten te delegeren.

Artikel 12: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van het

kalenderjaar.

Artikel 13 : Winstverdeling

De winstverdeling onder de vennoten geschiedt volgens beslissing van de algemene vergadering. Artikel 14 : Ontbinding en vereffening

1.ln geval van overlijden, ontslag, faillissement, onbekwaamheid van één van de vennoten houdt de vennootschap niet op te bestaan. In geval van overlijden zullen de erfgenamen van de overleden vennoot enkel in speciën het deel kunnen opeisen dat aan de overleden vennoot toekomt, in verhouding met hun deel in de nalatenschap.

2.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt aan de vennoten uit het overschot hun deel terugbetaald. Het liquidatieoverschot wordt verdeeld onder de vennoten, volgens de verdeelsleutels door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 15 : Diversen

Voor alles wat in de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders is geregeld, zijn de wetten van het wetboek van vennootschappen van toepassing,

Voor alle verbintenissen die uit onderhavige statuten voortspruiten kiezen de beherende vennoten woonplaats in de huidige of toekomstige zetel van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN

i

,

&Voop-behouden , `aan het

Belgisch Staatsblad

'De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Uilenspiegellaan 4, 1501 Buizingen.

" De heer ROOSELEERS Peter, wonende te Uilenspiegellaan 4, 1501 Buizingen wordt benoemd als zaakvoerder.

" Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 augustus 2015 tot en met 31 december 2016 en alle verrichtingen, die de beherende vennoten gesteld hebben voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden heden overgenomen door de opgerichte vennootschap.

De comparanten stellen als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van indeplaatsstelling, de heer Pascal Rimbert, wonende te Ninoofsesteenweg 323, 1500 Halle, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving en latere wijzigingen van het ondernemings-en BTW-nummer,

Aldus opgemaakt in vijf originelen te Halle op 16 juli 2015

De vijf originelen zijn bestemd voor:

1 Peter ROOSELEERS, beherend vennoot

2.Hilde VAN CAPPELLEN, stille vennoot

3.Ondernemingsloket

4.De ontvanger van de Registratie

5.De B.T.W.

Peter ROOSELEERS Hilde VAN CAPPELLEN

Beherend vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz. van Lu'k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PRO MANAGEMENT & TRAINING SERVICES

Adresse
UILENSPIEGELLAAN 4 1501 BUIZINGEN

Code postal : 1501
Localité : Buizingen
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande